hata ne veriyor
Printable View
hata ne veriyor
Oyunu tamamen silin bilg. ve regeditte football manager die arattirin silin sonra...Quote:
Originally Posted by Kuvvetmira
Ilk once denetim masasi/klasor secenekleri/gorunum den gizli dosyalari goster yapin sonra internet explorer"in adres yerine C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız"i yazin Application Data\Sports Interactive Ltd\ dizinini açın ve "Football Manager 2007 Demo" klasörünü silin
Oyunu tekrar yukleyin tabi bilg. ing yaptiniz bilg yeniden baslatin oyunu oynayin
Setup da hata varsa muhtemelen ya java da bir sorun vardır ya da setup hatalı olabilir.
Çalıştıramayan arkadaşlar klavye ayarını sağ alt köşeden değil, Bölge Dil seçeneklerinden değiştirin.
Java sorunu olan arkadaşlar denetim masasından javayı bilgisayarınızdan kaldırın ve sitesine girerek tekrar yükleyin. Belki artık düzelir....
Arkadaslar herhangi bir hata vermiyor zaten sorun burda java kontrolu yapiliyor ve kapaniyor herhangi bir hata yok !!!!!!
Arkadaslar uzun ugraslardan sonra oyunu namaya baslayabildim su anda tek sorunum oyunu oynarken maclarda ses olmamasi eger bu sorunun bir cozumu varsa ve cevaplayabilirseniz cok sevinirim
Vanilyalı (80 mb)demo'da bildiğim kadarıyla ses dosyaları yok.Quote:
Originally Posted by acaran
hayir benim indirdiim demo cilekli
Herkes sessiz mi oynuyo bu demoyu arkadaslar indirirken bu demonun icinde ses dosyalarida var demislerdi millet olarak bos vaatlere alisigiz sanirim:D
selam ben fm 2007'yi indirdim yükledim hiçbir sorun çıkmıyo fakat oyuna girdikten sonra name ve surname kısmına ismimi yazamıyorum oyunu tamamen kaldırdım reg editten fm 2007 yazım çıkanların tümünü sildim hiçbir dosya kalmadığına eminim kalvye ayarlarım filan da tamamen ingilizce ama yine de ismimi yazıp başlıyamıyorum.Sonradan farkettim ki save veya save as dediğimde de save dosyasına isim yazamıyorum sornu nasıl çözebilirim???yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.(NOT: silip yüklemeyi defalarca denedim ama hepsinde ayni şey hatta resette attım bilgisayara ama yine ayni.)
hocam sunu denesene hic biseye dokunmadan bilgisayarinda guest diye yeni bi oturum ac burdan oyna oyunu
LUTFEN YARDIM EDIN BANAAAA SES YOKMU BU OYUNDA YAAAAAA hemen ekliim demom cilekli olan
ya yardım yardımmmm setup başlamıyo hata filan da yok kapanıyor java kontrolünden sonra yok mu kimse bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by acaran
Bunu da denedim zaten bilgisayarda kullanilmayan guest diye bir kisim vardi onu aktif hale getirdim ve ordan oyuna girdim yine olmuyo!!!!!!!(4)
Valla ramazan ayındayız iyi dua etmişizdir sigames'e.:D
siliyorum kuruyorum olmuyor kardesim.hala menejer ismi giremiyorum.maalesef orjinal oyun cikana kadar bekleyecegiz.
selam arkadaşlar ben hala fm 2007 yi oynuyamıyorum (isim giremediğimden dolayı) ve bir önerim olacak fm yi oynayabilen arkadaşlar yeni bir lig başlangıcı yapsa ve kendilerini menejer olarak ekledikten sonra oyunun hemen başında oyunu save lese ve bu save dosyasını biz isim giremeyenlere gönderse nasıl olur???belki biz de böylece load diyerek oyunu oynayabiliriz!!!
Not: oyunda kayıt yaptığınızda bir takım seçiceğiniz için bu takımın Arsenal, İnter, Man. Utd. veya Chelsea olması iyi olur bize destek olan herkese şimdiden teşekkürler!!!
Bi dene bakalım işe yararsa haberdar edersin.Quote:
Originally Posted by cyprusboy
http://download.yousendit.com/C00738C005F327BC
Ustam Çooook teşekkür ederim oyun gayet iyi çalışıyo ve en nihayet ben de oynayabiliyorum!!!!:D :D :D
Aİsimden dolayı sıkıntı çeken arkadaşlar burdan gönderilen kayıtlı dosyayı Documents and Settings\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo\games dosyasının içine kaydedip oyuna girince load yapsınlar ve oyunamaya başlasınlar!!!! bol eğlenceler!!!(/o) :cool: :D
Rica ederim oynayabildiğine sevindim.:)Quote:
yaw yine olmuyo!!!!:(
bu sefer de oyundaki sol taraftaki komutlar çıkmıyo profil, position filan!!!!ve yine kayıt namına hiçbirşey yapamıyorum offffffffff offffffffff!!!yine de herşey için sağol.
C:\Documents and Settings\Rock_Lobster\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo içerisindeki 3 klasörüde silindimi bu sorun kalmıyor tabi bölgesel ayarlar düzgün yapıldıktan sonra.Quote:
tekrardan cok tesekkur ederim sonunda oldu!!!
Fm 2006nin sounds klasorunu fm 07 demonun icine atin sesli oynayin ben yaptim ve oynuyorum...
olmuypr yawQuote:
Originally Posted by perpetua
Quote:
Originally Posted by B52Rock_Lobster
bende dün aksam menejer ismi giremiyordum.bugün bu işlemi yaptım ve şimdi oynayabiliyorum.işallah bu dkkadan sonra bi sakatlık cıkmaz.
bu arada rock lobster kardeş saolasın
abi winrardaki setupla beraber yanındaki dosyayı çıkartınca bu sorun bende ortadan kalktı ama yeni bi hata verdiQuote:
Originally Posted by C@RLosTeVeZ
ya beyler bu ne yaa
http://img45.imageshack.us/img45/4362/adsztw0.th.jpg
Bu hata sisteminde java kurulu olmadığını gösteriyor.Quote:
Originally Posted by ronaldinho34
bnde kurulu :eek: ama yine de çıkıyor
-------
bu java.com da bir sürü prg var
ben hangisini yükliim 5.0 update 9 mu yüklesem ??
https://sdlc2e.sun.com/ECom/EComActi...6D318BA2F86561Quote:
Originally Posted by C@RLosTeVeZ
Accept License Agreement tıkla sonra buna Windows Offline Installation
l onu indiriyorum şu an inşallah oluuur
ya olmuyoooor yine aynı şey!
http://img104.imageshack.us/img104/5202/adszhl7.th.jpg
ama sondaki ismp024,012 fln hep değişik çıkıyor
ya şimdide bu hata çıkıyoooor
http://img96.imageshack.us/img96/8421/asdaon5.th.jpg
uyuz oldum yahu!
ya tevez sen bunu nasıl indirdin ğye oluyorum download centera git dio bir sürü doya war
FREE - Java Runtime Environment Version 5.0 Update 6
bunumu indircez
5.0 update 6 versionu indirdim
dilleri fln deiştirdim sonra başalama dostyası dizini yüklenemiyor deddi ya!!
:mad: