O Nasıl Bir Gol Öyle ? :eek: :confused:
Defans'ın Hatası Gene Sol'da Kaybedilen Bir Top Orhan Ak Tarafından ve Golu Yedik..:mad:
Printable View
O Nasıl Bir Gol Öyle ? :eek: :confused:
Defans'ın Hatası Gene Sol'da Kaybedilen Bir Top Orhan Ak Tarafından ve Golu Yedik..:mad:
crouch dan bigol daha hemde negol
rüyalar tersine cıkarmış ama hamzanınki dogru cıktı :)
gol ümit karan
Spiker komedi ben hiç beğenmedim böyle bir söz olur mu ağzımız yüreğimize gele gele ağzımızda yer kalmadı. Bu sözleri yazarken gol oldu ama zor. :D
Ümit Karan Attı arda ilk defa doğru olanı yaptı ve gol oldu
Umudum Çok Yüksek Bir 2. Gol Ateşlerde Ateşler Takımı Hadi Cimbom Diyorum Sadece !
2 oldu 2 HAYDİ BEE
golll yine umit
Heycandan Ölcem 2 Oldu Hadi Cimbom Hadi Cimbom ...
kujt cıktı
gonzales girdi bu arada
haydi be.. 1 gol kaldı..beraberlik bile iii puan getirio türkiyeye
Liverpool'da Panik Başladı Galatasaray Atar 3. Hadi Cimbom..
Koskoca 21 Dk'mız Var + Panikleri Var
Önce 3 Sonra 4 Olur mu Olur !
eze eze oynuyoz hadi bi gol daha
Hakemede Karşı Oynuyoruz Çok Sinirimi Bozuyor Hakem !
Daha maç bitmedi ama bu oyuna 1 puan yakışırdı. Umarım duraklamalarda gol olur. Eğer 1 puan alabilseydik gruptan çıkma şanşımız çok fazla olacaktı ama böyle oynarsak kalan maçlarda da çıkabiliriz diye düşünüyorum...
Maç Bitti 3 - 2 Yenildik Malesef..
Bu Heycanı Tekrar Yaşşatıklarını için Bana ,Bizlere, Galatasaray Seyircilerine
Oradaki 11 Aslanı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum..
herkez alkışkasın o11 aslanı eze yenildik
Bu kadroyla,bu skordan sonra daha ne yapılsın arkadaş!!!
Yüzmilyon dolarlık takıma karşı 2. yarı tek kale oynadık son saniyede Hakan vursa topa 3-3 bitecekti maç.
Söylüyorum eğer Uefa'ya gidersek bu futbolu oynarsak yarı finale rahat geliriz.Yalnız oyuna iyi başlamamış lazım.
Gerets gitsin diyenlere de kapak oldu bence.Yenildik ama umutluyuz.
Yazık oldu...
Galatasaray Fark Yiyenlere Cevap Oynanan Oyunla Geldi..
Avrupa'nın Havası Başka Olur ,
2.Yarı Tek Kale Oynadık 2 Atak Haricinde Biri Gol Oldu Zaten ,
Bunlar Olimpiyata Gelcekler Bu Sefer Onlar Stressli , Panik Dolu Çıkcaklar ;)
napalım herşeyi denedik olmadı sağlık olsun diğer maçlarda basit hatalar yapmayıp daha kendine güvenen bir takım olarak oynarsak çok puan toplanır bu gruptan
yalnız yenilen 3 golde geçen haftaki trabzon maçındaki gollerin neredeyse aynısı yan toplara dikkat etmek lazım
Bu arada dikkatimi çekti.Maç biraz fifa 2005 havasında oldu.Tüm goller ortadan geldi:D
İlk yarıda gerçekten berbat bir görüntü çizdik. doğrusu ben çok fazla farkın gideceğini REZİL olacağımızı düşünmee başladım 2-0 dan sonra. ardından crouch mükemmel bir gol attı. 2. yarıda ise AVRUPA FATİHİ geri döndü :) o hırs,mücadele fln süperdi. Çok uzun bir aradan sonra GS yi bu kadar isabetli ortalar ve etkili hava topları ile oynarken gördüm :) çok sevinçliyim onlardan hep bu performansı istiyoruz :)
şu maçın hakkı en beraberlikti
Sayfalar önce fark diyen arkadaşlar lütfen bugün konuşmasın. Bugün gerçek GALATASARAYLILAR konuşsun. Takımına inanmayan, gönülden destek vermeyen taraftarı şimdi burada hayatta çekemem!!
Avrupa dedim, Galatasaray dedim, Galatasaray ruhu dedim.. Spor yazarları dahil sitenin büyük kısmı fark olur dedi, Liverpool avatarı koyan arkadaşımız oldu sustum.. Ama bugün konuşma zamanımız..
Hasan Şaş, Ümit Karan, Arda Turan, Song, Tomas, Mondragon, Orhan Ak, Sabri, Ayhan ve Hakan Şükür yıllardan sonra beni yeniden umutlandıran, yeniden Avrupa heyecanını veren bu takıma, Gerets'e, yönetime binlerce teşekkür ediyorum. Bugün yaşadığımı ben şampiyonluk gecesi için yaşamadım..
Şunu unutmayın ki bu işler parayla olmaz. Ruh, takım ruhu diye bir şey var. Bugün bunu başarabilecek bir takım varsa o da Galatasaraydır.. Galatasaray ruhuna inanmayan (başta tüm spor yazarları) hepsini buradan kınıyorum.. Gerçek Galatasaray'ı daha kimse görmedi.. Allah çok büyük elbet bunlar Olimpiyat stadına gelecek onları orada bir laf vardır aynen onun gibi sahaya gömeceğiz..
Allahıma binlerce teşekkür ediyorum, kış kışlarıma (burak bilir benim el haraketim) herşeye, herkese teşekkür ediyorum..
Son 5 Dakkadaki oyuna bakıpta fazla umutlanmayın derim..Gs Mondi olmayasaydı sanırım bu maç bi 6 olurdu...Mondi mondi mondi..
ne son 5 dk sından basediyorsun ya güldürme beni :) son 45 dakika dmeek istedin sanırım...Quote:
Originally Posted by EreN
:s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray:Quote:
Originally Posted by ermoon
herhalde maçın son 5 dk izlemişQuote:
Originally Posted by hizlioglu
Arkadaşlar neyin son 5 dksı ya? Lütfen..
Liverpool 30dk'ya kadar vardı. Ondan sonra 2-3 atağı ya oldu ya olmadı.. Lütfen.. 60-70 dk Galatasarayın oyunu vardı ortada..