Bu Arada istekleri Bi Liste Yapalım bi istek bilinmeden ikinci kez söyleniyo sonra karma karışık oluyo konuyu açan arkadaştan rica ediyorum.
Printable View
Bu Arada istekleri Bi Liste Yapalım bi istek bilinmeden ikinci kez söyleniyo sonra karma karışık oluyo konuyu açan arkadaştan rica ediyorum.
1- Yabancı oyuncular için kendimiz federasyona T.C. vatandaşlık başvurusu yapabilelim(ya da futbolcuya teklif edelim, eğer kabul ederse otomatik olarak federasyona başvurulmuş olsun)
2- kontrat sona erdiğinde kulüple menejer arasında ücret pazarlığı olsun
3- yeni teknik direktör olduğumuz takımda antrenörleri (yani ekibimizi) kendimiz seçelim.
4- pilot takım uygulaması olsun
Bravo katılıyorum!...Quote:
Originally Posted by Genghis_Khan
Özellikle 1 ve 2. fikrin hoşuma gitti!... (b)
Gerçekçiliğin artırılmasını istiyorum ben..
Mesela basın toplantıları , yönetim ile daha detaylı konuşabilmemiz..
Her şey ok. Biraz medyayı aktifleştirsinler yine ok....
valla güzel fikirler hepsine katılıyorum basın toplantısında klavye ile yazabilsek mesela kendi fikirlerimizi :)
evet şu istekleri klavye ile yazabilme olayı olsa süper olur ama yazabilsek bile sadece ingilizce yazabiliriz sanırım
Valla bence de bu da süpeeeeer bir fikir!... (b)
Klavye ile yazmak çok güzel bir fikir inşallah yaparlar bunu!... (b)
UEFA kriterleri falan olsun.(tabi daha önce yazan arkadaşların dediklerine de katılıyorum.
Kısaca FM2006 daha iyi olsun...hatta daha da iyi...
Bu yabanci oyuncu statüsü adami cileden cikartir, bana göre federasyon'a hakemlerle ilgili aciklamalar falan hepsi icinde dialog olayinin tamamiyle geli$mesi taraftariyim.. Reel hayattada bizim gerizekali Futbol Federasyonu'nun kafasi hic cali$miyor vallahi, yabanci statüsünü bana göre acmalari lazim yani , bu yabanci statüsü yüzünden türk takimlari ba$arili degil.. avrupada daha cokses getirmek istiyorsak statüyü a$malari lazim, ve bakarsaniz , her oyuncu kolay kolay Türk vatanda$i olmuyor FM de , 5 seneden sonra eger futbolcunuz mutluysa sorun cikarmazsa oluyor, ve 5 sene o oyuncuya dayanabilmek var tabii ki, ben degi$ikligi sevdigim icin i.CavCav hesabi hepsini satiyorum =))
bence yabancı statüsü böyle çok iyi.sonuçta ülkemizden dünya çapında yıldız 2 yılda bir bir tane çıkıyor ancak.bir de yabancı sayısı artarsa bu iyice düşer.diğer ülkelerde yıldız oyuncu sıkıntıs olmadığı için yabancı sayısının pek önemi yok.
bu durum mali durumu da etkiler.paramız ülke içinde dönmüş olur. (/u)
bakalım nasıl cıkarıcaklar
Yeni önerilerim war...
1- Futbolcuyla bir önceki ya da sonraki maçla ilgili konuşma(dikkat medya ile değil futbolcuyla). Bu karşılıklı konuşma şeklinde olmalı. Mesela oynanacak maçla ilgili menajer, futbolcusuna "bu maçta sana çok iş düşüyor ya da bu maçın kahramanı sen olmalısın" gibi açıklamalar yapabilir. Futbolcu da cevap olarak "bana güveninizi boşa çıkarmayacağım ya da bana kaldıramayacağım bir sorumluluk yüklüyorsunuz" gibi...
2- Maçın devre arasında kötü oynayan futbolcularla motive edici konuşmalar yapmak. ( Mesela F. Terim gibi güzel bir fırça çekebiliriz. bu şekilde motive olur keratalar :mrgreen: :mrgreen: )
bencede ilk dediin olsa super olur
bencede bu olay mutlaka olmalıQuote:
Originally Posted by Genghis_Khan
birde ilave olarak maaş konusunda bi düzletme yapılmalı yıldız bi oyuncu almak için biraz daha yüksek maaşa izin vermeli yönetim ya da eldeki yıldız oyuncuyu kaybetmemek için kesenin ağzını biraz açmalı
zaten antreman programında taktik antremanında maçların video görüntüleri izlenmiyo mu?yanlış mı biliyorum?Quote:
e_mali demiş ki:
Mactan once futbolcularla toplantı yapalım, kampa alalım onları vs vs..
