Adamlar Şaka Gibi Maç Boyunca Bir Şey Yapamayan Takım Son Saniyede Öne Geçiyor :uzgun:
Yazık Vallahi...
Printable View
Adamlar Şaka Gibi Maç Boyunca Bir Şey Yapamayan Takım Son Saniyede Öne Geçiyor :uzgun:
Yazık Vallahi...
TAm Türk işi oldu maç. Beşiktaş kendi kendini yaktı. Şu Arsenal sıradan bir Kuzey Avrupa takımından farksız. Beşiktaş ilk maçta olduğu gibi 3. bölgede ne yapması gerektiğini bilmiyor. 3. bölgedeki pas tercihleri veya kaybedilen toplar kalesinde gol olarak döndü. Ancak Beşiktaş'a 1-1 yarıyor. Bu gol bana göre avantaj oldu. Hiç değilse şimdi ne yapması gerektiğini bilirler. Son dakikada da olsa yenmeden atılacak 1 gol turu getirir.
1-1 bitecek bu mac
Faul yap. 30 sn kalmış, nasıl yersin o golü??
Vay arkadaş ya.
Motta'nın pozisyon penaltı değil.
Ben böyle işin...
Çok adaletsiz bi gol oldu ya. Beşiktaş gayet güzel oynuyordu. Tam devre bitmek üzereyken bu golü yemek moralleri bozmuştur mutlaka. Ama 1-1 de Beşiktaş tur atlıyor. Hiç bişey bitmiş değil.
1-1 ideal.. olmayacak şey değil.. moralleri bozmaması lazım takımın.. bakarsın 2 bile olur, olmayacak bir oyun yok..
Beşiktaş mükemmel oynuyor. +1 dkda bosladilar farketmissinizdir. Tolga da hatalı ayağıyla cikarmaliydi. Beşiktaş böyle devam etsin, golu bulur. İnanıyorum.
Atiba disinda takimda sogukkanli pas yapan oyuncu yok. Birde bazilari 10 numara gereksiz diyor. Boyle pata kute paslarla, defansta top dolastirmakla olmaz.
İddaliyim 1-1 bitecek atin fav a :)
maç ortada geçiyordu bana kalırsa. Ortada geçen maçlarda öne geçen takımın ağırlığını koyması daha olası. Arsenal hem daha tecrübeli,hem daha kaliteli hem de avantajı elde etti sanmıyorum burdan çevirebileceğimizi. Tolga yenmeyecek gol yedi yazık olacak.
2.Yarıya Takım Demolize Başladı Golün Stresini Atamamış Oyuncular Tutuk Başladık. Çabucak Beynimizi Maça Veremezsek 2.Golü 10 Dakika İçinde Yeriz.
motta pozisyonu bence de penaltı değil. Ama ilk pozisyon çok ortada ben hakem olsam çalardım ilk pozisyona
Umudunuzu kaybetmeyin beyler 1-1'i yakalicaz Allah'in izniyle. Besiktas, suan ligin en kaliteli futbolunu oynuyor. Mukemmel bir hazırlık donemi gecirmisler, helal olsun valla.
Atiba duran topta uyudu resmen. Az kalsın atıyordu Debuchy. Allahtan kaçırdı.
Gökhan Töre Girdi Oyuna Olcay İsabet Oldu Çıkması
Az Kaldı Ba Cezayı Kesiyordu Şanssızlık Yan Ağlarda Kaldı
Debuchy Kırmızı Kart :D
Yine 10 Kişi Hadi Aslanlar At Artık Bir Gol
2 tane %100 lük pozisyon kaçırdı Arsenal. Allahtan şans bu sefer Beşiktaş'ın yanındaydı.
demba ba tek forvet adamı değil ceza sahası içinde bi icraati yok iyi indirici mucadelesi on numara ama bitiricilik yok ayrıca velide takımı yakmak için oynuyo adeta 10 kişi kaldı arsenal inş 1 gol bulur
Beşiktaş kırmızının verdiği gaz ile atar bir tane. Tam takım çökmeye başlamıştı. Çok iyi oldu
artık gol gelmeli daha ne olsun..