ilk yarıyı izleyemedim bizim oğlan nasıl yonetiyor iyi miydi :D
Printable View
ilk yarıyı izleyemedim bizim oğlan nasıl yonetiyor iyi miydi :D
Meksika fena bastırmaya basladı.
Şu brezilya bırak kupa almayı yarı finale çıkabilirse başarııdır onlar için
Fm efsanesi ochoa ne kalecilik yapiyor be bonserviside elindeymis
Fred, Paulinho, Jo falan varken Brezilya gruptan çıksa dahi bu kadro ve oyunla çok ilerleyemezler.
Ochoa fena fenaa.. Helal olsun.
Ochoa onur kivrak'a bagladi iyice
Brezilya gruptan çıkar o kadar da degil. :D Ayrıca gecen maç Kamerun'a salladım kötü diye bu maçta Brezilya kötü görünüyor ancak bence bu takımların kötü görünmesinde Meksika'nın iyi futbolunun da etkisi var gibi.
Bu arada Ochoa kendine efsane piyasa yaptı. :D
aslında atletico alacaktı ochoayı super olurdu
Ochoa bu sene 37 maçta 71 gol yemis Ajaccio forması altında.Neredeyse maç basına 2 gol yemis. :D
Cüneyt Çakır bence harikaydı. Finali garantiledi bence. Tabi verirlerse. :D Ochoa'da artık büyük takıma gitmeyi garantiledi bu maçla. :D
Brezilya da lider oyuncu yok. Takım beyni yok. Oynadıkları sisteme bir Pirlo şart. O da sadece İtalyanlar da ve Almanlarda var. Brezilya da bir cacık olmaz. Kupa mupa alamazlar.
grup asamasinda olur boyle, 2002 de bize karsi oynayan brezilya cok mu iyiydi o macta. gittiler kupayi kaldirdilar. macin sonunda uydurma penaltiyla kazanmislardi maci yine :D
grup maclari aldatmasin, kendine denk takimlara karsi daha iyi top oynar brezilya. en kotu final gorur, tek engel B grubundan gelecek rakip, en zorlu maci 2.tur olacak her turlu.
Finalin adı bence İtalya-Almanya olacak :D
Elim ayağım titriyor sinirden.Kuponu yatırdılar.Umarım Brezilya 2.turda hemen elenirsin.Senin neyine Dünya Kupasını kazanmak? Ochoa da tam maçını buldu. Meksika'yı kurtaracağına kendi takımını ligde kurtarsaymış.Neyse ben ne dediğimi bilmiyorum.
PirLo, ÖziL ve Bastian gibi takımLarın yönettiği takımlara bu BreziLya bir cacık yapamaz abi. İspanya yı Konfederasyon kupasında yenmeleri felan tamam sükse yapttırdı da İspanya zaten bitmiş. Bu takım Almanları, İtalyanları hatta ve hatta Hollanda yı yenemez. Bu takımlarla oynamadan finale giderlerse onu bilemem.
Almanya ve Hollanda bu Brezilya'yı affetmez. Fred özellikle berbat katkı 0. Neymar'la en fazla Çeyrek Final olur gibi.
Cüneyt Çakır sadece bir korneri vermedi sanırım onun da dışında göze çarpan bir hatası yok gibi.
Bana kalırsa kırmızı kartıda yedi gibi. Adam resmen bilinçli olarak ayağa bastı. En kötü sarı karttı. Ancak yinede buna rağmen kupanın hakemlerine bakınca iyi bir performans gösterdi.
abarttiniz hee, illa elestirceksiniz bu cuneyti. adam en azindan 88de o uydurma penaltiyi calmadi. hata dedigin o pozisyona penaltiyi calmasidir ki calsaydi bariz masa olurdu. faulu es gecti falan, abarti bunlar. bence gayet adil yonetti. bir iki sey gozunden kacmis olabilir. kirmiziyi da cikarmayiversin, adamlar ev sahibi neticede. oyle net bir durum da yok, kirmizilik bir sey yoktu zaten macta.
Abartmakla alakası yok, sonuçta hakemleri değerlendiren yetkililer bu pozisyonları illaki gösteriyorlardır hakemlere. Biz gözlemlediğimizi yazdık. Hataları oldu ancak yinede iyi bir maç yönetti. Sonuçta futbolun belli kuralları var ve o hareket kart gerektiriyor.
Kaka'yı beğenmem ancak şu takıma koy forvet arkasına Kaka'yı,forvete Neymar'ı koy.Çok üretken olurlar ancak şu an Oscar,Neymar ve beklerin işine bakıyorlar.Kura şansı olursa en fazla çeyrek final görürler.
http://www.footballuser.com/formatio...470_Brazil.jpg
Mis gibi ilk 11.Scolari'yi hiç beğenmiyorum yahu,bu adam kadar sevmediğim bir teknik direktör yok.
Eger elinde duzgun santrafor yoksa santraforsuz oyna di mi :)
Ah şimdi Ronaldo olacaktı var ya :uzgun:
Filipe Luis gibi bir oyuncuyu kadroya nasıl almaz bu adam.Aklım hala almıyor.