Fenerbahce ile tuncayı satmamayı basaranlara bi soru nasıl oluyorda tuncay ve alex i elinizde ilk sene tutabiliyorsunuz hile yapmadan ? tuncayda alex de sözleşme imzalamıyorlar ve arsenal yada atletico madrid tuncaya teklif yapıp alıyor.
Printable View
Fenerbahce ile tuncayı satmamayı basaranlara bi soru nasıl oluyorda tuncay ve alex i elinizde ilk sene tutabiliyorsunuz hile yapmadan ? tuncayda alex de sözleşme imzalamıyorlar ve arsenal yada atletico madrid tuncaya teklif yapıp alıyor.
Valla ben iskoç ikinci liginden gretna ile 4. sezonumda yaklaşık 4 milyar euro bütçe yapmıştım,oyun çok baymıştı. Kafamda ezber etmiş genç yetekleri alıp 6 ay oynatıp peşin para istemeden faiş fiyatlara satarak yaptım bu bütçeyi.büyük takımlardan peşin 0 euro 24 ay vadeli 80 milyon euro istiyosun veriyolar rakibin olmadıkları için.
yok daha neler abicim rakamları biraz gerçekci sallayın ya
at. madridde 122 milyon dolar bütçe 4 yıl içinde ve 1 yılda da 100 milyon dolarlık transfer hepsi peşin para yani 222 milyon dolar yaptırdım kulübü aldığımda 3 küsürmilyondolar bütçe verdilerdi sıkarken sıkarken bugünlere geldik herifler sonra bizi beğenmedi ligde 5. sıradayız kovdular neyimiş dünya starı getirmedin die manya ya bu adamlar...
BN 2012 de LiverpoOlLa 1.1 miLyar dolar yaptm :D:D eueheheh
galatasarayla şuan oynadığım oyunda 300 trilyonum oldu..kendim yapmadım ama 2009 da chalsea nin başına geçtiğimde bi baktım adamların 500 trilyonu vardı çatır çatır yedim marinyonun parasını :)