muahahahaha:DYorum çok iyi.Ben baştada dedim.Bordeaux alır.Para bile yatırdım o derece:DQuote:
Originally Posted by nekop
Printable View
muahahahaha:DYorum çok iyi.Ben baştada dedim.Bordeaux alır.Para bile yatırdım o derece:DQuote:
kardes nediyon sen yaaQuote:
niye öyle bircümle kullandım çünkü kimse hakan sükürün bu macta oynamasını
istemiyor herkez ümit karan istiyordu o yüzden dedim
sen yatır para helal olsun..... kac para verdin bu macaQuote:
Originally Posted by senderson
Arkadaşlar kötü yorum yapmak istemem ama ... GS bu defans ile çok zorlanacak ...
İnşallah düzgün oynarlar ... Beklerde sorun var ...
bordeaux yenmek ne demek parçalar parçalar diorum başka birşey demiyorum
gs maçı alır belki beraberlikQuote:
Originally Posted by senderson
cimbom bordeaux a gömecek..aleyhinde konusanlar da görecek
Bu akşam galibiyet bizim.Bordeaux'yu sahaya gömeceğiz.
fb-bjk-gs tartışmasını bırakıp Türkiye için bu maçın alınmasını isteyelim lüften milli takımın ve Galatasaray'ın aldığı puanlar uçuyor ve Avrupa kupaparlına gidecek takım sayısı azalıyor gidenlerde 2 öneleme oynar duruma geliyor yavaş yavaş Gerets'e rağmen,ön libero eksikliğine rağmen bu maçın alınması lazım mutlaka yoksa Galatasaray'da karışabilir.
dikkatimi çeken fenerbahçelilerin bi kısmı bordeauxun yenmesini istio gibi
alabiliriz :D
bu gece zafer şarkıları söylemek istiyorum tıpkı eski günlerde ki gibi...
bende bende :D
Ben istemiyorum eğer bir kaç sayfa geriye gidersen anlarsın. Şu bi gerçek ama Galatasaray'ın işi bu gün çok zor bazı kişiler Bordeaux'u kolay sanıyorlar bana göre bu gruptaki en zor takım kim nederse desin çünkü diğer iki takımın futbolunu burada herkes biliyor kim ne zaman ne yapacağını birde Fransız takımları sistemli oynadığı için diğer takımlara göre daha iyiler.Quote:
Originally Posted by büyükpivot
Galatasaray'ımıza başarılar. Umarım galip gelir. Bence bu maçı zorlanmadan, taraftar desteği ile kazanacaktır. Skor tahminim, 2 - 0 Galatasaray.
cok haklısın kardes benimde dikkatiim cektiQuote:
Originally Posted by batuhan1907
cok heyacanlıyım zorlu maca az kaldı inanıyorum yarın herkez cimbomdan bahsetcek
saatler kaldı maça
Sarı-kırmızılı ekipte, milli maçtan sonrası ufak sakatlıklarının bulunduğu ve hastalandığını açıklanan Hakan Şükür, Erik Gerets tarafından 18 kişilik kadroya alınmadı. Sakatlıkları bulunan Orhan Ak, Tolga Seyhan, Mehmet Güven ve Ergün Penbe de karşılaşmada forma giyemeyecek.
GALATASARAY MUHTEMEL 11
Galatasaray'ın maça Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, İnamoto, Hasan Şaş, Arda, İliç, Necati ve Ümit muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.
-----------------------------------------
Cezalı olan Rio Antonio Mavuba'nın forma giyemeyeceği, Fernando Menegazzo ve Vladamir Smicer'in de sakatlıklarının tam olarak geçmediği açıklandı.
BORDEAUX MUHTEMEL 11
Bordeaux'da, teknik direktör Gomez'in maça Rame, Jemmali, Planus, Henrique, Jurietti (Marange), Ducase, Faubert, Micoud, Wendel, Chamakh ve Darcheville muhtemel ilk 11 ile başlaması bekleniyor.
CİM BOM'UN ONBİRİ BELLİ OLDU!
12 Eylül 2006 18:20
Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray'ın bu akşam Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Bordeaux maçına hangi onbirle çıkacağı belli oldu...
İŞTE MARATON.COM.TR FARKIYLA ASLAN'UN BU AKŞAMKİ ONBİRİ:
Mondragon- Sabri, Song, Tomas, ferhat- Hasan Şaş, Inamato, Iliç, Arda- Necati, Ümit Karan...
