Egemen yeter ama lütfen.. Konuyu dağtımayın tamam kapansın burada. Şimdi burada girersek 1903 yılından çıkacağız.. LütfenQuote:
Originally Posted by eGowiCh
Printable View
Egemen yeter ama lütfen.. Konuyu dağtımayın tamam kapansın burada. Şimdi burada girersek 1903 yılından çıkacağız.. LütfenQuote:
Originally Posted by eGowiCh
tigana nı ne kariyeri var diyorsun:DDDD hahahaah komik neyse ya dağıtmayalım konuyu arkadaş kızıyor:DDDD
Gerets Manisa Ve Ankarayi Yenemiyor Diyorsun! Gecen Sene Iki Takima Da Yenilmedi Mi Fener? Ustelik 5 Yedi Tekinden! Egri Otur Dogru Konus!!!
ya hala futbol mantalitesi olmayan bazı arkadaşlar zicoyu eleştiriyor be kardeşim zico ki türkiyenin bile katılamadıı(onca yıldızı war dioruz fatihidir yıldırayıdır,emresidir)dünya kupasına o kısıtlı kadrosuna rağmen sokmayı başarmıştır asıl mesele burda.elindeki kadroyla zaten dünya kupasında bişe yapamazdı o grupta..bazıları demiş bu paralarla kurulan takım gol yermi filan die o paralar dediğin ne?önderden mi,can'dan mı,ümitten mi serkandan mı,serwetten mi ya hangisinden transferi bu zamana kadar bitiremeyenlerin yanlışıdır fenerbahçenin bol pozisyon wermesi,gol yemesi... gelelim kiev maçına ben umutluyum 3-1 olur uzuatmaya gider orda yeneris gerikirse ama geçeceğimize inanıorum çok büyük bir şanssızlık olmassa
herhalde ben bilmiyorum bu zico 4. ş.ligi 4efa ve 8tane yani ynadığı bütün süper kupaları almış ya daha kulüp kariyeri 0 ve siz 100. yılınızda bu adamı getiriyorsunuz ve taraftar olarak bundan memnun oluyorsunuz.ilginç
Capello Scolari flan niye gelirdi sence? başarı için mi? adamlar gelse Katar misali para için gelirdi bu da bize isimden başka bişi kazandırmazdı... BJK Del Bosque yi getirmişti de ne olmuştu? bu adamın eski futbolculuğu tecrübesi adı bile yeter takımı adam etmeye...Quote:
Originally Posted by scolari12111
eĞER DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI PELE ŞU AN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLURDU!
capello dan scolari den başkası yok mu bir sürü teknik direktör var gelebilecek sonuçta ş.ligin de piyasa yapma şansı var.Quote:
Originally Posted by ozgrkc
walla ş.ligi kazananıda gördük beşiktaş küme düşmemeye oynuordu bi aralar nese ziconun oyun anlayışını beyeniorum we bu sene olmasada gelecekte başarıyı mutlaka kazanacağına eminimQuote:
Konuyu amma yerlere getirmişsiniz. Ben yarın oynayacağımız maçta galip geleceğimize inanıyorum. Hatta turu bile geçecek güçteyiz. Kiev öyle avrupanın önde gelen takımlarından falan değil. Deplasmanda ilk dakikada o golü yemeseydik sonuç farklı olabilirdi. Kim idda edebilirki burada Fener maçın başında bir gol atamayacak. Belki biz de ilk dakikalarda gol bulacağız. Daha sonra kontrollü oyunla 2. golü bulursak sizin kontrayı seviyor dediğiniz Kiev mecburen saldıracak. İlk maçta gördük maç 1-1 e geldikten sonra saldırmak zorunda olan kiev e karşı başabaş bir mücadele sergiledik. Ben oraya bakınca Kiev elenmeyecek takım değil diyorum.
Hava şartlarını da düşünmek lazım. Kiev'de en yüksek sıcaklık 20 derece iken istanbulda en düşük sıcaklık 30 derece bile değil neredeyse. Bundan futbolcular çok fazla etkilenecektir. Maçın sonlarına doğru Kievli futbolcuların oyundan düşme ihtimalleri yüksek.
Ve orada açtıkları pankart. Evet onu kesinlikle futbolcularımız görmüştür. Onlara bu artı motivasyon olarak dönecektir. Ayrıca İsviçre'ye karşı da atamayız gruplarda bu kadar gol yediler, çok iyi kontraya çıkıyorlar gibi yorumlar yapıldı. Sonuç ne oldu? Neredeyse eliyorduk. O taraftarın muhteşem desteği ve rakip takıma yaptığı baskı bize galibiyeti getirdi.
