yanlış bişey yazmamış yalnız biraz daha açmasını söyledim sanırsam fenerbahçenin kupayı almayacağını söylüyor fakat alamasada n azından yarı final oynasınki ülke puanları artsınQuote:
Originally Posted by tardelli11
Printable View
yanlış bişey yazmamış yalnız biraz daha açmasını söyledim sanırsam fenerbahçenin kupayı almayacağını söylüyor fakat alamasada n azından yarı final oynasınki ülke puanları artsınQuote:
Originally Posted by tardelli11
yanlıs anladın..ben mi yanlıs yazdım acaba..kupayı alamasa bile yarı final oynaması yüksek bi ihtimalQuote:
Originally Posted by tosunpasa
Beklentilerin büyük olması baskı yaratack gibi... Umarm final oynar Fenerbahçem...
bak ahmet çakar da diyor fenerbahçe en az yarı finale çıkar diye
ahmet çakar diyorsa çıkar.bu adam boşa konuşmaz.Quote:
Originally Posted by vita es morte
ahmet hoca kiev i kadıköy de 5 golle geçer demişti:confused:
sonuçtan sonrada savunmasınıda bi güzel yapmıştı kendileri..Quote:
Originally Posted by fmsmyrna
daha sampiyonlar liginden gelecek süper takımlar unutmayın
fenerbahçe gruptan 1. çıkarsa şampiyonlar liginden gelelnlerle eşleşmeyecek galiba birde seri başı olursak vız gelir hepsi .;)
galibası yok. statüye göre grupta 1. sırayı alacak takımlarla 3. sırayı alan takımlar, 2. sırayı alan takımlarla da şamp. liginden gelecek takımlar eşleşecek.Quote:
yani fenerbahçe 1. olarak çıkarsa kupayı alma oranımız bayağı artmış olacak ;)Quote:
Originally Posted by cureshot
tabii burada 1. turu geçerse aynı gruba düşeceği takımlar ve hangileriyle maçı nerede yapacağı önem kazanıyor. nispeten zor takımlarla maçı içerde oynaması bu ihtimali arttırır tabii. ama diğer gruplarda da aynı durum söz konusu o yüzden uefa kupasında favori olayı biraz şüpheli bence. kesinlikle en iyi takım kazanmıyor. şans çok önemli bir faktör.Quote: