bencede bunları geç fenerbahçe'de hiçbir takımda olmayan 7 yabancıyla oynama hakkı var.onlar 8 siz 7 yabancı eee fark nerede?Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Printable View
bencede bunları geç fenerbahçe'de hiçbir takımda olmayan 7 yabancıyla oynama hakkı var.onlar 8 siz 7 yabancı eee fark nerede?Quote:
Quote:
16 yabancıları var da hepsi nasıl oynuyo gördük... bizimm 6 hak var 2 si boş bi tane de türk yaptımız var... 6 dan fazla olsa nolcaktı? fb de iyi oynayanlara dikkat ettiysen Rüştü,Ümit özat, Can, kırmızı görse de serkan balcı ...Yabancılar naptı? hele ki süper yıldızımız Alex ... bi asisti var o da duran top... 10 kişi oynadımız dakikalarda resmen piknik de dolaşır gibi dolaştı... anelka yı söylemiyorum bile... biri de sakat... öncer yabancılar doğru seçilsin yada iyi konsantre edilsin sonra kontenjan a laf atılsın... bir de maçın 2. yarısını izlediyseniz bizim türk hakemlere gerçekten haksızlık ediliyor... golümüz verilmedi( haklı bi ofsayt olsaydı ukraynalı tv kanalı 50 kere yayınlardı) neyse artık... 2. maç için fazla umutlu konuşamıcam... ama gelecek olan Lugano dedikleri kadar iyiyse ben de bir ümit var ... Fenerbahçemize 2.maç da şimdiden başarılar gitmeyi de düşünüyorum o maça =)
Galatasaray a gelince özlediği şl ne gidicek sanırım =) tabi böyle giderse...
Kimse yabancı kontenjanını ileri süremez bahane olarak. Senin 6 kontenjanın var. Bir de aslen Brezilyalı olan ama Türk statüsünde oynayan Mehmet Aurelio'n var.
Sen eğer sahaya 6 yabancını ve Aurelio'yu sürüp, buna rağmen Kiev'e yenilirsen, işte o zaman bunun suçlusu Haluk Ulusoy'dur. Ama sen 3 yabancıyla çıkmışsın sahaya, 3 kontenjanın daha var. Hala konuşman yersizdir. Önce elindeki kontenjanı sonuna kadar kullan, ondan sonra gel de bu kontenjanı bahane et!
6 yabancı olarak Cannavaro, Terry, R.Carlos, Pirlo, Ballack, Henry'yi monte etsen bu takıma, o zaman ne tepki verilir çok merak ediyorum. Bu 6 yabancı + diğer Türk oyuncularla başarılı olunca daha kontenjan ister misiniz?!
Sahanın en iyileri Rüştü, Ümit, Mehmet Aurelio idi. Ne Alex, ne de Anelka ne koştu ne bir şey yaptı.
Kontenjan falan da bahane. Sen önce 6 yabancı hakkını sonuna kadar kullan, eğer sonucu değiştiremiyorsan o zaman itiraz et.
Ona bakarsınız bütün golleri yabancıları attı. Fenerdede sınırsız hak olsa durmadan yabancı alcaklar 1 aydır bir futbolcunun gelmesini beklemeyecekler.
Ha yani fener bundan dolayı mı avrupa'Da hiç ikinci tura çıkamadı üç yabancı yüzünden mi?Quote:
hem sanki dünya karmasıylamı oynuyor fener?Quote:
Originally Posted by eGowiCh
onların 16 yabancısının çoğu dandirik ucuz herifler
batuhan bence yabancı sınırlamasına bahne bulmak cok sacma transfer dönemi başlayalı 2 ay olmus ve sen hala bir oyuncu alamıyorsan bu suc sendedir yani FENERBAHCE YÖNETİMİNDEDİR
en kısa cevap
gs uefa ve süper kupayı aldığında kaç yabancısı vardı sorarım sizlere
artık buradan sonra tek ümit taraftar öyle bi baskı oluşturcak ki karşı takım şarşırcak ayrıca fb nin telaşlı oynamaması lazım ilk yarı bi gol buldumu zaten 2. yarı baskı altına slıp 2. golü bulabilir
maçın tüm yıldızları fb adına türkdü..... bunu tekrar diorm... önce yabancıları iyi seç yada ii konsantre et... sonra kontenjana laf de...
