Maçtan ziyade öncesinde yaşananlar çok can sıkıcıydı. Bazı kendini bilmez azınlık, önce GS kafilesine taşlı saldırıda bulundu, sonra da İstiklal Marşı'nı protesto ettiler. İnsan değil bunlar yazık...
Printable View
Maçtan ziyade öncesinde yaşananlar çok can sıkıcıydı. Bazı kendini bilmez azınlık, önce GS kafilesine taşlı saldırıda bulundu, sonra da İstiklal Marşı'nı protesto ettiler. İnsan değil bunlar yazık...
pandev yine muthis oynamis... bruma zekasiz oldugunu yine gosterdi 3vs1 pozisyonda... furkan yine idare ederdide umut gundogan berbatti...umarim karabukte iyi oynarlar.
Benim düşündüğüm ADS maç kadrosu:
Emre Metin
Tugay Kaya - Atınç - Ersan - Ümit Karaal
Oğuz Aksoy - Devrim Taşkaya
Kerim Frei - Gökhan Artun - Uğur Boral
Furkan Yaman
Bilic'in sahaya sürdüğü ADS maç kadrosu:
Cenk Gönen
Serdar - Atınç - Ersan - İsmail
Veli - Atiba
G.Töre - Oğuzhan - Kerim
Olcay Şahan
Şu tr kupasından elenelimde önümüze bakalım. Hiç istemiyorum. Maç başı ücretleri bile karşılamıyor prestiji yok bişeyi yok. Sadece yoğunluk veriyor başka bir şey değil. Umarım yeniliriz :D UEFA ve tr uygundur.
adana demir 2-1 kazandı
Adanademirspor'a helal olsun. Adamlar 10-0 'ın intikimanı aldılar en sonunda :)
Bizimkiler Şu Kupa Maçları Bitsin de Gidelim Tarzında Çok İsteksiz Oynadılar Oyuncular ve Bilic de Anladı Kupanın Gereksiz ve Meşkâletli Olduğunu.
Bu Arada Hâkem'in Kararını Değiştiren Veli ve Oğuzhan Büyük Bir İnsanlık Örneği Sergiledi Bize Böyle Ahlaklı ve Sadece Futbol Oynayan İnsanlar Lazım.
Bugün Beşiktaş'ın maçındaydım. Oğuzhan çok kötü top oynadı. Resmen toptan kaçıyor, saklanıyor, topu aldığında da verimli kullanamıyor. Yanılmıyorsam golün asistini o yaptı ama o pozisyon dışında oyunda yoktu resmen. Bir forvet eksiğini bariz bir şekilde hissetti Beşiktaş. Savunma arkası koşu yapan da yoktu, kaleye şut çekende. Utanmasalar kalenin içine kadar pas yapacaklardı. Gökhan bir kere koşu yaptı onda da pas geldi ve gol oldu. Sosa çok etkiliydi, kalitesini hissettiriyor ve oyunu çok güzel yönlendiriyor, kuruyor, çok güzel transfer olmuş gerçekten de. Kerim dikine çok iyi adam eksiltiyor fakat topu biraz daha az tutsa ayağında çok daha iyi olacak ama çok iyi bir şekilde adam eksiltiyor, zamanla daha da iyi olacaktır. Ersan ve Atınç ikilisi harikaydı. Atınç'ı özellikle çok beğendim. Hem hamleleri hem de hava toplarında inanılmaz etkili. Tek eksiği dengesi, gücü. Vücudunu koymayı bilmiyor ya da rakibe yapışması gerektiğini ve de hava toplarında önceden pozisyon almayı yani adamın arkasında kaldığında orada eziliyor, önüne geçmeli box out yapmalı vs. eğer bu 2 eksiğini de giderirse çok kaliteli bir stoper olur. Bu çocuk varken stopere falan ihtiyacı yok Beşiktaş'ın diye düşünüyorum. Boşuna para saçmanın anlamı yok. Pedro Franco, Atınç, Ersan hepsi çok kaliteli oyuncular..
Adana Demirspor'da da Tosun soyisimli oyuncu vardı orta sahanın göbeğinde oynayan resmen takımı o oynattı, kısa boyuyla çok etkili toplar sakladı, iyi yönlendirdi takımını. Taraftarlarda ayrı güzeldi. İki tarafta maç sonu birbirini alkışladı.. Pozisyon açısından kısır fakat izlemesi keyifli bir maçtı.
Biraz ayip ettik sanki
BJK'nin rekorunu kırmalıydık. Bn 2 gol daha bekledim şansta bulduk ama beceremediler.
Bjk'nin rekoru ligde geçerli.Kupanın rekoru bu maçmış
14-2 İskenderunspor - Fidan Gençlik 2. Tur 1980-1981
O skoru bilmiyordum. BJK'nin rekorun ligde olduğunu biliyorumda resmi maçlarda büyükler arasında en farklı skoru almış olmak açısından istiyordum bunu.
