Bu maçı alacağımıza inanıyoruz. Bu hafta Avrupa'yı inleteceğiz. Tüm takımlarımızla...:)
Printable View
Bu maçı alacağımıza inanıyoruz. Bu hafta Avrupa'yı inleteceğiz. Tüm takımlarımızla...:)
PSV'yi 'yerden' yıkacak
İşte Gerets'in PSV karşısında Ümit Karan ve Sasa İliç'li "yerden oynama" planı;
Ümit Karan: Teknik direktör Erik Gerets'in 'yerden oynama planı' doğrultusunda Hakan Şükür'ün yerine tek santrfor olarak görev yapacak. Geride gömülecek olan PSV savunmasının vereceği ender açıkları, son vuruş becerisyle değerlendirmeye çalışacak. Ümit, G.Saray'ın 2001/02 sezonunda PSV ile Hollanda'da oynayıp 3-1 kaybettiği maçta takımının tek golünü kaydeden isimdi. Golcü futbolcu; Galatasaray forması altında Lazio, Barcelona, Roma, Liverpool gibi ünlü takımlara karşı fileleri bulma başarısını göstermişti.
Sasa İliç : Teknik direktör Erik Gerets'in PSV maçı için kafasında oluşturduğu taktiğin kilit ismi. Belçikalı hoca, Sırp yıldızın hem depar hem de asist özelliğinden yararlanmak istiyor. İliç, hem G.Saray ataklarını yönlendiren isim olarak Ümit'i pozisyona sokma görevini üstlenecek, hem de oyun kanatlara yayıldığında rakip savunmanın arkasına sürpriz koşular yaparak gol arayacak. Eski takımı Partizan'ın taraftarlarının hala adına besteler yaptıkları İliç, gösterişsiz ama faydalı oyun tarzıyla dikkat çekiyor. İliç, birçok otorite tarafından yapılan 'Galatasaray'da futbolu en iyi bilen adam' yorumunu doğrulamak istiyor.
Koeman'ın "İlk 20 dakika" planı
Galatasaray'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda karşı karşıya geleceği rakibi PSV Eindhoven'ın teknik direktörü Ronald Koeman, savunmada iyi bir performans göstermeleri halinde rakipleri karşısında başarılı olabileceklerini söyledi.
Koeman, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda dün düzenlediği basın toplantısında, oyunun ilk 20 dakikasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: ''Oyunun başında baskı kuracaklar ve çok risk alacaklar, ama oyunun ilerleyişinde küçük kazalar olursa, güven kaybı olabilir. Bu tür maçlarda sonucun ne olacağını tam olarak kestiremezsiniz. İlk 20 dakika mutlaka oyundaki inisiyatifi elimize almaya çalışacağız. Ama savunmada iyi oynarsak ve minimum top kaybı yaparsak, başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bence bu gücümüz var.''
Sahadaki her oyuncunun, stattaki taraftarlardan etkileneceğini kaydeden Ronald Koeman, ancak oyuncularının, kendilerini oyuna verip başarılı olacağına inandığını söyledi.
Olimpiyat Stadı'nın büyük bir stat olduğunu anlatan Koeman, ''Bakalım, seyirciden hakem etkilenecek mi? Bordeaux maçı tecrübesinden sonra o kadar seyirci gelecek mi? Deplasmanda oynamak her zaman çekincedir ve biz bu çekinceleri yaşıyoruz'' dedi.
-''GALATASARAY'I ÇOK İSTİKRARLI BULMUYORUM''-
Koeman, Galatasaray'ı çok istikrarlı bulmadığını da kaydederken, özellikle Liverpool maçında, iki devrede farklı oynadığını ifade etti.
Bu maçta Galatasaray'ın ilk yarıda 3 orta saha oyuncusu ile oynadığına dikkat çeken Ronald Koeman, ''Ama ikinci yarı oyunun inisiyatifini eline alıp, 4 atak oyuncuyla ne yapabileceklerini gösterdi. Galatasaray'ı çok istikrarlı bulmuyorum, ama gidişi değiştirecek oyuncuları var. Hakan Şükür ve diğer teknik oyuncuları var. Fizik olarak da güçlüler'' ifadesini kullandı.
