Maçın başında elle atılmış bir gol hakemin acayiplikleri ve sonuç. İlk yarı Konya çok güzel oynamıştı. Bu sonucu haketmedi, yazık oldu Konyaspor'a....
Printable View
Maçın başında elle atılmış bir gol hakemin acayiplikleri ve sonuç. İlk yarı Konya çok güzel oynamıştı. Bu sonucu haketmedi, yazık oldu Konyaspor'a....
Boşver can biz oramızla buramızla maç kazanırız.Bizim gücümüz bu kadar.Quote:
Originally Posted by WishbonE
Bu maça yorumum:
Hanasu mamonaku ippoutekini karamaremashitene
evet arkadaşlar maçtan önce dediğim gibi nurullah sağlam denen adamın gitmesi için bjk yensin bu sefer demiştim ama bu şekilde değil.haksız bir galibiyet oldu ve hakem rezaleti yaşandı.Beşiktaş zaten alırdı bu maçı bunlara gerek yoktu.
ayrıca burak eğer onurlu bir oyuncu olsaydı o golü elle attığını söylerdi.bir beşiktaşlı olarak daha yeni geldiği takımda hemde genç yaşına rağmen tabir yerindeyse cin olmadan adam çarpmaya kalkan burak denen bu adamı kınıyorum.yazıktır,günahtır,o aldığın maaş boğazına durur sonra,herkes futboldan ekmek yiyor orada ve böyle onursuzluklara gerek yok.
esasında yoruma gerek yok,uzun süredir imzam aynı,ve yine değiştirmeyeceğim.çünkü geçen yıl olduğu gibi bu yılda lige el değdi,konyaspora el değdi :mad::mad::mad:
yazık,çok yazık.
Quote:
Originally Posted by şampiyon
Haklısın abi. Tartışma çıkması açısından söylemiyorum ama geçen sene Anelka golü attığında bir de müslüman olacak neden hakeme söylemedi diye eleştirilmişti. Ama o gün Anelka golü attıktan sonra başını eğip gidiyordu. Kaleden topu bile Nobre almıştı. Ama bugün gördük ki Burak tamam golü attın ama o kadar sevinmemesi gerekirdi. Tüm sahayı dolaştı herhalde koşarak golden sonra.
Maça gelirsek Ricardinho açıkçası oynadığı süreye de bağlı olarak pek bişey göremedik. Zamanla alışacaktır. Ama Delgado ben bugün beğenmedim. Çok güzel bir asist yaptı ama atması gereken 2 golü kaçırdı. Bir de penaltı kaçırdı. Oyun içinde de fazla aktif değildi. Bilmiyorum BJK'li arkadaşlar beğendiler mi ama? Bobo da bence etkisizdi. Ama sonuçta maçı kazandılar tebrik ediyorum...
van der sarper mantık sınırlarını zorlayarak saçma yorumlar yapma!!! geçen sene fener bu sene bjk yazık ediyolar bu konyaya nobre fazla ders vermiş burak'a herhalde
Bu ülkeye böyle yorum....
asıl sizin yaptıklarınıza bi yorum var ama burda söylenmez... elle gol atıyolar saçma penaltı ve kırmızı kart sen gelmiş hala savunuyosun yani
Nedir bu konyanın çektiği kardeşim hep konyanın başına geliyor bunlar.
Bu arada 4 numaralı oyuncunun hareket yüzünden 3-4 maç ceza alacaktır.
Bende üzülüyorum Konyaspor'a ne kadar geçen senede elle yensekte nede olsa memleketim ama yapılacak bir olay yok!
yemin ediyorum ben takımı çekerdim ligden bu ne ya adamlar 2 senedir neler çekiyor ayıptır günahtır kul hakkı denen bişey var
ömer gündostu gerek aile yaşantısı olarak,gerek insanlık olarak çok takdir ettiğim bir futbolcudur.o hareketi neden yaptı anlam veremedim.en kaliteli oyuncularımızdan birini kaybettik,çok kötü oldu.
