Quote:
Originally Posted by
TeNaciOUS MidFieLdeR
en istikrarli adamim valencia oldu, ortasaha biraz eksik basliyorsun. fellaini performansi tatmin etmedi beni. carrick-cleverly, duzeldikten sonra carrick-fletcher ikilisini kullandim ortasahada. rooney bekledigim kadar etkili degildi. kagawa da beklentilerin cok altinda kaliyor. defans bolgesi epey arizali gibi gorunse de ligde en az gol yiyen takim oldu chelsea ile birlikte ilk yari sonunda. kaleci ile ilgili porblem sifir. de gea sakatlanirsa ancak sikinti olabilir. manu kariyeri acacaklara nacizane onerim iki yonlu iyi bir ortasaha ile mutlaka anlasma yapmalari. 4-2-3-1 formasyonunu kullandim.
de rossi ve dante transferleri nokta atisi olmus. biraz yasli olmalari problem. bence takimin onemli parcalarini satmissin.
basarilar...
Yorumun için teşekkür ederim.:)Valencia konusunda acele etmiş olabilirim hiç oynatmadan direk satdım. Defans bence çok iyi ama evans smalling jones ferdi vidic derken epey alternatif vardı evans ve smalling i satmayı düşündüm evans a iyi para verdiler sattım.Smalling i de ara transferde satarım belki.Kanat olarak A.young u da satmaya çalıştım ama kimse almadı forvetlerim de bol Hernandez hazırlık maçlarında iyi oynamasına rağmen sattım çünkü iyi para verdiler.Kagawadan bende verim alamıyorum ama morali düzelirse alabilirim gibi geliyor.
Quote:
Originally Posted by
pusathan01
Güzel gidiyorsun Şl de bakalım sonuda iyi olacakmı.
Teşekkürler:)İnşallah sonu da iyi olacak :)