Buz gibi gol
tekrarda oyle gordum tabi baska acilarada bakmak lazim ama
Printable View
Buz gibi gol
tekrarda oyle gordum tabi baska acilarada bakmak lazim ama
Adaletsizlikler hep TS yi bulur!!
Goldü o ya !
Hakemin durduğu yer yanlış bana da gol gibi geldi.
Oh be adrian girdi
Basket macina dondu resmen
kadir ne yaptın kadir :D o degil bu pogba yı anası babası neyle beslemiş bu yaşta bu fizik
bunu hakettik
Tur gitti son dakikada.
Juventus için ağır favori diyordum; ancak pek bir numaralarını göremedim bugün. Trabzonspor'a yazık oldu, 1 golleri güme gitti. Bana göre çizgiyi tam geçmemişti top. 90+3'te de yemeyeceklerdi o golü. Hiç yoktan zora girdi işleri.
Acilen sol bek lazim yazik etti emeklere
Pogba kendini böyle geliştirmeye devam ederse daha iyi yerlerde olacaktır. O kadar uzun bacaklara rağmen bileklerine çok hakim. Güzel oyununu da golle süsledi.
Note 3'den Tapatalk ile gönderildi
Trabzon o son pozisyonu değerlendirse 1-1 olacaktı skor. Üstüne bir de Pogba'yı öyle boş bırakırsan affetmez Pogba.
Trabzon'da TS 3-0 kazanır mı, zannetmiyorum. İnşallah kazanır.
Kadir topu kaptırdın tamam anladık da sanki zorla geri döndürüyorlar adamı bi takımın emeği anca böyle çöpe atılırdı.
Gözünaydın Cihan ! :confused:
Topun tamamı çıkmadı gitti güzelim buz gibi gol 2 tane yesende deplasmanda attığın gol kadar önemli ne var yazık oldu Hami dediği gibi dik bir futbol oynadı her Trabzonspor taraftarının beğendiğini düşünüyorum artık imkansıza yakın ama Avni Akerde yenme umuduyla
Mac 1-0'da bitse tur bizim icin gitmisti. Liverpool macini ornek alaraktan soyluyorum.
Hakem golumuzu saymadi, topun hepsi cikmamisti disari. Belki orda gol gelse oyun tam istedigimiz sekli alacakti ve ondan sonra Yusuf degisikligi gelecekti.
Hami henuz takimin basina geceli 10 gun kadar oldu ve bence cok iyiye giden degisiklikler var. Trabzonspor forumlarinda Alexi oyundan erken aldi denildi, erken risk aldi denildi ama hicte erken degildi. Cesaretli bir hocamiz oldugu icin mutluyum.
Gelecege umitle bakabilmeliyiz.
Zokora ilk defa boyle oynadi, istahli bir sekilde. Yoruldugu halde kosmaya devam etti. Colmanda fena degildi umarim bu oyunlari devam eder.
Yazık oldu ya, çok moralim bozuldu son gole. Ama genede Kadir'e kızamıyorum, bu seneye kadar ismini bile duymamıştı çoğu kimse. Alt ligden gelip ilk senende Avrupa'da maça çıkmak kolay değil. 90 dakika aslanlar gibi mücadele ettiler ama bir şanssızlık, bir tecrübesizlik işte.
Trabzonspor'un artık Colman'dan vazgeçmesi lazım. Devri geçti onun. Çok ağır oynuyor. Pas yüzdesi çok yüksek olabilir ama 1 tane gollük veya koşu yoluna pası yok, hep yanındaki adama. Toplasan kaç tane top kaptı? Kaç tane şut çekti? Kaç km koştu?
Giray'ın gitmesi de iyi oldu bence Trabzon adına. O varken savunma çok geriye gömülüyordu.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...24477354_n.jpg
Mustafa icinde Milli takim zamani geldi artik.
Fatih hoca Aykut Demiri alacagina Mustafaya versin bu sansi
Colman iyiydi ya bence pirlodan daha bile iyi oynadi bu mac. Hatta bi kac pozisyonda bariz ustunluk sagladi bir oyun kurucu olarak
Pirlo bu maç kötüydü fazla umarsamadı mı ne yaptı anlamadım, çok isabetsiz pası vardı.
İzlemeye :icon_razz:
Ayrıca Giovinco hakkında bir şeyler söyleyeyim. Son lig maçında oyundan çıkarken taraftar tarafından ıslıklanmıştı. Hemen ardından Conte taraftara kızmıştı. Bugün acaba taraftarın tepkisi ne olacak diye merakla bekliyordum. Giovinco'yu hem oyuna girerken hem de oyun içinde alkışladılar. Giovinco'da onları alkışladı. Benim için en mutlu edici olay buydu :)
Juventus bu turu geçse bile bir sonraki turda elenmesi büyük bir ihtimal. Trabzonspor için bir şey diyemeyeceğim. Bu kadro kalitesiyle bu skor bile iyidir. 1-2 kaliteli adam olsa belki skor biraz daha oynayabilirdi. Nasip.
[YOUTUBE="o9dZ1W5Zmpw"]...[/YOUTUBE]
Liverpool maci gibi baslamaliyiz, tabi sonunuda iyi getirmeliyiz Trabzondaki macta
https://vine.co/v/MZQhFwYZhBY
bu pozisyon hakkinda dusunceler ?
Yusuf ve Adrian oyuna girdikten sonra Trabzonspor deli hücum etti. Keşke daha erken girselerdi. Colman bence çok kötü top oynadı. Devri dolmuş artık. Gitmesi gerek. Eğer ki korkak oynamazsa içerde yenebilir Trabzon bu Juventus'u. Kadir Keleş'in de saatli bomba hareketi patladı 90+'da. Sol bekte Olcan oynasa daha iyi olacak. Caner Erkin etkisi gibi.
Maçtan önce bende Olcan'ın sol bekte olup Yusuf yada Adrian'ın sağda oynamasını düşünüyordum. Olcanın geride olması belki hücumda eksiklik yaratabilirdi ama savunmanın solu daha güvende olurdu, Kadir böyle bir maç için çok büyük tehlikeydi ve o tehlikede kendini son dk'da gösterdi.
Neyse bari 2. maç bir galibiyet alıp Avrupaya öyle veda edersek güzel olur.
Kadir'e suçu atıp bırakmamak gerek ama. Topu oyunda tuttu ardından daha çabuk olabilirdi ama o topu kaptırdıktan sonra Trabzonspor'un hamle şansı çok fazla idi.
Tevez'in orta açacağı çok belli Pogba arkadan elini kolunu sallayarak geliyor hiç anlamadım ben o işi. Kadir kadar orada oyuncuyu takip etmeyen de suçludur.