öyle gözüküyor umarız öyle olur türk futbolu ve gs için .Quote:
Originally Posted by bUradAyız_uA
Printable View
öyle gözüküyor umarız öyle olur türk futbolu ve gs için .Quote:
Gerets: "Arda büyük sorun"
Galatasaray'ın Teknik Direktör'ü Eric Gerets, takımının şimdiye kadar Turkcell Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda gösterdiği performantan memnun olduğunu fakat Arda’nın kendisine büyük problem çıkarttığını belirten Gerets, genç futbolcu için övgü dolu konuştu. Belçikalı teknik adam “Arda öyle bir futbolcu ki sergilediği performansla beni köşeye sıkıştırıyor. Topu her ayağına alışı rakip için büyük bir tehlike. Ona takımda sürekli olarak yer açmalıyım. Bu da benim problemim olsun. Arda aynı zamanda 10 numara da oynayabilir. Çünkü bu yeteneğe sahip. Kolay adam geçiyor, pas veriyor, gol atıyor. Takımımda topu en iyi taşıyan futbolcu Arda. Zidane gibi ters ayak üzerinde rakibini yakalayarak geçiyor. Çok hızlı değil. Ama hızlı oyunculardan daha rahat adam ekarte ediyor” diyerek ön plana çıkarttığı Arda’ya takımda yer arıyor.
‘İLİÇ BENİ ŞAŞIRTIYOR’
Saşa İliç’in performansının ise kendisini şaşırttığını belirten Gerets, “Bir gün iyi, ertesi gün vasat oynuyor. Onu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. İyi oynadığı zaman çok etkili bir silah. Ondan hep aynı performansı beklemek benim hakkım” diyerek Sırp oyuncu hakkında çok umutlu konuştu. Hasan Kabze ve Ümit Karan’ın takıma dönecek olmasının bu bölgede büyük bir savaş çıkartacağını söyleyen Gerets “Bu durumdan çok memnun olacağım” diye konuştu.
‘F.BAHÇE ELENMEMELİYDİ’
F.BAahçe'nin Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin kendileri için kötü olduğunu belirten Gerets, “Şimdi bu zorlu mücadelede yalnız kaldık. F.Bahçe Süper Lig’de bunu kendisine avantaj olarak kullanabilir. Çünkü zorluk derecesi birinci sınıf maçlar oynayarak yıpranacağız. Bu arada yarıştan da kopmamak gerekiyor. F.Bahçe bu anlamda bir adım öne çıkabilir” ifadesini kullandı.
‘OLİMPİYAT STADI DOLMALI’
Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamayı pek tercih etmediğini, çünkü Ali Sami Yen’i çok sevdiğini belirten Gerets bu konuda sarı-kırmızılı taraftarlara da bir çağrıda bulundu: “Ben eski ama mükemmel bir atmosferi olan stadımızı, Ali Sami Yen’i çok seviyorum. Orada önemli başarılar kazandık. O stada rakip olarak da çıktım. Atmosferinin ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Ama Şampiyonlar Ligi için Atatürk Olimpiyat Stadı’na gitmemiz gerekiyor; UEFA böyle istiyor. Taraftarımızdan tek ricam, o stadı doldurmaları. Boş bir stat bizi rahatsız, mutsuz eder. Ama eminim ki orada da Ali Sami Yen’in atmosferini bulacağız.”
25.08.2006
Kaynak : Vatan
Arda'nın şöyle yüzünü bakınca şımarmayacağını anlarsınız.. Adam'ın yüzünde ben topumu oyniyim, mutlu olayım yeter ifadesi var.. Mesela şimdi örnek vermiş gibi olmiyim ama Emre bir farklıydı..
Arda gerçekten iyi bir yetenek !!ama Gerets Uçmuş bu fiyat konusunda !!:)
fiyatı söyleyen gerets değil adnan polat bari yazıyı okuyup yorum yapın :)
arda gelecek vaad eden bir oyuncu ve çok büyük yetenekleri var ama fiyat konusunda biraz uçulmuş ;)
Öyle bir fiyat vermek "Biz bu oyuncuyu şu an satmayacağız" demek zaten.1-2 yıl kendini göstersin ilk 11 başlasın ondan sonra gelir teklifler.
Uçan Adnan POLAT değil Arda'nın prformansı!
2 3 maçta güzel oynamakla 15 milyon dolar edildiğini tarafsız herkes bilir . bunu düşünenler tarafsız olsun . yoksa her takımın her oyuncusu gönlünde 15 milyon dolar eder o zaman ...
Y a bakın böyle uçmuş falan diyenler otursun Arda'nın geçen seneki manisada oynadığı maçlar da dahil alsın izlesin ve şunu da göz önünde bulundursun bu çocuk 19 yaşında!!!
ya o zaman bu açıklama neden gs deyken yapıldı arkadaşlar yapmayın ya 15 milyon dolar ne demek !Quote:
bir anelka 15 milyon ediyorsa bence ardaya az değer biçilmiş.
ya halen elmayla armutu karşılaştırmamayı öğrenemedik ne alaka var anelkayla yani feneri işin içine sokmayınca rahat edemiyosunuz dimi ?Quote:
hayır ben sadece transfer piyasasını gösterdim sana!
o dediğin nasıl olur biliyo musun ? demin arkadaş demiş ya arda 15 ederse can falan bilmem kaç eder demiş . işte öyle olur . eğer bi takım gelip can arat a 15 verirse tamam dersin ama anelka'ylaQuote:
1 alaka yok
2 aralarında pek benzerlik yok
benzetmelerini daha mantıklı ve kendi takım ve oyuncunu yükseltme fanatikliği duymadan yapmanı diliyorum ...