Lig farkı da muhakkak var ama bu kadar asılmaları da onların değerlendirmesi. Hala istemelerinin anlamı yok. Biz elimizden geleni yaptık. Çocukları tebrik ediyorum.†dedi.
manisa spor teknik adami.
bu aciklama sonrasi fikrim degisti, az bile atmisiz.
Bizim 10-0'lık Çorluspor maçımız vardır, radyodan dinlemiştim zamanında. Oktay, Şifo Mehmet, Ertuğrul zamanları falan. Ben de, kupa rekorunun o maç olduğunu zannederdim. :)
Kupa ev rekoru İskenderun'da, kupa deplasman rekoru yine bizim. Altındağ 0-8 ile. Galatasaray Balçova maçıyla egale etti ama kıramadı
İzmir'de 35.000 kişiye oynuyoruz Altınordu maçını.Helal olsun taraftara.Bizde Bjk gibi farklı şehirlerde oynasak keşke maçları.Stada gelmeyen taraftara protesto icin en iyi yöntem.
Yarın güzel bir maç olacağına inanıyorum,gönlümden geçen ilk 11 şöyle ;
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Ben de böyle bir kadro bekliyorum.
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Güzel bir tribün dersi verdik.
ADS taraftarını tebrik ediyorum ligde böyle günler yaşarken kupa maçında bu kadar kalabalık ve ateşli taraftar grubu olması ve maçı 90 dakika etkilemesi. Benim için en büyük özelliği ise maç ne olursa olsun skor ne olursa olsun 1-0'ken de 1-1'ken de 1-4'ken de aynı. Ne taşkınlık ne küfür ne yuhalama. Tebrikler ADS...
Bu arada maç günü yada maçtan önceki gün kartalbakisi adlı sitede Oğuzhan, Kerim ve Cenk Tosun'un frikik atma yarışı görüntüleri vardı ve en iyi de atan Cenk idi. Bu maçta hemen meyvesini verdi çalışmaları ve golünü kaydetti.
Adanademirspor Beşiktaş Saldır Mavi Şimşekler
Ya bu Hamza Hamzaoğlu napıyor ya,bu nasıl bir 11'dir ? Ayıptır günahtır,gençlere ayıptır ya.
https://pbs.twimg.com/media/B79_irjCMAEr3o_.png
Sneijder,Selçuk,Melo,Telles,Sabri falan bunlar fantezi işler.Birhan 18'de dahi yok.
Evet,sonuç olarak yenildik.
Tek sorumlu da Hamza hoca,lamı cimi yok,Sinan'a da çok büyük ayıp etti.Çıktığı her programda övdü adamı,kıytırık bir Türkiye Kupası maçında bile şans vermedi.Yazıklar olsun,büyük hayalkırıklığına uğradım.O da Selçuk ve tayfası hayranıymış.
O gol pozisyonunda hakemler nasıl dondu kaldı, gol desen var elle oynama desen var ama onları görecek hakem yok.
Sinan'ı yollayalım. Alperen bile onun kadar oynar. İlk gol kesinlikle yememesi gereken bir goldü.
Melo'dan bu maçta bile stoper olmayacağını gördük(daha önce denendiği maçlarda da görmüştük gerçi), ısrar etmemeliyiz. Telles de rüyasında bile orta açma çalışsa anca adam gibi orta açmaya başlar sanırım.
Orta saha ve forvete gelirsek; Pandev yine kayboldu. Olcan saçma sapan işler yaptı. Onun dışındakiler fena değildi.
Beğenmediğimiz Burak'ı arayacağız gibime geliyor. Ne Pandev ne Umut ne Olcan ile olacak iş değil, en azından görünen o. Stoperde ise Hakan Balta'nın yanına başa bir partner monte edilmesi gerek.
Hem penaltı hem gol diyen üstada selam olsun, o neydi öyle yahu :)
Maçı bilemeyeceğim de İstiklal Marşını okurken titreye titreye okudum. Marş başlamadan tribünde herkes birbirine "Hadi beyler tüm gücünüzle, Marşın hakkını verin beyler" gibi cümlelerle bağırıyordu. Çok güzel bi andı benim için.
Olaya bu kadar dışardan bakma arkadaşım. Takıma 10 gün izin verilmiş ve Hamza Hoca bunun fazla olduğunu belirtti. Verilmiş bir söz var diye de buna engel olmamış. Yapılan hazırlıkları yeterli bulmamış ki bugün daha hazır hale gelmeleri için as oyuncularını oynatmış. Mağlubiyetin sorumlusu tabi ki hocadır. Ama bunu başka yerlere çekmek mantıksız.
maglubiyet vs olur takilmam bunada , tarihin en kotu transferidir bruma bana gore 13m euroluk bir topcu degil acayip kazikladilar bizi 3 lig takimina karsi birsey yapamiyor acilen elden cikartilmali... olcan oyun zekasi "0".. pandev cabaliyor begeniyorum ben sahsen... meloyu ise umarim ligde defansda kullanmaz yoksa rezil oluruz.