aha güzel fikir valla, hatta maç kasetlerini izletelim
katılıyorum çok iyi bi fikir.maaş bütçesinin 4.5milyon dolar altındayım ama 500bin dolar maaş verebiliyorumQuote:
şu oyuncuların haftalık maaşıyla oynamak limitsiz olsa keşke
mesela bi klupten teklif geldiğinde öyle bodozlama dalmak olmasın.bize kontrat önerilsin.Quote:
VoLkaN BaROs demiş ki:
Birde menajerlerin aldığı paraların bir işe yaraması konusunda arkadaşlarla hemfikirim, zira kontratımız var, belirli ücret karşılığında çalışıyoruz ancak oyundaki tek tatinkarlığımız kupa kazanmak, oyuncu bulmaktan öteye gidemiyor..
hatta club, ev satın alabilir yada bazı oyuncuların bonservisi alınabilir. sizin gittiğiniz takıma onuda götürürsünüz falan :) (abartımı oldu ne )
(/1) beyler,farkındayım rakip bizden üstün.adrianoları,stankovicleri,cordobaları var...AMA ONLARIN YILDIZLARI VARSA SİZİNDE BEDENİNİZE SIĞMAYAN Bİ YÜREĞİNİZ VAR.ŞİMDİ ÇAKAIN VE ŞU LANET OLASI MAÇI KAZANIN.İTALYAYA TÜRKİYE CEHENNEMİNİ TATTIRIN.HADİ ASLANLARIM.
Biraz abartı oldu ama güzel olur yaaa
bide ülkelerin spor programları eklense iyi olur.mesela maratonadlı programda erman toroğlu bize yüklenebilir.takımın oyununu eleştirebilir
bide kongre toplantısı falan olsa iyi olur.hiçbir zaman kulüp başkanı değişmiyo oyunda.
arada bi menajerlerden biri cep telefonunu çaldırsın skandal olsun.mesela ben çaldırdım telefonu heber gelsin telefonu çaldırdınız yorum yapın diye biz de seçelim.mesela seçenekler şunlar olabilir:
*hepiniz hırsızsınız
*bari sim kartı verin yaaa:(
*canınız sağolsun.
*ya daha yeni kontor yükledim allah belanızı versin
*80milyon masrafı var hoparlör de çalışmıyo yaptırsın kim aldıysa
*sakın sevgilime mesaj atmayın daha yeni barıştık zaten
*sakın galeriye girme.hadi girdin kız arkadaşlarına falan gösterme.ayıp.
abarttım galiba ama güzel olur.
sonra oyuncu dövme olsun.kırmızı kart mı gördü.vur ik tane ağzına bi daha görüyo mu bakalım.
şaka bi yana bizim özelliklerimiz genişletilsin ya.sadece medyaya yönelik özellikler var saçma olmuş biraz.diğer menajerler gibi olsun özelliklerimiz ve medya da dahil olsun.güzel olur bence.
teknik direktörler çok kolay takım değiştiriyor.bende defalarca jose morurinho chelsea yi 2-3 yıl içinde bırakıp portekiz milli takımı başına geçiyor,capello,ancelotti kovuluyor,mancini lazio ya geçiyor.bence bunlar bu kadar basit olmamalı.
bencede 11 arakadaş haklı. mesela ingiltere' de teknik direktörler uzun süre aynı takımı çalıştırıyorlar. ama türkiyede de anadolu takımları bir sezonda 2-3-4 teknik direktör değiştirebiliyor. liglerdeki bu özellikler oyuna yansıtılabilir
medya hiç eleştirmio. böyle hayvanlar gibi b.kunu çıkarana kadar ahmet çakarlık erman toroğluluk olsa manyak olur vallahi.
bide mesela türkiyede dışardan hoca gelmio hep hocalar yer değiştirio hoş italya ve ispanyadada öyle ya. o ülke dışından antranörler gelsin
Maç sırası olaylar falan olsun.(Olayları spiker anlatsın.)Bu olaylar sonucu kulüplere para cezası falan gelsin.
başka bir konuda da yazmıştım, oynadığım oyunda ingilter ligi de seçiliydi kazara Premier Lig tablosuna baktığımda son sıradaki Fulham'ın 9 puanı silinmişti. ilk defa böyle bir şey gördüm. böyle bir şey olduğunu ve nasıl olduğunu bilmiyorum. acaba çalıştırdığı takımda böyle birşey başına gelmiş olan var mı?
ay ben 3D görüntü istiyorum nedense 3D daha çekici geliyo bana.oyuncuların hareketlerini(klas hareketlerini :)) görmek için özellikle .mesela iyi bi futbolcum 3-4 kişiyi dizio çalımla ama ben nasıl geçtiini göremiorum .bana sanki eksiklikmiş gibi gelio (b)
bide futbolcularla birebir konuşma olsun.baya güzel olur.morallerini düzeltmek,maçlardan önce hırslandırmak için falan güzel olur (b)
stadyum kenarında seyircilerde iyi olur bence amiga 500 de sensible diye bi oyun vardı onda vardı mesela
yağmur yağdığını görelim ve etkisi belli olsun
saha içi kavgalar olsun.agrasif oyuncular çıkarsın kavgayı