Getirmek keramet olsa keşke, elinde tutamadıktan sonra..
Printable View
Getirmek keramet olsa keşke, elinde tutamadıktan sonra..
evet alex gelebilecek en büyük oyuncu hatta hagi den bile:DDDD vay be yaşayan efsane haberimiz yok ne yapalım cahillik işte.Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
Hagi yi galiba 25 yasındayken aldı gs bizim haberimiz yok. Eger gelebilecek daha büyük futbolcu varsa gs alsın bizde zevkle izleyelim carrusca olmasın sakın bu dünya yıldızıQuote:
Originally Posted by scolari12111
ya arkadaşım bari hagi ye saygı duyun ben fanaatik filan değilim kabul de ediyorum appiah ın kariyeri parlak olacak ama fb den giderse ama hagi yi dünya kabul ediyor "karpatların maradonası" diyor siz hala alex diyorsunuz.
Ya Hagi yle Alex in ne alakası var nerden tutup buraya getiriyorsun Türkiyeye gelen en iyi yabancı Hagi olabilir fakat bu olayın Hagi ile ne alakası var..Hagi ye saygı duymadıgımı nerden cıkardın,futboluna kötü dedigimi nerden cıkardın? Yıldız oyuncular Türkiyeye gelmez(30 yasından önce).. sen hagi geldi dedin bende Hagi Türkiyeye 32 yasında gelmis bir oyuncu dedim..Türkiyeye gelen en kaliteli futbolcuları Fenerbahce getirmistir simdiye kadar(genel olarak) Appiah a gelince kariyeri Fenerbahcedede gerektigi kadar parladı öyle olmasa Arsenal o kadar ısrar etmezdi almak içinQuote:
evet ama sadece tsl de bu arada ben gs li değilm ama kimse gs yi savunmuyor bana kaldı tabi sempatim var ama tam taraftarı değilm peki arkadaşım sen alex in avrupa için yeterli olduğuna inanıyor musun
Avrupa için sadece Alex degil Fenerbahce yetersiz. Sag kanat yok Forvet yok Sol bek yok..Ayrıca Avrupa maclarında dikkat edersen Alex e sıkı markaj uygulanıyor 2 kisi tarafından takımın beyni oldugu biliniyor ve Avrupadaki oyuncular TSL dekiler gibi degil hemen calım atılmıyo kandırılmıyor..Sonuc olarak Fenerbahce yetersiz buda dogal olarak Alex i de etkiliyor.Quote:
Quote:
evet haklısın yetersiz ama yetersiz olanların başında alex var baskı altında oynayamayan bir oyuncu ve avrupa da da en önemli şey bu zidane da markaj yapıyorlar elbette fb zidane alamaz ama bu paraya çok daha iyisin alabilir yazık yani paralara.
olayı futbolcu kıyaslamalarına getirmişsiniz yani helal olsun nerdeeeeen nereye. Sonuç şu: Fener bizi geçti sebebi fenerin başarıları değil bizim başarısızlığımız.beşiktaş hepimizi geçti ama sebebi bizim ve fenerin başarısızlığıdır. ama scolari ninde yazdığı gibi şu anda avrupada Türk takımlarından en çok korkulanı Galatasaray bu bir gerçek.
şu futbol genelde konu açmaya korkar olduk yahu..
konu hagi -alex kıyasımı yoksa Avrupada takımlarımızın sıralaması mı ? ??
Bunun nedeni takım fanatizminin çok yükselmesi. Yani kalkıp "Avrupa Fatihi Fenerbahçe" diye bir başlık atılabiliniyorsa -ki sıralamada daha üstünde Beşiktaş varken- tartışmalar buraya kadar gelir. Kabul edilmesi gereken bir şey var sadece, ne alınan kupalar ne yenilen takımlar ne de sıralamada kaçıncı olunduğu değil Avrupa Fatihi lakabının geldiği yer. Geçilmesi çok zor olan bir başarıdır bu lakabın kaynağı. Bu başarı gelmeden önce de çekiniliyordu Galatasaray'dan Avrupa'da yapılan maçlarda ve Avrupa Fatihi deniliyordu, evet ama anlam kazandığı yer bütün bunlar değil. Anlam kazandığı yer namağlup olarak bir Avrupa Kupası kazanılmış olması. Bu nedenle Avrupa Fatihi Galatasaray, çünkü tüm Avrupa'da bunu yapabilen başka bir takım yok.