-''ŞAŞ OYNAMIYOR MU?''-
Koeman, toplantıda bir basın mensubunun Hasan Şaş'ın yarın oynamayacağını belirtmesi üzerine şaşkınlığını gizleyemedi.
''Şaş oynamıyor mu? Bunu yeni duyuyorum ve doğru olup olmadığını bilemiyorum'' diyen Hollandalı teknik adam, ''Eğer bu doğruysa kanatları iyi kullanan Hasan Şaş'ın oynamaması, Galatasaray için kayıp'' yorumunu yaptı.
-''HAKAN ŞÜKÜR'E KARŞI OYNADIM''-
Hakan Şükür ile ilgili bir soru üzerine de Koeman, ''Hakan'a karşı oynadım. Tehlikeli bir oyuncu, ama yaşı ilerledi. Yarın akşam göreceğiz'' dedi.
Koeman'ın ''Hakan'a karşı oynadım'' dediği sırada Hollandalı basın mensuplarının gülüşmesi dikkat çekti.
-''GERETS'İ GÖRMEKTEN MEMNUNUM''-
Gerets ile birlikte oynadığını ve uzun süredir görüşmediğini anlatan Koeman, ''Burada yeniden onu görmekten memnuniyet duyuyorum'' ifadesini kullandı.
Gerets ile hiçbir zaman teknik direktörlük konularını konuşmadıklarını anlatan Koeman, ''Kendisi başarılı bir teknik direktörlük kariyeri yaşadı. Yarın yenersek Gerets'e sadece 'Kusura bakma' diyebilirim'' şeklinde konuştu.
Koeman, Gerets'in oynadığı PSV Eindhoven'ın 19 yıl önce Galatasaray'a karşı ilk 20 dakikada 2-0'lık galibiyete ulaştığını hatırlatarak, aynısını kendilerinin de yapmak istediklerini sözlerine ekledi.
-COCU: ''BİR PUAN İYİ AMA GALİP GELMEK İSTERİZ''-
Toplantıya katılan PSV Eindhovenli futbolcu Cocu ise yarınki karşılaşmada alınabilecek 1 puanın iyi bir netice olabileceğini, ancak kendilerinin galip gelmeyi tercih edeceğini söyledi.
Cocu, Türkiye'de daha önce maçlar yaptığını da hatırlatarak, ''Türk takımları seyircinin de etkisiyle ilk 20 dakikada bastırıyor. Yarın da bu olacaktır. Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.
PSV Eindhoven hazır!
Galatasaray'ın, yarın Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı, hazırlıklarını tamamladı.
Maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, teknik direktör Ronald Koeman yönetiminde yapılan antrenmana, bütün futbolcular katıldı. Koeman, futbolculara önce kanatlardan ortalarla şut idmanı yaptırdı. Oyuncuların bu idmanda fazla başarılı olmadığı gözlenirken, kaleci Gomes güzel kurtarışlarıyla dikkat çekti. Futbolcular daha sonra uzaktan kaleye şut attılar.
Kaynak: AA
Kesinlikle güzel bir taktik. ;)Quote:
PSV'yi 'yerden' yıkacak
İşte Gerets'in PSV karşısında Ümit Karan ve Sasa İliç'li "yerden oynama" planı;
Ümit Karan: Teknik direktör Erik Gerets'in 'yerden oynama planı' doğrultusunda Hakan Şükür'ün yerine tek santrfor olarak görev yapacak. Geride gömülecek olan PSV savunmasının vereceği ender açıkları, son vuruş becerisyle değerlendirmeye çalışacak. Ümit, G.Saray'ın 2001/02 sezonunda PSV ile Hollanda'da oynayıp 3-1 kaybettiği maçta takımının tek golünü kaydeden isimdi. Golcü futbolcu; Galatasaray forması altında Lazio, Barcelona, Roma, Liverpool gibi ünlü takımlara karşı fileleri bulma başarısını göstermişti.