en kısa ve en anlamlı cevap gerçekten buQuote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
Zaten en iyi yabancıyı almak için uzun süredir uğraşıyorlar bir oyuncu için 2 ay uğraşılırmı şimdi sınırsız olsa alacaklardı istediğin oyuncuyu.Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
evet ya transfer dönemi bitiyo ama bizde yabancı transferi yok adamın kupasının bitmesini bekliyoz dünyada hiç mi oyuncu kalmadı ondan iyi araştırsa bulcak ne güzel bırakmıştı şu aziz yıldırım
doğru diyodun laz asker gs uefayı kazandığında kadrosunda 3 yabancı vardı.Taffarel,Popescu ve HagiQuote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
Bu arada fb ve gs maçlarını deişik bi açıdan bakın... isviçre maçından sonra türk takımlarına acayip sert uygulamalar var... her pozisyon kart... onların acısını da şimdiden çekiyoruz...
gool gs ardanın gölüyle 2-0 öne gecti
Sınırsız olsa hiçbir şey değişmeyecek. Soruyorum sana batuhan, sınırsız olsa;
Lugano, Ricardo Oliveira, Luis Fabiano, Crespo, R.Carlos... Bunlar gelecek miydi?
Sınırsız olunca yabancı oyuncuların Fenerbahçe'de oynama isteği mi artıyor? Bırakın Allah aşkına. Yabancı kontenjanıyla olayın ilgisi yoktur!
2 aydır transfer yapamayan Fenerbahçe, kontenjan sınırsız olunca mı transfer yapacaktı?!
yedeklerde gençlerin var alıştırsana çocukları olcan alex in koşanı kerim muhteşem kullanıyo sağı mahmut ya kaç senedir bekliyo adam sol ayaklı ama hayır ille kaptan ümit özat oynıcak adam her topu sağ ayağının dışıyla vuruyo al arda atıyo oynayınca 2-0
tam ismini hatırlamıyorum ama bi spor yazarı arda hakkında Ribery den bin kar daha iyi bir futbolcu demişti... gerçekten de yeni bir yıldız doğuyo...hatta doğdu parlıyo:)
O zaman Kerimi oyuna alıyordu bumu Feneri kurtaracaktı onun yerine bir brezilyalı olurdu 25 yaşında daha iyidi.
Arda attı 2-0
Galatasaray bu maçı kazanıp ikinci maça tatil havasında gitmeli bu onlar için çok iyi olur.
Quote:
ne yani sen kerim i beğenmiyomusun o çocuk ilk önce forvetti iyi oynuyodu sonra çocuğu sağ açığa çektiler yine iyidi şimdi sağ bek e yine iyi serkan dan çok büyük bi farkı yok
dünyanın en büyük kulüpleri gençlere şans veriyo c.ronaldo,messi, ilk çıktığı zamanlar casillas vs.fb onlardan daha mı büyükki oynatmıyo genç
gs elini kolunu sallayarak ş ligine girecek fener ise uefa da inşallah büyük başarılara imza atar
Fenerbahçe kanımca havlu attı bile..
Gol harici kaleyi bulan tek şut 88.de alex in frikiki oldu..
Kaleler 20 santim geniş olsa, ilk yarı 4-0 bitecekti.
Dynamo Kiev ne yazık ki, feci bir kontratak takımı,
Ben Fenerbahçe'nin UEFA'ya gitmesini istiyorum çünkü orada gelebilecek en iyi ekip Fenerbahçe gibi bir takımdır. Fenerbahçe kalırsa çeyrek finali rahat oynar zaten şampiyonlar ligine kalsalar ya 4. olacaklar yada 3.
istanbulda şansımız düşük bence çünkü biz hep atak oynayacaz bastırıcaz tabi o sıralarda defans bomboş kalacak kievde müthiş kontratağa cıktığı için istanbulda cok zor duruma düşücez
Fener çok kötü oynadı ve isteksizlerdi. gerçekten takımda ruh yoktu. kadıköyde 2-0 neden olmasın tek gereken ruh
fener uefada kesinlikle başarılı olacaktır kadrosu itibarı ile
Yalnız İstanbul'da erken bir gol atarsa Fenerbahçe, işin rengi değişebilir..
Uefa kupasıda kötü değil sonuçta, elemeyi geçince 4 maç ediyor gruplar, toplam 6 maç, clde de 6 maç var zaten, maddi kayıp olacaktır ama ülke puanı açısından dünyanın sonu değil.