Zahmet edip o baslıgın neden atıldıgını okusaydın daha iyi olurdu..Quote:
Originally Posted by Gravity
"avrupa fatihi" bir ön ad gibi ve sadece gs ye ait halifelik mi de bu millete geçecek hem zaten öyle de olsa fener e geçmeyeceği kesin:DDDDDDama ne olursa olsun türkiye de tek avrupa fatihi var o da gs dir gs li değilim tekrar söylüyorum bjk liyim ama sempatim de var gs ye sonra fanatik misin filan demeyin.ayrıca kırdığı rekor yani yenilmeden kupayı alması sadce türkiye de değil avrupa da da geçilmesi çok zor birşeydir.
Avrupa Fatihi Fenermis:) Muhahaha Iyiki Varsiniz Dostlar Gulduruyorsunuz Vallahi Beni:) Bu Dediginiz Fatih Baska Fatih Olmasin Sakin:) Neyse Ayrintiya Girmiyeyim:)
Arkadaşım, okudum tabi ki. Yalnız belli ki sen dikkatli okumuyorsun yazılanları. Başka bir başlıkta da söyledim, ben biraz sakin olmanı öneriyorum sana.Quote:
Şimdiye kadar bu konuyu bastan asagı okudum..Baslıgın sebebine gelincede bi arkadas daha böyle dedi baslık sacma fln bende dedimki siteden oldugu gibi kopyaladımQuote:
http://www.myehost.de/resim/images/tn_KBh74985.jpg
başlık hakikaten saçmaQuote:
taraflı bir site olduğu belli
Arkadaslara siteden oldugu gibi kopyaladım dedim ama galiba Fenerbahceli oldugum için kendim böyle bir baslık attım sandılar iyiki bu ss i almısım zamanındaQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
Allah allah ben direkt olarak sen söyledin demedim ki. Ne bu şiddet bu celal. Sadece daha üstünde başka bir Türk takımı olduğu halde böyle bir şey söylemenin saçma olduğunu, diğer yandan haberin yazılış üslubunun da ne kadar taraflı olduğunu gösterdiğini belirtmeye çalıştım. Ayrıca bu lakabın ne sıralamayla ne kupayla ne de başka bir şeyle değil ulaşılması dünyada çok zor olan bir başarı nedeniyle anlam kazandığını söyledim. Başka bir yandan da bu bir lakap, durmadan kişi ya da kulüp değiştirebilir bir şey değil ki. Bu lakap Galatasaray'ın lakabıdır. Başka bir takıma yakıştırmak Fenerbahçe'ye Aslan, Galatasaray'a Kanarya demek gibi bir şey yani.
arkadaşlar başlığın yanlış olduğunu düşündüğüm için değiştirdim ama bakıyorumki sizler hala başlık kavgası içersindesiniz yapılmış bir hata vardı bunu düzelttik lütfen konumuza dönelim konu dışı mesajlar atmayaım LÜTFEN!!!
Umarım bu sene şu sıralamalar değişir. Bütün takımlarımız üst sıralarda yer alsınlar..
Arkadaşlar bu sıralamaların orjinallerine nereden ulaşabiliriz
biliyorum biraz konu dışı ama yardımcı olursanız çok sevinirim bir kulüp hakkında araştırma yapıyorumda
bu sırlalamalar ciddiyetsiz
fifa nın resmi milli takımlar sıralamasındada dünya kupasından önce abd İtalyanın önünde yer alıyordu,meksika ilk 4 e girmişti
gibi saçmalıklar var
Ben mesajda şiddet celal fln göremedimQuote:
Yok yok, hata bende. Diyorum kendi kendime teşbih, kinaye filan kullanma ama dayanamıyorum. Hani insanlar asabileştiklerinde, sinirlendiklerinde şaka yollu olarak "ne bu şiddet bu celal" derler "sakin ol" anlamında. O bakımdan ama sana sakin ol demenin bir anlamı yok sanırım;;)Quote:
İyi güzelde ben sinirlenmedimki :) Nyse konu sapmasınQuote: