Veyselin gol atmasını çok istiyorum ya :D anonsu düşünsenize:
Sarııııııııı......
Kırmızı !
Printable View
Veyselin gol atmasını çok istiyorum ya :D anonsu düşünsenize:
Sarııııııııı......
Kırmızı !
Çok karamsarlaştım ben. İddaalıydım yeneceğimizden ama artık değilim. Necip hadi ortada olsa ve Atiba sağ bek de olsa formda oyuncuları bozmuş olucaz. Hadi Necip sağ bek de olsa, yahu Necip'ten sağ bek mi olur!
Bence bu maçtabir kırmızı kart çıkar. Fakat hangi takıma ve hangi oyuncuya çıkar bilmiyorum.
Melo ve Necip birisi kesin kırmızı yer hatta belki ikisi de yer. :zuhaha
Bence Melo kırmızı yer 10 dakika sonra da Beşiktaş'tan biri atılır
Cüneyt Çakır olur da kırmızı kartsız olur mu. Ben de Drogba yiyecek diyorum kırmızıyı :D
Eboue sürpriz oldu ama Veysel'in oynamasına da sevindim. Ceyhun önceden yazdığım gibi gereksiz bence.
Quote:
ekleme: Ceyhun'un oynaması çok gereksiz olur bizim için. Savunma açısından baktığımızda; Almeida'yı stoperler kontrol edecek zaten. Olcay ile Gökhan hareketli ve hızlı oyuncular, Ceyhun'un eşleşebileceği oyuncular değil. Keza Oğuzhan da onun tutabileceği tarzda bir oyuncu değil. Veli, Atiba ve Necip gibi oyuncularla mücadele etmesi açısından oynatılıyorsa daha önde basması gerekir. Çünkü bahsettiğim isimler daha geride oynuyorlar. Bunu zaten önde Melo ile Selçuk yapacak. Hücum açısından baktığımızda; oyun kuracak bir oyuncu değil. Uzaktan şut çekecek bir oyuncu da değil. Tek bir avantajı; Beşiktaş'ın kısa ve hava toplarında zayıf bir takım olması olabilir. Ancak Ceyhun hava toplarında da öyle aman aman etkili bir oyuncu değil.
Ceyhun fizik olarak Almeida ile başedemez. Almeida'yı etkisiz kılmak istiyorsak savunmayı önde kurmamız yani onu ceza sahası içinden uzaklaştırmamız gerek. Tabi ofansif beklerle oynadığımız için bu da kontrataklarda etkili olan Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürmek olur. Yani ya Almeida ya kontratak, birini seçip risk alacağız :)
defansi one cikarirsan almeidanin defans arkasina attigi toplarin kurbani olursun. illa ki top tutacaktir almeida, arkada cok bosluk birakirsan da cok etkili ara paslarla hem olcayi hem de gokhani kacirabilir. bjk icin onde kurulacak bir defans hatti cok daha olumlu olur. bunu cok defa uyguladi besiktas takimi, kontrada cok tehlikeliler.
Mottanin yaptigi dirsek kirmiziydi sanki..
İlk yarı G.Saray ikinci yarı beraberlik büyük düşünüyorum...
Ama G.Saray etkisiz başladı. Daha hızlı başlamalarını bekliyordum.
Selcuk inancilar onlinemi ? bu kacinci pas hatasi gol yiyorduk gol.
Sandığımdan çok daha olgun top oynuyoruz.
Telles'i çok beğendim.
Telles Andre Santosu andırıyor :)
Selçuk gerçekten kötü başladı
Ve penalti
Thanks Dany
Dany gerekeni yaptı sene sonu kalır takımda :D
Sağolasın Dany :(
Klasik Dany penaltısı :D
Top bize geçtiğinde gelen ambulans sesleri nedir abi 80'lerdemiyiz yahu :D
Penaltının çok sinir bozucu bir kişiden geldiğini kabul etmekle beraber %100 penaltı pozisyonu olduğunu düşünüyorum. İlk yarının genelinde Beşiktaş çok hakimdi maça. Kontra ataklarla ve ani paslarla çok tehlikeli oldular. Galatasaray ise oyunu tutmaktan başka pek bir şey yapmadı. 1-0'lık skor ise Dany'nin hediyesi oldu bir nevi.
İlk yarım saat bjk oyun olarak daha iyiydi
Veysel kesinlikle bu seviyenin oyuncusu değil
Telles iyi topçu
Dany, penaltı pozisyonunda elini kaldırmasa alttan geçip gidecekti :n: