Kaybettik.Geçmiş olsun.
Printable View
Kaybettik.Geçmiş olsun.
Hakan'ı sadece şimdiki durumuna göre değerlendirmemek gerek. UEFA-SUPER Kupasındaki Hakan ile Ersen Martin'in karşılaştırılması baştan aşağı saçmalık bence.Quote:
Originally Posted by ermoon
daha bi sürü dk var erken konuşmamak gerek
Bence artık en fazla beraberlik olur.
yaa marcelinho of at bi gol artık
en ufak bi umudum bile kalmadı
Biraz toparlanmaya başladık.
Galatasaray Bu Maçı Alcaktır !
( Alıntı Yaparım Maçtan Sonra ;) İnşalah )
sen Fenerbahçe'li değilmiydin
inşallah :)Quote:
Originally Posted by AzraiL™
sami abi fanatik galatasaraylı (delpierro)
Merak etme sadece bu durumunu değerlendirmiyorum.. Hakan Şükür'de elbet bir yerlerden gelerek bugünlere ulaşmıştır. Çat diye çıkıp kral olmadı dimi?Quote:
Originally Posted by LaKe
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.. Galatasaray takımında sadece Arda oynuyor.. Helal olsun diyorum ve yarın gidip formasını alacağım.. :D
Sonuna Kadar Galatasaray Del Piero Biraz Avartarıma , birazda odamı görsen anlarsın hangı takımı tutuğumu ;)Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
Bu takımdan Arda'yı da çıkarırsak yaratıcılık fukarası bir takım haline geliriz zaten.
tamam,benim aklımda nedense öyle kalmışQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
Galatasay maçı kazanamazsa işi zora girer.
Fenerli Olarak Kalmayım Kimsenin Aklında Ben :(Quote:
bi GS li için çok kötü bi duygu olsa gerek:( :)Quote:
Originally Posted by AzraiL™
Haklısın Eray abi. İliç'in yokluğuda fena halde hissediliyor :(Quote:
Originally Posted by ermoon
Herkes Böyle Takım Tutmak niyetine tutardaQuote:
Originally Posted by PESkolik
bizde canı gönülden tutarız gene Fenerli Kalırız Akıllarda :D
Ersen martin kral falan olamaz arkadaşlar,kaç yaşına geldi bu yaştan sonra yıldızmı olacak
Toni örneği dışında dünyada böyle bir şey yok
dk 70 3-1...
Madem Böyle Bir Kadro Sürdü Oyuna
Dk.70 3-1 Mağlup Takım Niye Oyuncu Değişikliği Yok
Hayattan Bezmiş Gibi Oynuyo Bizimkiler , Biraz Birlik Olsa Gol Gelcek ama..böyle gitmez bu takım.
Derken Ayhan Çıkıyor , Özgürcan Giriyor..
tempo çok düştü
Orta Sahadan Topu Dengeli Çıkartamıyoruz Ki Özgürcan'ı Alıyor Forvete
Orta Sahada Hasan Şaş iyi oynuyor başka yok defans desen biraz önce bir ortada 2 oyuncu ıskaladı topu...
Evet heyecan yok :( Artık Trabzon maçı avucunun içine almaya başlıyor.
Marcelinho çıktı Szymek girdi dk 78
Ümit Karan Derdik Geleni Geçeni Atar Derdik 2 Mutlak Pozisyonu Kaçırdı Bu kadar Olur !Gerets 'e gitsin artık böyle takım yönetecekse..!
gerets in maç 2-0 ken forvet yerine defansta 2 değişiklik yapmasına çok şaşırdım
Şu an Gerets ten iyisini bulamazsınız,geçen sezonki zor koşullarda gelen şampiyonluk unutulmamalı
Lippi'yimi istiyorsunuz
he buçı yenildik liverpool ada yenilcez o moral bozukluğuyla sonraki rakibide yenemicez ohooooooo
İşte bu konuda çok haklısın!Quote:
Gerets gitti diyelim kim gelecek? Gelen kişi bu takımı nasıl kurtaracak? Yeni gelecek hocayla birlikte yönetim transfer mi yapacak? Tamam takım kötü oynuyor ama şuan Gerets'den iyisini bulamayız..