Yahu, olmuyor işte sağ açıkta Burak'la niye zorluyor bu adam anlamıyorum. Zaten Eboue fazla ofansif.
Printable View
Yahu, olmuyor işte sağ açıkta Burak'la niye zorluyor bu adam anlamıyorum. Zaten Eboue fazla ofansif.
Saniye 16 Selçuk top kaybı :zuhaha
Eto bitmemiş, yalan.
semihin hatası golü getirdi
taçtan kontra atak yiyorsun boyle rezillik olamaz. semihde ofsayti bozuyor..
Neyse gol yememiz sorun değil, 2-2' olması için 3 gol daha atılması lazım. :n:
Erken gol kotu oldu.Bu arada macin basinda Gs taraftari kufur mu etti banami oyle geldi
Bir şey değişmedi bence; gol atmak zorundaydık yine atmak zorundayız. Gerçi ilk 10 dk pek umut vermedi ama.
Semih orda ofsaytı bozdu. Bu tür hataları çok maç kaybettirir. Galatasarayda fazla umut veren bir oyun yok.
Geçen sezon Abdullah Avcı'nın Selçuk'u milli takımda oynatmamasıyla ilgili burada yazdığım veya yazmadığım tüm düşüncelerim için Avcı'dan binlerce kez özür diliyorum hepinizin önünde.
Bu Melo bu gidişle 90 dakikayı göremez. Orta saha yok Galatasaray'da. Chelsea gol yemezse ilk yarıda 1-2 gol daha bulabilir.
gol yiyorduk selcuk yuzunden....
Selcuk ne oldu boyle ? Neyi var bu adamin ?
Selçuk çok kötü oynuyor bu maçtada.
Galatasaray resmen dökülüyor. Tamamiyle yanlış taktik.
Chedjou da fıs. Çok rahat çalım yiyor, ikili mücadelelerde de güçlü değil. Nasıl stoper bu anlamıyorum.
Üzülerek söylüyorum ama böyle giderse chelsea siler bizi.chelsea nin 3 oyuncusu bütün gs takimina yetiyor. Böyle bir gunde cimbomun ingilizleri elemesi cok güzel bir hediye olur bütün türkiyeye ama hayel kurmaya gerek yok bu oyunla gs dan hic birsey olmaz. Su yabanci siniri olmucak selcuk u falan yollayacaksin. Git gide mustafa sarp lasiyor
selcugu cikart , ceyhunu al , buragi cikart hayrovici al
Ya bu takimda frikik kullanicak bir Allah in kulu yok mu Drogba dan haric yeter ya
Drogba mahalle maçlarındaki abiler gibi kullanıyor duran topları. Oradan içeriye bir top kesilse daha çok tehlike yaratılır.
Geçmiş olsun :zuhaha
2-0 olamaz böyle birsey ya saka gibi
Chedjoumu fransa liginin en iyi stoperiymiş o zaman fransa liginin hali duman vallahi.Drogbada oynuyor kendini eski taraftarına göstermeye çalışıyor fakat istediklerini yapamıyor.Melo'da daha 1. dakkadan itibaren sürekli sert fauller yapıyor atılabilir.Muslera Semihe versin Semih Chedjouya,Chedjou Musleraya Muslerada topu diksin yarım saattir bundan başka birşey izlemedik.Ah Fatih Terim olacaktı ne oynatırdı şimdi bu takımı.Bu arada Ünal Aysala selamımı gönderiyorum burdan.
bence korner degildi...
Yektayi goren var mi
Bu sistemde bütün orta saha yükünü Melo çekiyor. Tek basan adam o. İleride hücuma zorluyor koşuyor orta sahada defans yapıyor. Bu maçta en önemli şey orta sahanın kalabalık olmasıydı. Bu yok maçta. Orta saha olmayınca Chelsea istediği gibi top çeviriyor. Dolayısı ile ne hücum ne defans rahat Galatasaray'da. İkinci yarıyı seyretmeyeceğim belki bir hamle gelirde totem tutar :)
Maç başında Selçuk-Burak ikilisi oynarsa Galatasaray'ın işi daha da zor olur demiştim. Sağolsunlar sezon başındandır ortaya koymuş oldukları vasat performansı ilk yarıda da sergileyerek beni kara çıkarmadılar.
Selçuk oynamaya devam ederse Melo kırmızı kart görür. Çünkü tamamen orta alanın tüm agresifliği ve mücadelesi onda. Yekta nerede oynuyor ve ne yapıyor onu da çözemedim. Mancini tercihleriyle ilk yarıda yaktı takımı. Buradan tur döner mi bilmiyorum ama Mancini kesinlikle deplasman hocası değil.
ceyhun-yekta degisimi yapip meloyu one atmali mancini. yekta kayboldu macta, cok etkisiz. sneijderi de ortaya cekip 352 oynarsa birseyler degisir gibi. top tutamiyoruz arti her kaptirilan top tehlike oluyor. daha pozisyon bile yok, 2 gol lazim.