Anelka bir kere takım oyuncusu değil tamamen bireysel! Anelkanın kaprislerini dünyada herkes biliyor! Gittiği her takımda sorun oldu! Anelka ismini genç yaşlarda bir madridte duyurdu sonra anelkada en ufak bir ilerleme yok ve yavaş yavaş sonlarına geliyor kariyerinin. Bu adama 15 milyon veriliyorsa gencecik efendi Galatasaray gibi bir takımda yabancı oyuncuyu kesmiş ve bu yaşına rağmen birçok abisinden çok daha iş yapan oyuncu tabiki daha fazla eder! Hasan ŞAŞ'a 15 milyon deslerdi kimse çıtını çıkarmazdı bence Arda Hasan'dan da iyi bir oyuncu ve daha değerli!
ya ben sana bişey demiyorum eminim iki gün sonra cafercan çıkar o 30 milyon dolar olur sonra başksaı çıkar 50 olur siz yaparsınız hiçbişey demiyorum . sadece gülüyorum :D ha unutmadan buradaki yorumların tabii ki senin düşüncelerin olacak ama duygularına biraz hakim ol yazarken ...Quote:
Siz de olun o zaman Arda'nın başarısını görmezlikten gelmeyin!
ya güzel arkadaşım sen paranoyak msıın mesajları oku ve çoğundaki mantık arda yetenekli ama 15 milyon dolar etmez ! bana onun yeteneğini görmesden geldiğim mesajımı göstersene ?Quote:
15 milyon etmez demek en büyük göstergedir benim için!
değeri 15 milyon dolar olmayan oyuncu kötüyse sana bişey demiyorum ya harbisden acayipsin sen :DQuote:
Allah allah ya, Adnan Polat "Arda 15 milyon." diyor kardeşim. Takımın yöneticisi değil mi bu adam, ister ister. Almak isteyen de verir. Bu kadar yani, size göre bu kadar etmeyebilir ama takımın yöneticisi siz değilsiniz, O. Bitti.
burası haber ve tartışma forumudur tartışmak da üyelerin hakkıdır nasıl fiyat vermek adnan polat ın hakkıysa ...Quote:
Originally Posted by Gravity
Arkadaşım, neyi tartışıyorsun peki sen? Bir yöneticinin bir oyuncusu için aklında beliren fiyatını. Yani sen bir takım yöneticisi olsan ve gitsen Galatasaray'a Arda'yı istesen karşına bu rakam çıkacak. O zaman "Ben başka bir takımın yöneticisiyim, bu fiyatı tartışalım." diyebilecek misin? Hayır. Yani tartışalım bu ortamda tamam da sonuç bir yere varmaz bu konuda. Adam "Fiyatı budur." demiş, sen o kadar etmez desen kaç yazar yani?
Kaldı ki öyle bile dememiş. "Yabancı olsa 15 milyon olurdu fiyatı." demiş. Bu genel olarak bir eleştiridir ayrıca. Yani bir insanın eleştiri maksatlı söylediği bir şeyi tartışıyoruz. Adamın düşüncesini yani.
bu neye benzer biliyo musun " ömer üründül erman toroğlu tartışmasın teknik direktör değil ki ! o kadar öneride bulunsa ne yazar ! " . ben tartışırım hele böyle atmaca tutmacaysa ...Quote:
Ben zaten onlara da tartışmazsınlar diyorum. Hariçten gazel okumak kolay, zor olan çıkıp takımları ya da maçları yönetmek. O adamların geri çeviremeyecekleri 90 dakikaları ve verdiklerinde geriye dönemeyecekleri kararları var bu süre içerisinde. Oysa yorum yapanların hiçbirisinde böyle bir kısıtlama yok. 10 dakika sonra "Yanlış düşünmüşüm." diyebilirler.
Diğer yandan sana göre atmaca tutmaca. Bana göre ya da Adnan Polat'a göre değil. Arda'nın fiyatı için "Bana göre az bile söylemiş." desem ne diyebilirsin ki? Bu benim görüşümdür yani, seni ne bağlar?
iyiye ulaşmanın yolu hatalarını tekrarlamamaktır . ve hiçbir insan kendi hatalarını başkalrının gördüğünden daha iyi göremez.dolayısıyla eleştirmek ve eleştirilmek kötü bişey değildir. ama hariçten gazel okuma tarafına kısmen katılıyorum ...Quote:
İyi de bununla bir kişinin düşüncesini söylemesi arasında fark var dikkat edersen. Adnan Polat "Yabancı olsa Arda 15 milyon ederdi." diyerek bir hata mı yapmış oluyor? Düşüncesini söylüyor. Bu kalkıp Ümit Karan'ı stoper oynatmak gibi bir şey değil ki. Ümit Karan'ı stoper oynatmak taktik bir hatadır -o da belki tabi ki zira çok iyi verim alınabilir de, daha önce denenmediğinden bilemeyiz- oysa bir kişinin düşüncelerini, üstelik böyle bir konuda söylemesi hata değildir. Bir kişiyi kıracak ya da rencide edecek bir şey olsa hata olabilirdi ama bu yönde bir düşüncede böyle bir yön göremiyorum ben.
kendi fikrin ama sadece şunu söyleyeyim ardayı ikiyle çarpsan üstüne üstlük brezilyalı yapsan o para etmez ... benim açımdan konu kapanmıştır ...
Yazdıklarından sonra benim anladığım tek şey şudur: Arda Fenerbahçe'de olsa bu paranın 2 katı eder derdin. Kusura bakma ama bende böyle bir intiba uyandırdın bu ve başka konularda yazdıklarınla.Quote:
Originally Posted by bortecine