Sasa İliç : Teknik direktör Erik Gerets'in PSV maçı için kafasında oluşturduğu taktiğin kilit ismi. Belçikalı hoca, Sırp yıldızın hem depar hem de asist özelliğinden yararlanmak istiyor. İliç, hem G.Saray ataklarını yönlendiren isim olarak Ümit'i pozisyona sokma görevini üstlenecek, hem de oyun kanatlara yayıldığında rakip savunmanın arkasına sürpriz koşular yaparak gol arayacak. Eski takımı Partizan'ın taraftarlarının hala adına besteler yaptıkları İliç, gösterişsiz ama faydalı oyun tarzıyla dikkat çekiyor. İliç, birçok otorite tarafından yapılan 'Galatasaray'da futbolu en iyi bilen adam' yorumunu doğrulamak istiyor.
Hollandalı basın mensupları bu gecede gülebilecekler mi acaba?
niye bizimkiler dövecekmi :D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by ermoon
yok yenecez ya o bakımdan dedim :)Quote:
Originally Posted by büyükpivot
avatarına newcastle logosu koyduğum için üstüme alınarak cevaplıyorumQuote:
Originally Posted by eGowiCh
1- bu işi fenerliler başlattı
2- bizde ona(lara) karşılık olsun diye koyuyoruz
Sen Newcastle amblemi koymuşsun, ben de PSV amblemi koyayım, başkası da koysun, bu iş böyle büyüyüp gitsin.
Unutmayın ;
Spor, dostluk ve kardeşliktir...
he maça gelirsekde bu sefer yeneriz diyorum inanıyorum
kardeş takım psv yazan arkadaş..
senin kardeş takımın geçen sene seni uefa'dan eden takım degil mi?son maç yensen uefa'ya gidecektin, ama noldu senin kardeş takımın psv seni yendi ve o takım uefa'ya gitti
kardeşlige sığarmı bu bee!!!
büyüsin gitsin bişey olmazQuote:
ilk başta sen fenerli arkadaşlara yani başlatanlara söyle onu sonra ben zaten doğru olanı yaparım
ben fenerin attığı gole sevinmiştim(kezmanın takımını kazandıran gölü attığı gol)
bide ben niye beşiktaşın rakiplerini koymuyorum avatara dost takım(!) olduğundan felan değil bu işi başlatanın beşiktaşlı olmamasından
umarım anlatabilmişimdir...
valla gıcıkk gittim onlaraQuote:
Originally Posted by ermoon
bence bu olayları büyütmeylim herkez içinde ki duygularını buraya döküyor onlar galatasarayın başarılı olmasını (avrupa da bile ) istemiyorlar ... bizim de bu tip çok taraftarımız var ... şahsen ben fb nin başarılı olmasını mesela ben n.united i yenmesini isterim ama bizim avrupa daki başarısını geçmesini istemem ... zaten istesemde böyle bişey olamaz .....Quote:
Egowich tebrik ettik fln ama her yerde aynı olsan daha iyi olmaz mı? Burada böyle başka yerlerde farklı. Hani dostluk ve kardeşliğine yakışmıyor. Uzatmayalım bunu dimi?
