Ya gelirse Drogba Kuyt Alex Sow Ernst Sivok Guti gibi adamlar gelsin , yeter bu çirkefliklerden bıktık ...
Printable View
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada bir taraftarın sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırması Türkiye'nin gündemine oturdu.
Ligin 15. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yaşananlara aslında pek de yabancı değiliz. Geçen yıl da ligin 27. haftasında Kasımpaşa ile Bursaspor arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada da Bursaspor'un kalecisi Harun Tekin, maç sonrasında Kasımpaşalı taraftar ile saha içerisinde kavga etmişti.
Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın bitiş düdüğünü çalmasıyla beraber sahaya giren bir taraftar, kaleci Harun Tekin'e saldırmış ve bunun üzerine de kaleci Harun da saldıran taraftara tekme-tokat ile karşılık vermişti.
Yaşadığı olayın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Harun'a 4 maç ceza verilmiş ancak Tahkim Kurulu bu cezayı 2 maça indirmişti.
Hakem iyi kötü, futbolcular iyi kötü falan filan fasa fiso bunlar...
Bizim tek bir sorunumuz var. Ben yenileceğimizi en başta yazdım skor 1-0 iken. Takımımı tanıyorum. Bu takıma fizik gücü lazım. İkinci yarı düşüyoruz oyundan. Bunun çözülmesi lazım. Ve bu aniden yapılacak bir iş değil. Zor günler bizi bekliyor.
Atlayan adam Kasımpaşa tribünlerinden geliyorsa maçın BJK lehine tescil edilmesi lazım. Hakemin o anda tatil etmesi gerekiyordu. BJK - GS maçından farkı yok bunun. TFF 2. devrenin başında falan kararını açıklar herhalde bu maçla ilgili.
Olay netleşti; https://twitter.com/EurosportCom_TR/...02870982045696
Sanırım sahaya atlayanın k.paşalı olduğu kesinleşmiş
Şansal Büyüka kafayı çekmiş heralde adamın kafa kagıdını acıkladı programda.Mustafa Özer 1976 Batman dogumlu dedi.Tcsini filan verecekti utanmasa.
Kasımpaşalı taraftar niye Fernandese saldırsın :D
bu arada Ramon Motta'yı göremiyorum ben o swf de Almeida vuruyorda.
edit : tamam 31 numaraymış.
Eger o kisi Bjkli degilse Fernandes'e bir laf etmistir tribünden Fernandes'te karşılık verip küfür etmistir o yüzden inmistir baska bir acıklaması yok cünkü özellikle Fernandes'e gitti.
mac o olay yuzunden tatil olmaz ki, saha sartlari devam etmeye musait. bjk-gs maciyla alakasi yok. donkun pozisyonu disinda muallakta konu yok bence. orda kural hatasi varsa tekrari olabilir. hukmen olmaz kesinlikle. seyircinin hangi taraftan oldugu da farketmez ayrica.
1Beşiktaş yönetimi kural hatası gerekçesiyle yarın maçın tekrarı için başvuru yapıcakmış.
Şunu unutmamak lazım.
Anadolu takımı ve 3 Büyüklerden biri maç yaparken bilet bulamayan taraftar anadolu takımının tribününe girebilir.
Kasımpaşa tribününden gelen birisi neden Beşiktaş'dan sadece Fernandes'e saldırmak istesin ?
Biraz daha geniş açıyla bakmak lazım olanlara.
Maçın tekrarı istenecekmiş Donk'un pozisyonundan dolayı.
Bence maçın tekrar edilmesini veya hükmen verilmesini gerektirecek bir durum yok. O sahaya girenin de neden Fernandes'i kovalayıp ona saldırdığını öğrenmek gerek.
Ek olarak tekrar falan olacaksa Donk'un durumundan kaynaklanır.
Birileri Gezi Parkı'nda yaşananların intikamını aldı , fazla söze gerek yok.
Direniş olayları sonrası neden hep bu hatalar Beşiktaş'ın başına geliyor? " Biraz daha geniş açıyla bakmak lazım olanlara."
Aynı olay Ajax-AZ Alkmaar maçında oldu. Kırmızı kart iptal edildi. Maç tekrar edildi. Sahaya giren hapis cezası aldı. http://www.ligtv.com.tr/haber/bir-darbe-daha
maç %99 iptal olur bence olmalida.
Ben maçın tekrar edileceğini zannetmiyorum. Edilmesi gerekir ama edilmez.