ELDEKİ SARTLARA GÖRE
COK İYİ BİR İLK ONBİR
Hiç katılmıyorum...Ortasahayı sadece İnamoto ya emanet etmek doğru olmaz bence ortasaha nın ortasında İnamoto ve Ayhan ı oynatmalı...Necati ve Ümit Karan dan biri yedek oturmalı...Quote:
Originally Posted by anakonda52
BENCE COK İYİ BİR İLK ONBİRQuote:
Originally Posted by rhan_17
burda sadece inamoto ve ayhan degişikligi olabilirdi diyorum
neden tek forvet oynayalımki hiçç gerek yok
ARDAYI BUGÜN LYONUN İSTATİSTİKCİSİ İZLEYECEK
lyon teknik direktörü gerard houlier cok istedigi genc yıldız için istanbula en güvendigi yardımcısını gönderdi
houiler"in Burnumuzun dibinde gelecegi cok parlak bir dünya starı olmaya aday 19 yasında bir genc var galatasaray ile anlaşmak zor olacak ama ne gerekiyorsa yaplıması taraftarıyım.........şeklinde konustu
Ferhat yerine yaşı daha ileri birisi ve tecürbesi olan birisi oynasa çok iyi olurdu Mondragon yerine başaksıda olabilirdi ama alternatif yok bence eldeki en iyi kadro...
Maça çok az kaldı. Heyecanla bekliyorum[z]..
evet bekliyoruz inş. yeneriz benim gs için cl puan hesaplamam bordeauxdan 2 maçta 4 puan------liverpooldan alınabilirse 3 ama bence 1 puan alacak------psv 3puan----------yani bana göre gs 8 puan alacak ve gruptan 2. olarak çıkacak tabi eğer liverpool son maçta işi garantilerse cimbom için daha olur
kardes sen galatasarayı takip ettigine eminmisin baska sol kanat yokki ondan ferhat oynuyor gerets ferhata bordeaux 10 tanne kasetini izlettirmişQuote:
Originally Posted by batuhan1907
ne yaw bu,,, UEFAya verilen kadro tamamen baska uzhahah
ferhat yerina EMRE ASIK oynaycak ben bilrim cunku UEFA DIYO :D
yaw dalgamı geciyoprsunuz ne emre siQuote:
Originally Posted by yusufislam
batuhan kardes senin dedigin gibi elimizde tecrübeli biri yok sanırım galatasarayı cok fazla takip etmiyon çünkü ferhattan baska sol kanat yok elimizde
bizde isteriz gs nin yenmesiniyabancı takımlara karşı ama gs liler sizide unutmadık biz gruptan çıkamıyınca neler yaptığınızı
kardes konuyu milli davaya cevirme biz sanki görmedik sene 2001-2002 cimbomun liverpool macı var fenerbahceli taraftarlar liverpoola basarılar diyerekQuote:
Originally Posted by NOT_ALONE
kameralara pozveriyordu yani bizde unutmadık neyse işimize bakalım
Fanatik Gazetesi Yazarı Gökmen Özdenak, kritik Bordeaux sınavı öncesi 4 soruda Galatasaray'ı mercek altında aldı... Sonuç ise gruptan çıkmak hayal...
Gökmen Özdenak, kritik Bordeaux sınavı öncesi 4 soruda Cim Bom’u mercek altında aldı:
“Galatasaray’ın Devler Ligi’nde başarılı olacağına inanmıyorum. Hatta üçüncü olup UEFA’ya gitmesi bile başarıdır. ‘Cim Bom Avrupa’da başkadır’ deniyor ama tecrübe yetmez. Olağanüstü mücadele lazım”
*** Ligde 5 maçta 1 galibiyet alan Galatasaray’ın, Bordeaux karşısındaki şansı nedir?
Galatasaray’ın, Devler Ligi’nde başarılı olacağını sanmıyorum. Üçüncü olup UEFA’ya gitmesi bile başarıdır. Deniyor ki, “Galatasaray, Avrupa’da tecrübelidir, ona göre mücadele eder.” Bunlar yetmez. Olağanüstü mücadele gerekli. Türk futbolunun genel bir zaafı var. Futbolcularımız, enerjilerini kaptırdıkları topu yeniden kazanabilmek için tüketiyor. Oysa Avrupa futboluna baktığınız zaman, ekol ve sisteme dayalı bir oyun oynandığını görürsünüz. Oyun disiplini, yardımlaşma, pas yüzdesinin yüksekliği ve rahat kullanılması, bizim Türk takımlarını bu tür rakipler karşısında demoralize ediyor. İşte Galatasaray böyle bir rakiple karşılaşacak.
