Son maçlar iç açıcı değil.Bir an önce toparlanmak lazım.
Printable View
Son maçlar iç açıcı değil.Bir an önce toparlanmak lazım.
Hedefimiz küme düşmemek ben iyi gidiyoruz diyebilirim
Puan Durumu ;
Konya ile Rize düştü diyebiliriz.Düşme hattına şu an uzağız 2-3 maç daha yenersek daha da uzaklaşabiliriz. :)
Kritik viraja girilmiş umarım düşmez takım. :)
Rize o biçim kadrosuyla nasıl düşüyo yaa :D . Ben Rize ile ilk sene beşinci olmuştum. Hatta ilk seneden Şampiyon ligine gidenler var. Resmen rüya kadro var adamlarda ama küme düşüyolar :)
Yavaş yavaş ilk regenlerin çıkma zamanına gelmişiz.Umarım altyapıdan sağlam bir oyuncu çıkar :)
Puan farkı biraz açılmış. Rize ve Gaziantep düşerse iyi adamları toplarsın oradan. :)
Teşekkürler 3 regen sağlam çıktı bir dahaki güncellemede atacağım.
Evet ama para yok ya :)
SENEYE ŞOV VAR !
Maçlar sıkıntılı.Bruno olmasa batar takım herhalde.Transferler güzel ama gelecek sezon için :)
Okan Alkan ve Marek Cech ile çok iyi savunma kanatlarımız olacak :) Galibiyet serisi yakalarsan rahatlıkla ligde kalırsın :)
I dont know :D
Bence batmaz profili çok aşırı iyi değil ama gol yükünü o çekiyor seneye Kenan'la paylaşacaklar :D
Evet 2-3 galibiyet alsam hele ama şimdi zor fikstür aşırı zor son haftalarda Rize ve Konya'yı yenmek hedefim , Okan'ı alternatif olarak almıştım bir tane daha sağ bek arıyorum :)
Tsigalko iyi seçim. Fakat Akhisar'a alışma süreci sancılı olacaktır. Küme düşmeleri halinde Rize ve Antep'e yüklenmelisin bence. Konya'dan Selim Ay ve Koray Altınay da işimizi görebilir. Ayrıca hücum oynamak yerine geriye yaslanıp kontralarla gol ararsan ummadığın sonuçlar alabilir ve yukarılarda bulabilirsin kendini. :)
Kardeş. :)
Ara transfer döneminden 3 gün önce sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan futbolcular ve küme düşenler sayesinde toparlıyorum ben düşük bütçeli takımlarda :)
Kaçırmamak lazım bu fırsatları :)
Yedek kaleci Atilla , Selim'e teklif gönderdim yeni sözleşme imzaladı takımıyla bende Efe Halil'i aldım , Koray Rize'de gelmek istemiyor sene sonu bir daha bakacağız hepsine kontra tarzım değil :)
Maaş bütçesi olursa neden olmasın :)
26.Hafta
Yıldız oyuncuları olmasa yeneceğimiz maçtı tecrübeleriyle fark yarattılar Oğuzhan frikikten harika bir gol attı , Almeida ile ikinci golü buldular ve kazandılar.
27.Hafta
Yorum yok.
28.Hafta
Murat Akça'nın kırmızı kart yemesiyle çok sallantıya girdik sonra Kayserispor etkili ve bir o kadar ballı oyunuyla orta keserken 2 gol buldu sonrasıda böyle oldu.
29.Hafta
İlk yarı az oynadılar sonra atıp yattılar bir şey diyemiyorum Bruno ve Niasse ile çok pozisyon harcadık daha önce belirtmedim bu arada Zenke sezonu kapadı.
Puan Durumu ;
Çok riskli şu an.
Rize ve Konya'yı mağlup edersek ligde kalırız.
Maçlar çok sıkıntılı içerde Bursa ve Eses'ten puanlar almak lazım.Konya ve Rize'den de en az 4 puan çıkaramazsan işler zor.
Geri kalan fikstürden sağ çıkarız.
Kayseri bir türlü havlu atmamış.Zorlu bir fikstürde var.Evden en azından 4 puan almamız lazım.
son 4 maç işleri baya karıştırmış çok riskli maçlar ama ligde kalırız :)
7 puan toplasak yeter kümede kalmak için , onuda Konya ve Rize'yi yensen çoğunu topluyorsun zaten .
Konyaspor hariç fikstürün zorlu. Küme düşme potasında olan Erciyeslede 3 puan fark var. Allah yardımıcımız olsun.
İşimiz zor hocam, ama biz sana güveniyoruz :)