ok 148 maçta 82 gol olsun ama jose 220 gol diyerek deividi cok büyüttü,halbuki deivid necatiyle bile kiyaslanamaz.Quote:
Originally Posted by Hububat_Fiyatları
Printable View
ok 148 maçta 82 gol olsun ama jose 220 gol diyerek deividi cok büyüttü,halbuki deivid necatiyle bile kiyaslanamaz.Quote:
Originally Posted by Hububat_Fiyatları
arkadaş bi açıklamaya cevap yazmak istemiş hemen ben de doğrusunu söyledim konu deivid değildiQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
o sadece ilk klübü toplamda 270 den fazla ha necatiyle kıyaslanır mı formda bi deivid kıyaslanır ama şu anki deivid hiçkimseyle kıyaslanmaz çok yetersiz herneyse hakana dönelim bence asıl hakanın kendini gösterceği maç yunanistan maçıdır yunanistan maçında iyi oynasın o zaman süper olur asıl ama bu gidişat güzel hep atsın yeter ki kayıpsız gidelimQuote:
Originally Posted by arda_ultraslan
ayrica jose arkadas senin takimindan hangi futbolcu fifa tarafindan en iyi golcü futbolcu ödülünü almis söyle bi?hakan sükür 1998 yilinda fifa tarafindan en iyi golcü ödülünü aldi.sen hala kalkmis diyorsunki hakan sükürden forvet olmaz
gülmek istiyorsan youtube.com var. oradan komik videolar izleyebilirsin. ya da at gözlüğünü atarsın tarafsız yorum yaparsın. ya da 4 çay 1 su. ya da... diye giderQuote:
Originally Posted by JoseMourinho-FB
iste meshur 4cay 1su esprisi :D :D :DQuote:
Originally Posted by iori
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/deivid_desouza.htm
Buraya bakarsanız Deivid'in kaç gol attığını görürsünüz.Ayrıca Deivid'de oyuncu felan değil söyleyeyim yanide.Sadece böyle dediğiniz için gösteriyorum...
yeter kardes ya yorumlarına dikkaet et alla alla:mad:Quote:
kardes allah askına düzgün yorum yap ya hakan sükür ile deivid ne alakası var hakan sükür kral lakapı takılmıs bunula deivid ne alakası var konunun içine etmişin yaniiiiQuote:
bu arkadaş hala ısrarla devam ediyor saçmalamayaa para filan mı alıyorsun bunun için?hakan senin kralın değilmiş o da çok üzülüyordu şunun da olayım diye sen istediğini de gerçekler bunlar ister kabul et ister takla at ister koş farketmez değişecek birşey yok biraz boş laf biraz değil hatta bayağı bir boş hakan beleş attı diyenlere de birşey diyemiyorum merak ettiğim şu nedir derdiniz?sizin takımlarınız da olsa ne yapardınız?bırakacaksınız bu işleri laf salatası abidik gubidik yani şu yazdığınız 30 40 mesajı toplasanız bir cümle çıkmaz bu kadar dar görüşlü olmayın sizin dışınız da gerçekler de var üstün görmeyin kendinizi.
Benim sana sorduğum soruya cevap ver Hakan eski günlerine döndü mü...?Quote:
Originally Posted by scolari12111
Quote:
neyi değiştirecek?tam olarak dönmese bile alternatifsiz hala.sen diyorsun ki benim kralım değil elbette değil O,bütün futbol camiasının kralı kimse de üstüne olamayacak hiçbir futbolcu çıkmayacak böyle buna emin olun veya çıksa bile bu kadar gol atamayacak her alanda.ben bjk taraftarı gs sempatizanıyım tekrar tekrar söylüyorum ama objektifim bu gerçekleri görmezden gelemem.geleni de anlayamam.istatistikler başarılar ortada daha ne diyelim?
Eğer Hakan'a KRAL diyebilmem için bu attığı 4 golün bana tesadüf olmamasını göstermesi lazım.Ayrıca tek bana değil 25 milyon yakın kişiye.PSV maçını GS'ye kazandırsın.Bende burada Hakan'dan herkesten özür diler laflarımı geri alır ve Hakan'a KRAl derim.Yoksa bu tesadüfler çok var...Quote:
Originally Posted by scolari12111
ya mod lar size sesleniyorum bu arkadasa bir uyarın verin bune adam konunun içine etti
Hakan Şükür hakkında saçma sapan yorumlr yapıp işi fanatikliğe vurmaya devam ederseniz gereken yapılacaktır.. konuyu tekrar açıyorum
kesinlikle katılıyorum fanatiklikten başka birşey değil yok psv maçını alırsa kral dermiş falan filan neyse ya boş geçelim.Quote:
Originally Posted by hurmet
şu bir gerçek beleşçi iyi bi santraforumuz yok hepsi forvet tipi hiç dokunmatik santrafor yok bu yüzden eksiklik hissediyoruz ama gene de daha çok şans verilmezse genç hedef santraforlara hakana hep muhtaç kalırız zaten bence hakanın alternatifi sadece beleşçi iyi yer tutan ve dokunmatik santrafor olsun yeter bence uzun santrafordan çok tam anlamıyla golcü bi oyuncu lazım bize hakan şükürün yerini doldurması için illa uzun olması şart değil yani çok kısa da olmasın ama mesela boyu 1.80 le 87 arası süratli yırtıcı mücadeleci ve son vuruşları iyi bi tane beleşçi golcümüz olsa bu kadar muhtaç kalmayız ama her maç gol atan ve formayı söke söke alan bi forvet çıkmadıkça daha çok hakan konuşuruz
kesinlikle katılıyorum herkeze kapak olsunQuote:
Originally Posted by hurmet
artık konumuza dönebiliriz sanırım artık arkadaş bu bölümde yazamayacak
çok isabetli bir karar ben fıtık moduna giriyordum mesajlarını gördükçe.
ben mi eski heyecanı alamıyorum yoksa genel bir durum mu ben artık milli maçları izlerken çok sıkılıyorum ... bana zevk vermiyor ... ama daha önce böyle değildi ...
taraftar sesi yok ondandır banada öyle geliyor.Quote:
Originally Posted by paco
valla rahatladım :) .... bende, bende bi sorun var zannettim ...Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
aynen banada öle arkadaşlar. Taraftarsız olmuyor.Macar maçında vardı yine az buçuk taraftar gaza gelmiştim :)