Biz Türkler duygusal insanlarız, böyle olaylardan çabuk etkileniriz. Tuncayın tümerin hırsıyla bu maçı kazanacağız. Yarın akşam turu geçelim içimizdeki UKRAYNA'lıra bir çift lafım olacak. Ceza alacak da olsam onu söyleyeceğim. Biz elenirsek bu takıma desteğimizi sürdereceğiz, FB sevgimiz asla azalmayacak. Ama ben yarın galip gelmeyi artık ne ŞL başarı için, ne para için, ne ün için istiyorum. Burada Kiev'i göklere çıkarıp FB'yi yerin dibine sokanlara inat, içimizdeki UKRAYNA'lılara inat FEnerbahçemin yarın turu geçmesini istiyorum. Geçen hafta istediğimden daha çok istiyorum şimdi.
Bu söylediklerimi isteyen üzerine alınabilir. İçimizdeki Ukrayna'lılar için de Mustafa Denizli'ye teşekkür ederim:)
Aşırıya kaçtığımı düşünenler ve kırdıklarım varsa özür dilerim ama yapılan saçma sapan yorumları okuyunca dayanamadım artık...
Saygılar.....
[QUOTE=bUradAyız_uA]eĞER DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI PELE ŞU AN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLURDU![/QUOT
arkadaşa da katılıyorum bener birşeyi yukarıda da belirtmiştim zaten.
Quote:
Originally Posted by sekopej
ben de aynısını diyorum kiev iyi bir takım değil hele 3 1 yenebilecek bir takım hiç değil sıradan bir avrupa takımı ve fb nin elememesi için hiçbir sebep yok ama 3 1 nasıl olabiliyor bu tamamen zico nun suçudur ve elenirse de tek sorumlu zico dur ve ona 100. yılda takımı emanet edenlerin suçudur ben asla kiev elesin demiyorum dikkatli okursan hep aksini söylüyorum üstüme alınmadım da en çok yazan benim arkadaşlar yalnış anlamasın diye belirtiyorum.
Quote:
Originally Posted by bUradAyız_uA
Pele de t.direktörlük 0... özellikle diyorum 0 ...Pelenin zamanında oynanan futbolla bu zamanın futbol anlayışı bir diil... ama Zico nun kiyle hemen hemen aynı... defans ... en azndan Brazilya ya karşı...
@ Scolari12111 ; kaliteli kariyerli teknik direktör ler sadece para için gelir.... Mustafa Denizli neden İran da? para için yada yaşlı futbolcular neden katar da? tecrübeye aç diiller ve para koparmak için... Fatih Terim Gs a geldiğinde nerden geldi? A milli takımdan ... Zico da Japonya A milli takımından... Fatih Terim İmparator oldu ve başarılı kişiliğine birçok kupa kattı... ben Zico nuın da nunu yapçana inanıyorum
Quote:
Originally Posted by ozgrkc
ok birader sen inaanırsın ben inanmam zorunlu da değilim ve çok daha iyleri varken neden zico derim.
Ben belirttim. İsteyen üstüne alınabilir. İsterse hiç kimse alınmasın, benim sözüm ortaya. Konu bu değil ama Ben Zico'ya inanıyorum. Japonlara futbolu öğreten adam. Heykelini diktiler Japonya'da o kadar büyük işler yaptı. Takımı önce Asya Şampiyonu yaptı, sonra DK taşıdı. Bence başarılı.
Asya'da kendini ispatladı. Sıra Avrupa'da bunun için de hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Ben kadro tamamen oturduğunda Zico'nun başarılı olacağını düşünüyorum. Bu sene olmazsa bile -ki ligde bu sene de başarılı olacaktır- ilerleyen yıllarda gerçekten başarılı olacağına inanıyorum...
Artık tartışma Zico iyi kötü şeklinde devam eymesin yarınki maç üzerinden devam etsin. Zico'yu başka yerde tartışabiliesiniz...
Sekopej'e katılıyorum sonuna kadar. Üstüne laf söylemek yersiz, doğruları belirtmiş.