Arkadaşlar, tartışmanın anlamı yok herkes kendisinden sorumludur. İsteyen istediğini destekler ;)
Avrupa kupalarında karşı takımın amblemini koyma işini kim başlattıysa kınıyorum.Avrupa da Türk takımlarını hepimiz desteklemeliyiz.Tek yürek olmalıyız.Karşı takımın logosunu koymak hiç yakışık almıyor.
cok iyi söz bravo hadi avartar neyse ama imza niye konuluyor anlamdımQuote:
Originally Posted by aLka
evet destekler haklısn ligde istedigini desin ama avrupada lütfen birlik olalımQuote:
Originally Posted by LaKe
İMZA=lazyboy7Quote:
Originally Posted by aLka
sendersonun(psv ve liverpool taraftarının) bi sözünü söyliyim ozaman bende size
senderson tarafından söylendi:
isteyen istediği takımı tutabilir
güzel laf söylemişim.Biara bunun Copyright 'ını alayım:DQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
yaw şimdi burda gs-fb tartışması yapmayın .avrupada oynayan her turk takımı sadece kendi için değil türkiyeyede bişiler kazandırır.inş.gs bu maçı alıp turkiyeyı sevindirir.
Ben Galatasaray'ın alacağından umutluyum,başarılar GALATASARAY.
hiç utanmıo musun :mad:Quote:
Originally Posted by senderson
evet lütfen bu sözlerin bir sonuy gelsin
G.Saray taraftarının acı sonu!
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda bu akşam Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Galatasaray-PSV Eindhoven maçını izlemek üzere gece 24:00 sularında bir minibüs ile yola çıkan UltrAslan-Soma üyesi mensuplarından Gürkan Ersoy Susurluk yakınlarında geçirdiği trafik kazası neticesinde hayatıın kaybetti.
Araç içinde bulunan ve adlarının Suat ve Hakan olan diğer Galatasaraylı taraftarların durumunun ise iyi olduğu kaydedildi
Allah rahmet eğlesinQuote:
Originally Posted by anakonda52
Allah ailesine sabır versin
Allah mekanını cennet eğlesin
beyler lütfen daha tartısmayalım konumuza bakalım avatar koymakta herkez serbest ama imzaya niye koyuyorlar bilmiyorum en iyisi daha fazla uzatmamak çünkü zorlu maca az kaldı mactan sonra konusurum ben
valla ben aydını cok begendim ankaragücü macında
bence aydin yerine saga ardayi koymali solada carruscayi koymaliydi ama neyse o geretsin isi tabi aydinda cok kaliteli bi genc ne zaman ne yapacagi belli olmaz...
olen taraftara allah rahmet eylesin...
Konu maç tartışmalarından çok Gs-Fb tartışmasına dönmüş. Bu mesajımı müteakiben atılacak her türlü konu dışı mesaj silinecektir bu biline...
Psv bugün sert ve mücadeleci futbol anlayışıyla sahaya çıkacaktır. Simons ve Cocu gibi iki tecrübeli yıldızıyla Galatasaray'ın akınlarını kesmeye çalışacaktır. Koeman yaptığı basın toplantısında "Galatasaray ilk 15-20 dakika atak yapacak biz ise geride kapanacağız" dedi. Bunun tamamen taktiksel yanıltmayı amaçlayan bir açıklama olduğu kanısındayım. Zira PSV en zorlu maçlarında dahi ilk yarım saatlik dilimlerde savunma yapmayan bir ekip. Bunun örneklerini çok defa gördük. Bunlara ek olarak PSV'nin bu gece mücadeleyi 10 kişiyle tamamlaması kuvvetle muhtemel...
Galatasaray ise sanılanın aksine defansif bir kurguyla çıkacak sahaya. Bunun en önemli belirtisi de Ümit Karan'ın tek forvet olarak sahaya çıkacak olması. Galatasaray ilk dakikalarda oynayacağı kontrollü oyunu ilerleyen dakikalarda kollektif atak oyuna çevirmeyi başarırsa bu mücadeleden istediğini alır ve ülkemizi sevindirir. Sanırım hepimizin! dilekleri de bu yönde.
Zihnim beraberlik gönlüm Galatasaray diyor. Başarılar Galatasaray yüreklerimiz sizinle...
işte farklı olmak için girilen ucuz oyunlar merak etmsin kimse bu psv birşey yapamaz
maca az kaldı cok heyecanlıyım sanırım star erken yayına gircek çünkü fatih terim faaln yorum yapcaklarmıs