Kayseri Cevabı Sahada En Güzel Şekilde Verecek....Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
Printable View
Kayseri Cevabı Sahada En Güzel Şekilde Verecek....Quote:
anslar ve hayırlı olması dileğiyle umarım hepsi tur atlar da ülke puanımız biraz da olsa yükselir. bitek trabzondan ümitli değilim :(
kayserinin elemesini bende cok isterim ama alkmaar ii bir takım kayseriden daha üstün bir takım alkmaar kayseriyi eler benceQuote:
Originally Posted by VanDerSarper
Bu sözünün resmini aldım maçtan sonra konu açacağım bakalım...Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
Bütün takimlarimiza basarilar, hepsi de turu gecebilecek gucte...
Fenerbahçe turu geçer
Beşiktaş turu geçer
Kayserispor da kararsızım.Zor bir takım çekti
Trabzonspor un bu futbolu oynadığı sürece eleme şansı yok.
bunlar benim görüşüm.Ama bütün takımlarımızın turu geçmesini temenni ediyorum.
nasıl gecebilecek gücte ya bence trabzonun osasunayı yenmesi cok zor hatta imkansız kayserinin ise alkmaarı yenmesi cok zorQuote:
Originally Posted by e_mali
İsteyince olur kardeşim öle zor kura düştü die işi gücü bırakıp üzlürsen tabi yenemzssin
Quote:
Originally Posted by Andriy
dediklerin çok doğru sana harfiyen katılıyorum.inşallah kayseri de trabzon da turu atlar Allah yardımcıları olsun...
isteyince olurda trabzonun ne kadar istese bile lazaroni ile bu iş olmaz kayseri ise az bir ihtimal görüyorum ben alkmaarı yenmesiniQuote:
Originally Posted by FM_M@niaC
şu Denizli ye puan kaybettikmi anında şutlanması gerek zate
fenerbahçe_1907 dün Galatasaray bugün Kayseri ve Trabzon'u küçük görmen garibime gitti CSKA gelmese bjk ye de elenir dicektin herhalde... neyse cevabı sahada verirler ben bir tek trabzondan şüpheliyim
beyler bu turda dogrusunu söylemek gerekiyorsa trabzona hiç sans vermiyorum kayseride tur atlayabilir çünkü az alkmar en iyi oyuncularını sattılar yeni bir takımlar
bu arada besiktas işi ok dar koılay degillll cska zor bence
FB hariç bütün takımlar zor kura çekti...
AZ yenilmicek takım asla değil ama lige 8 gol atıp başladığını unutmamak gerek ama Ertuğrul hoca ona güzel bi önlem alalcaktır
BJK ye de 2.torbadaki en zor takımı çekti ama CSKA da 1. torbadaki en zor takımı çekti;) BJK geçecektir
TSun rakibi ise gerçekten zor bi rakip... o maçlara kadar güzel bi seri yakalarlarsa moral bulup bi ihtimal geçerler...
bu arada Kayseri hariç ilk maçlar Türkiye de... Umarım avantaj olur mu..
Hayırlısı olsun
burak abi ne alaka şimdi trabzon osasunayı yenebilirmi özelliklede lazaroni gibi bir etken varken kayseride yenebilir diyorum ama cok zor galatasaraya ise ilk iki ihtimali vermiyorum ama üçüncü olur bunlar benim düşüncelerim hiçbir takımı küçümsemiyorumda o takımlar ülkemizin takımı sonucta ama bazende gercekci olmak lazımQuote:
Originally Posted by hurmet
nerdeeeeee ...Quote:
Originally Posted by hurmet
Fener % 99 gecer
Besiktas %90 gecer
Kayseri %35 işi cok zor
Trabzon %35 işi cok zor
Tüm takımlarımıza basarılar dilerim ins. 4 takımda turu gecer ve gruplara kalır
dikkat et o da seninkini almasın :D maç kesin güzel olcak o kesin ...Quote:
Originally Posted by VanDerSarper
herşey inanmakla başlar ben inanıyorum haydiii TRABZONUM!!!
yaşasın uefa kupası :D
bence besiktaslılar bu turdan emin dmedi demeyin cska cok zor rakip
arkadaslar trabzona kim düstü?
