gokhan gonul efendi derler su hareketi net tahrik.
Printable View
gokhan gonul efendi derler su hareketi net tahrik.
Bu bekir hiç bi işe yaramıyo ama 2014 olmus derbide forma giyiyor
Emenike bizim derbiden sonra bu derbide de iyi yırttı
emenikenin yaptıgı ispanya almanya ingilterede kırmızı türkiye sarı o da zorla
Drogba'nın topu direkten döndü. Dönmese çok şık bir gol olacaktı.
emenikenin yaptigi net kasti haraket..
Emre'de sarı gördü, bu maç kırmızısız bitmez hatta 1'den fazla kırmızı olur.
Emenike'nin pozisyonuna laf edenler Eboue'nin Emenike'ye yaptığını görmemiş sanırım.
Kırmızı geleceği belliydi. Emre atıldı.
Emre kırmızı kart gördü. Biraz ucuz bir sarı kartmış gibi geldi bana, tam net göremedim.
melo iyi kapak yyapti defol git bu takımdan artık her derbide bu hareketlerinden bıktık
Emre'nin ki bence net doğru bir kırmızı. Fakat Melo'nun kırmızıdan sonra Emre'ye yaptığı harekette terbiyesizlik. Ona da kart çıkarılabilirdi.
1 sarıda Mehmet'e
ilk yarıda emre, melo ve eboue net atılmalıydı ama nedense sadece emre atıldı
Emre'nin kırmızısı net bunun üstüne Melo , Eboue ve Emenike'ye de kırmızı çıkmalıydı ama cesaret edemedi hakem.
Eboue'nin yaptığını bi tek ben mi gördüm. Ayrıca Melo o yaptığıyla kart görmesi gerekirdi.
ilk yari 1-0 istekli ve guzele yakin oynuyoruz.
Ebuede direk ayağa basmıştı... Ancak bu fener 15 kişide olsa yenemez alex gittiğinden beri yokları oynuyoruz bu stadyumda goruyoruzki alexi gondermek hataydi, halada yeri dolmadı alex gelse direk oynar bu takımda
Emre iyi ki atıldı oyundan yalnız Melo o hareketle kart dahi görmüyorsa çok yazık.
Emre kaşındı ve atıldı..Ersun Yanal'a rağmen lideriz.Çünkü diğer takımlar hediye ettiler.Bu maçı kaybedersek(ki öyle gözüküyor) büyük bir ihtimalle Trabzon maçı kadlığı yerden devam eder...
eboue ve topalda atilmaliydi bence
melo o harekete kart mı görmeliymiş istediği gibi güler sevinir size mi kaldı o ?
Niye bu kadar agresif ve kontrolsüz oynadığımızı anlamadım. Baskı bizim üzerimizde değil yahu GS'da. Ne bu agresiflik ? 5-6 kez faul mu yapar bir adam arka arkaya, hiçbir mantığı yok.
Şu an oyunda her şey Galatasaray'ın lehine.Emenike'nin koşularından başka pozisyon bulması zor gibi Fener'in.Fakat en ufak boşlukta Emenike net bir pozisyon yaratır, en azından kart gördürür.Dikkatli olması gerek Galatasaray defansının.
Beraberlik bile alsak guzel su saatten sonra.Emre varya diyecek lafım yok yaptıgı bütün fauller gereksizdi.
Benim anlamadığım şu; Sneijder hem Gökhan'ın pozisyonunda hem de Emre'nin ilk sarı kartında hakemi yönlendiren isim oldu. Hatta Emre'nin pozisyonununda yoğun itiraz edip "3 defa yaptı" gibi baskı yapınca kafasındaki ampul yanan hakem Emre'ye sarı kart gösterdi. Madem kartları Sneijder verecek senin orda işin ne?
Diğer ilginç yan ise şu illa sarı kart için 3 tane normal faul mu yapmak gerekiyor? Madem öyle 3 korner 1 penaltı olsun, bu ne saçma sarı kart uygulamasıdır.
Bilmiyorum belki ben bu derbi ortamlarından (hırs, istek, öfke) uzak kaldığım için bana garip geliyor ama maçı izlerken cidden utanıyorum. Zaten şampiyonluk yarışı bitmiş, şu sahaya çıkıp her futbolcunun amacı rakip tahrik etmek, tekme atmak, vurmak, kırmak olur mu arkadaş. 45 dakika boyunca kimin kimi nasıl tekmelediğini, nasıl itip kaktığını, nasıl tahrik ettiğini izledik.