bu arada keşke imkanınız olsada konyadaki maçları bir izleseniz,neler düşünürdünüz merak ediyorum biz bunları her hafta yaşıyoruz maalesef ve kimse dur demiyor.
zaten bu zafer önder ipekten 2.ligdeyken çekmediğimiz kalmadı,şimdide süper ligte :mad:
Bir el için birbirimizi kırcaz.Maradona da atmış ama hiç küfür eden yok ona bi tane de burak atsın olan konya'ya olsun türk futbolu gelişemesin yerinde saysın çok mu ? dimi?
komik yorumlar geçen sene nobre anelka böyle yaptımı nasıl ayaklandınız şimdi ne olcak dimi ben olsam böyle adamlara en ağır cezayı verirm. ceza vermedikçe bunlar kendilerini bişey sanacaklar... yazık konyaya bazıları kendini feda etmeli ki bu TFF bişeyleri anlasın.. günah bu insanlara...
ömer bence haklı insan çileden çıkar bu olaylar yüzünden
elle atılan gollerle türk futbolu değil hentbolü gelişir :mad:Quote:
Originally Posted by VanDerSarper
ve bu şekilde karaktersiz oyuncular yetişir :mad:
neyse bolton alır sonuçta burak'ıda,
sorunun kaynağı belli nobre hangi takıma giderse o takım elle oynamaya başlıyor :D
Quote:
Originally Posted by hurmet
Neyse biz kurtulduk o zaman. Hem Anelka da gitti...:D:D
tamam be sen başkan olursan çekersin takımını:mad: ne yani herkes yapar bişey yok beşiktaş yapınca göze batar arkandayım wan der sarper;;)Quote:
herkes dediğin bi siz bi fener yaptı ben her ikisinede tepki verdim... bu kadar kapalı bakmayın olaylara asıl diğerleri yapınca tepki verip kendiniz yapınca o ne güzel diyen sizlersiniz... bu zihniyetle hiç bir yere varamazsınız
ayrıca öyle tamam be falan şeklinde konuşmazsan iyi olur
Bana göre AlamazdiQuote:
Originally Posted by WishbonE
Quote:
Evet burada da tartıştık geçen sene GS'den çok BJK'li arkadaşlar tepki göstermişti bu olaya. Hatta Başkanları bile medyada açıkça dile getirdi bunu. Şimdi sizin tavırlarınız bana da acayip geldi. Benim garibime giden elle gol atması değil futbolun içinde bunlar var ama golden sonra o derece aşırı sevinmesi beni üzdü...
bjk alırdı ama bunlara gerek yoktu,hakem kendine vazife saydı bazı şeyleri.
zaten o gol olmasaydı konya bu kadar hırslanmazdı.
bjk çok iyi güzel de bence runje yle olmayacak gib zaten bu kaleci milli takıma kadar yükselip aynı hızla düşen bir grafik çizmiş.bence cordoba yı aratacak gibi.
ya acaba stressiz sakin rahat bir şekilde 3-0 4-0 kartsız tartışmasız bir maç kazanamayacakmı beşiktaş.çok merak ediyorum ya illa strese girecez.
olsun o da güzel:D
sana göre güzel olabilir de bana göre hiç de güzel değil. sen bizim ne çektiğimiz biliyon mu ;)Quote:
Originally Posted by scolari12111
Şimdi NTV de %100 futbolu izliyorum. Burak ilk golde top elime çarptı ben bilerek ellemedim dedi. Hakem golü verdi o nedenle normal bir gol dedi...
Quote:
Originally Posted by sekopej
evet ben de izledim çok komik geldi:D
Helal olsun Beşiktaş'a. Maçtan önce Kartal 3 atar demiştim, attı da. Tebrikler. Delgado ve Burak harika oynamış, helal olsun. Burak gibi genç bir ismi transfer edip, hemen 11'e soktular, bu genci Türk futboluna kazandırdılar. En dikkat edilmesi gereken nokta burası bence. Tebrikler...
Girip oynaması ve kazandırılması güzel ama keşke eliyle attıktan sonra bir ilk yapıp itiraf etseydi ya..
Maç 1-1 yada 3-1 biter dedim tahminim tuttu:D