1- ben f.gülen konusunu değil said NURSİ konusunu diyorumQuote:
Originally Posted by hurmet
2- benim o anda peygaber efendimiz aklıma geldi onu örnek verdim yoksa biliyoruz heralde Peygamber efendimiz bir Paygamber olduğunu Allah'ın elçisi olduğunu
Printable View
1- ben f.gülen konusunu değil said NURSİ konusunu diyorumQuote:
2- benim o anda peygaber efendimiz aklıma geldi onu örnek verdim yoksa biliyoruz heralde Peygamber efendimiz bir Paygamber olduğunu Allah'ın elçisi olduğunu
böyle olayların peygamberlikle alakası yokki çanakkale savaşında olanlar;said nursi ye olanlar..bunlar Allah'ın sevdiği kulu olp olmamakla ilgili ayrıce hızır aleyhisselam da peygamber değil...
TÜRK KURTULUS SAVASI,Kurtulus Savasında para gecmiyormus,rejimlede ugrasmamıs Ülkeyi kurtarmaya bakmıs,bu millet canını verir onu vermez demissin.Bu ülkeye bir silah dogrultulsa emin ol o insanlar herkesten önce kurtarmak için ugrasır.Quote:
Originally Posted by scolari12111
ßunun kanıta ihtiyacı yok buna inanan inanır inanmayanda inanmaz.Quote:
Quote:
kardeş iyi güzel hoş sallamışsında..keşke şunlarıda araştırsaydın...said nursiyi hapse alıyolar bu bahsettiğin kitapları yüzünden günlerce üst düzey insanlar inceliyor bu kitapları sırf bir leke bulabilmek içn fakat sonuç:said nursi serbest bırakılıyor sence bu dediklerin olsa serbest bırakırlarmı ayrıca boş vaktimde dediğin yerleri inceliyecem...sora daha ayrıntılı yorm yaparım..
bende bunu söylemeye çalışıyorum ama verdiğim örnek yanlış oldu galiba:rolleyes:Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
;)alında verdiğin örnek doğru fakat yanlış anlaşılabilir bnce doğru fakat yanlış anlaşılabilir cümleler kurmamalıyz çnkü pusuda bekleyenler var....Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
şuanda elimde mektubat var ama söylediğin yazıyı kaç defa üst üste okumama rağmen bulamadım neden acaba Allah Allah!Quote:
ayrıca yine mahoo ya katılıyorum
Günlerce yemek verilmeyen,23 kere zehirlenmeye calısılan,soguklarda bekletilen bir insan hala cevresini düsünerek onlara güzel ahlak vermeye calısmıstır hapishanede bile insanların kalbini imanla doldurmaya calısan bir insan simdi ne iftiralara maruz kalıyor..
emniyeti bile yalanlayacak kadar taraflı yourm yapıyorsunuz.ve gafletiniz şu ki ç. savaşı nda olan mucizeleler diyorsunuz.evet bir mucize vardır ama insan mucizesidir et kan kafa kol bacak mucizesidir.ama siz o nu bile dine bağlıyorsunuz ki böylece atatürk kahramanlık konusunda aşağı çekilmiş oluyor.yok hortum yabancı askerleri almış yok ölmüş tekrar savaşmış.bu sizin değil ama bu tezi savunanların bir kandırmacasıdır.nedeni de atatürk ve ordu üstündeki güzel ağırlığı bir tarafa çekmek ve o tarafta da siyasi rant sağlamaktır. karl marx demiş ki "din afyondur" işte bu yüzden demiş.bu arada ataist filan değilim.
Konu kapatılmıştır... bu konuyla ilgili gerekli karar verilecektir