Quote:
herkes in görüşü kendine:) ama kimler geldi Türkiye ye para için bi düşün başarılı olanlarında kariyerlerini bi hatrla... güven meselesi haklısın ...
bir arkadaş Türkiye'nin o kadar yıldızıyla gidemediği dünya kupasına Zico Japonya'yla gitti demiş
asya elemelerine katılsak oynamadığımız dünya kupası olmazdı.
Japonya nın da gücü ortada? DK sında oynattığı futbolda gayet göze de hoş geldi... hoca da sorun yok yani... sadece lafta kalan bi tecrübesizlik sözü var...Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
Ben inanmıyorum Fenerbahçe'nin Ş.L.'ne katılabileceğine bu sene :(
Galatasaray katılmayı garantiledi.
zico konusunu devra arsında tekrar konuşmak üzere diyorum şimdilik..ama serkan sen bari yapmasaydın be kardeşim..Japon futbol federasyou başkanı daha geçen gün açıklama yaptı gitmeseydi kovacaktık diye ne heykeli :)
insanları sevin,sahip çıkın am ama abartmayın..
bu arada fenerbahçemiz o elin rustan bozmalarını darma duman edecek eminim..
Ben yaptıklarıyla dedim. Dünya Kupası'ndaki performansından sonra bu karar alındı. Neyse senin de dediğin gibi bekleyip göreceğiz. Şimdi boşu boşuna tartışmaya gerek yok.
Belki mesajı yazarken çok sinirlenmiştim o nedenle fazla objektif bakmadan savunmuş olabilirim. O nedenle de kusuruma bakmayın artık...:)
tebrik ederim serkan.sağduyun için ve objektifliğin içinQuote:
Originally Posted by sekopej
Yazıklar olsun Dinamo Kiev!
Yukarıdaki pankarttaki yazının Türkçesi : Kürtler evinizi havaya uçururken (bombalarken), biz de sizi stadyumda havaya uçuracağız!
Bu pankart resmen bölücülüktür. UEFA veya FIFA bu olaya el atıp, D.Kiev'e ağır yaptırımlar uygulamalıdır.
Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar ve Fenerbahçeliler. Şimdi birlik zamanı! Lütfen destek olalım hep beraber ve Fenerbahçe'nin turu geçmesi için inanalım, destekleyelim. Dinamo Kiev taraftarı ve takımı ŞEREFSİZDİR! Buradan da açık açık yazıyorum. Biz her şeyden önce TÜRK'üz, bu vatan hepimizin. Bu pankart karşısında ilahi adalet olur ve umarım Fenerbahçe bizi mahçup etmeyerek maçı farklı kazanır!
Aynı şey BJK veya GS'ye yapılsaydı da, hep beraber destek olmalıydık. Her şeyden önce burada takımımıza değil, ülkemize sataşma söz konusu.
Haydi Fenerbahçe! Kadıköy Cehennemi'nde gereken cezayı en iyi şekilde ver pis Ukraynalılar'a!!!
birbirimize destek olmak için böyle pankartlara gerek yok..Bu bir vesile olur inşallah ve avrupa maçlarında artık takım taraftarlarımız birbirni desteklemeyi öğrenirler..
Hadi be fenerbahçe..devir şu rusçukları
inşallah fener onları bombalayacak o zaman onlar da görür kim bombalıyor.
cok sinirlendim..
cok duygusalım..:(
bu pankartı açmaları bi bakıma iyi olmuş.yaptıkları insanlık değil onu savunmuyorum ama bu pankartı bi şekilde gören futbolcularımız o gazla kadıköyde boğarlar bu herifleri...
keşke şurada yazılanların onda birini fenerli futbolcular okusa ne gaza gelirler
Şerrefffsizlerrr
kusura bakmayın dostlar ama ben ne yazıkki bu akşam fenerin galip gelemeyeceğini düşünüyorum... fener rakip kaleyi abluka altına aldığı anlarda gerisini çok boş bırakacak ve rakibin hızlı adamlarıyla kontradan gol bulacaklardır... yani anlayacağınız fenerin 100. yılında Avrupada üst düzey kupa alma hayali de bir başka bahara kalacak.. üzgünüm... ama bunlar gerçek... biliyorum şimdi bir çok insan beni kınıyor... ama içimden geçenler bunlar...
Bu AkŞam Fenere Gaz DeĞİl Sabir Lazim Bence Ama Ben De ArkadaŞa Katiliyorum Ve Fenerİn Tur AtlayacaĞini Sanmiyorum ÇÜnkÜ Bu Kiev Bence En Az 2 Tane Atar!