Fenerbahçe UEFA'da gruplara kalabilmek için Danimarka Superliga takımlarından Randers FC ile karşılaşacak.
Geçtiğimiz yıl Danimarka'da sezonun büyük bir bölümünü önde götürmesine rağmen ligi ikinci bitiren Randers FC, Esbjerg'i Danimarka Kupası Finali'nde mağlup ederek sezonu tek kupayla kapatmıştı. Randers FC son 3 yıl içerisinde Danimarka'da çıkış yapan ekiplerin zirvesinde yer alan takımlardan biri.
Geçtiğimiz yıl Danimarka Milli Takımı orta sahasında da görev yapan Stig Tøfting'ı kadrosuna katan Randers FC maçlarını 18.000 kişilik Essex Park Randers stadyumunda oynuyor. Randers FC'nin menajerliğini Lars Olsen yapıyor.
Olsen Türkiye'ye yabancı bir isim değil. 1991-92 sezonunda Trabzonspor forması giyen 45 yaşındaki ismin teknik adamlık kariyerindeki tek başarısı geçtiğimiz yıl Randers FC ile kazandığı Danimarka Kupası.
1997-2002 arasında Brondby'i çalıştıran Olsen, 2003 yılında Randers'in başına geçti ve takımı Danimarka 1. Ligi'ne yükseltti. Randers FC'yi bir sezon sonra Danimarka Superliga'ya da çıkartma başarısı gösteren Olsen futbolculuk hayatında Køge BK, Basel, Brondby, R.F.C. Seraing takımlarında forma giydi.
Randers FC'nin kadrosu:
Mevkii Oyuncu
Kaleci Martin S. Jensen
Defans René Carlsen
Defans Ralf Pedersen
Defans Issah Ahmed
Defans John Sandberg
Orta saha Dennis Siim
Orta saha Alex da Silva
Orta saha Søren Pedersen
Forvet Jesper Christiansen
Forvet Karsten Johansen
Forvet Fabio Trindade da Silveira
Defans Jonas Damborg
Defans Søren Holdgaard
Orta saha Kenneth Møller Pedersen
Orta saha Rasmus Hansen
Orta saha Carsten Fredgaard
Defans Peter Christiansen
Orta saha Todor Yanchev
Forvet Rasmus Refsgaard
Orta saha Emil Antonsen
Kaleci Martin Pedersen
Forvet Lars Larsen
Forvet Nikolaj Kaas Nielsen
Kaleci Mads Toppel
Orta saha Kim Grunnet
Defans Jonas Andersen
Forvet Thomas Dalgaard
Forvet Baye Djiby Fall
Orta saha Tidiane Sane
Orta saha Stig Tøfting
banada öyle geliyo ... neyse hayırlısı ...Quote:
Originally Posted by anakonda52
bu takımdan adam olmaz elenirsek vay halimize ...Quote:
Originally Posted by senderson
osasuna...Quote:
Originally Posted by life law
en kolay kura fener e geldi ama en zor grup ta da fenerbahce olcak farkındamısınız bilmiyorum
nedenki arkadasımQuote:
Originally Posted by M@kiN
kalacagımız grup taki takımları biliyormusunuz
muhtemel rakipleri?
evet neden ?Quote:
kim ya söylesene ?Quote:
Originally Posted by M@kiN
group 3:
fc schalke 04 (ger) heart of midlothian fc (sco)
ac sparta praha (cze) as nancy-lorraine (fra)
fc lokomotiv moskva (rus) sv sulte waregem (bel)
fenerbahçe sk (tur) fc salzburg (aut)
blackburn rovers fc (eng) randers fc (den)
bu takımlarla gruba kalmıycakmıyız? büyük ihtimalle shalke,sparta praha,lokomotiv mos., blacburn rovers kalırlar gruba