*** Yaşanan sıkıntıda, Gerets ile futbolcular arasındaki bir problemin etkisi olabilir mi?
Eric Gerets ile oyuncular arasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama Gerets’in yönetimle inatlaştığı apaçık ortada. Bu çok yanlış ve ısrar etmesi halinde hem kendine hem de kulübe zarar verecek. Bence Carrusca’yı da bu nedenle oynatmıyor. Bu konuda haksız da sayılmaz. Milyonlarca Dolar verip geleceğin yıldızı diye Arjantin’den oyuncu getiriyorsunuz ama kendi altyapınızdan yetiştirdiğiniz gençlere aynı fırsatı tanımıyorsunuz. İşte bu büyük bir yanlış. Yabancı kontenjanı, takıma kesinlikle direkt katkı sağlayabilecek olan futbolcular için kullanılmalıydı.
*** Sarı-Kırmızılı takım bugünkü maça nasıl bir taktik ve kadroyla çıkmalı?
Sezon başından beri izliyorum, Galatasaray’da en büyük sorunun ve puan kayıplarının nedeninin son vuruşlardaki beceriksizlik olduğunu söylemek en doğru yaklaşım olur. Tabii Denizlispor maçı hariç. Gerets’in elinde geniş bir kadro var ve bütün hafta onlarla birlikte. Teknik kapasitelerini o biliyor. Ama maalesef doğru oyuncuları biraraya getiremiyor. Ben olsam, Bordeaux maçına defansın sağında Sabri, solunda zaten çok beğendiğim, genç yaşına rağmen büyük performans gösteren Ferhat’ta ısrarcı olurdum. Mehmet Topal’ın yanına ikinci ön libero olarak Ayhan’ı tercih ederdim. Solda Arda, ortada İliç, sağda Hasan ve tek forvet Ümit Karan’ı oynatırdım. Hakan Şükür’ün yaşı nedeniye yoğun tempoyu kaldırması mümkün değil. Devler Ligi’nde daha çok Ümit ile yola devam edilmeli. Burada önemli olan rakibin kim olduğu değil, sizin sahadaki yapınız, mücadeleniz, takım ruhu ve oyun disiplinidir. Bunu sağlamak için de oyunculara hafta içinde rollerini iyi ezberletmek gerekir.
*** Ali Sami Yen’de 30 bin kişiyi mi, Olimpiyat Stadı’nda 80 bin kişiyi mi tercih edersiniz?
Ben yok tribün uzakmış, yok tribün yakışmış türündeki görüşlere katılmıyorum. Siz iyi takımsanız, iyi mücadele ediyorsanız, saha hiç önemli değil. Stadın tek dezavantajı rüzgar alması. Belki bu olumsuz yönde etki eder ama aynı durum rakip takım için de geçerli. Fatih Terim dönemindeki Şampiyonlar Ligi maçlarında ben de vardım. Ortalama 67 bin kişiye oynadılar. Olağanüstü tezahüratın sahayı etkilememesi mümkün mü! Ama önemli olan, taraftarların birlikte organize olup akıllı tezahürat yapması. Maç başlamadan tribünlerin nefesini tüketmesi takıma fayda sağlamaz. Hiç akıllıca bir iş değil bu. Hakemi etki altına alabilecek pozisyonlarda, Bordaux takımının oyunu çirkinleştiren, sert hareketlerinde ıslıklarla tepki gösterilmeli. Islık uluslararası bir dildir. Bu mesajı taraftarın sahaya yansıtmazı lazım. Akıllıca, doğru zamanda ve hep birlikte... Ama maalesef futbolu bilmediğimiz gibi, tezüharat yapmayı da bilmiyoruz.
ben zaten bu adamın galatasaraylı olusundan süpheliyimmm
yakında görecek cimbomu yada yarın!!!!!!!!11
darchevilleden gol bekliorum adam formda 2 haftadır 3 gol attı
galatasaray defansı ise nal topladı bu 2 hafta içinde
dikkat edilmeli bu adama
o zaman ne diyim cimbomu yırtarlar cimbom yenemez