burdan indirdiğin türkçe fm06yı aç ayarlardan 06 yerine 07nin konumunu seç yine oluyo. anlatabildim umarım.
Printable View
nerde kaLdı tr yama :D:D:D emeği qecen herkese tesekkürler sabırsızLıkla beklioruzz :P
evet :D ne mutlu bana
Beta filan ne olursa olsu çıksın başka birşey istemiyoruz.Allah kolaylık versin sizlerede.İşiniz zor vallahi :o
hadi artik yaw.sinavlar baslamak uzere bi agiz tadiyla oynayamdan derslere gomulcez :D:D
hadi yaw cık artık cık sabırsızlıkla bekliyoz tr fm 2007 yi
hehe aynennn su bayramdada oyniyalim bagli
walla sabırsızlıkla bekliyorum.. :) ing. oyun sarmıyor :)
saol,teşekkürler düşündüğün için ama ben Turksportal ın sadece FM 2007 için çıkaracakları yamayı beklemeyi tercih ederim.
güzel değil dediğimi sanma,düşündüğün için saol ama 2006 nın bazen hata verdiğini duydum.Emeğe Saygı
hadi artık çıksınn yaaaa şu türkçe beklemekten şiştik...
ne zaman çıkçak kesin bi tarih yok mu yaaa..
yetkililer bari bir yakın tarih verin.insanlar burada kafalarında soru işaretleriyle sabırsızlıkla bu fm 2007 türkçe yamayı bekliyorlar
arkadaşlar oyun çıkalı 1 hafta oldu daha sabredin.. tarih vermiyoruz ama uğraşıyoruz yakında çıkacak
Bir site çıkartmış bende o yamayla oynuyorum.
En iyi yama turksportal yaması olur ama 2008 çıkacak Fm 2007 Türkçe çıkana kadar :(((
ne diyon arkadaşım ya fm 2007 daha yeni çıktı töbe estafurullah
hürmet, hörmetler dilerim canım kardeşim ama. bir yerde okuyoruz 1 haftaya kadar bi yerde diyolar 3 ay içinde. o yüzden öyle şeyettim.
beta türkçe çıkıcak ek diller paketi yayınlandığı anda ise normal versiyonlar çıkacak yani yakında türkçe beta elinizde olucak
merakla bekliyorum arkadaşlar bekleyelim biraz da eğer bu kadar uzadıysa o kadar da kaliteli yapıyorsunuz neyse biz bekliyoruz İnşallah her zaman olduğu gibi en güzelini siz yaparsınız
yaa oynanmıyo oyun sıkıyo ıngılızce anlasılmıyo artık verın su yamayııııı :D
Arkadaşlar oyuna diğer diller eklendiğinde, yani ilk yama ile beraber gelen dilleri sigames çıkardığında bizde yeni TR yi en kısa sürede çıkaracağız. (Belki daha önce Beta olarak çıkarabiliriz)
Onun için siz içinizi rahat tutun, oyun çıkalı şunun şurasında 1 hafta oldu biz size en güzelini yine vereceğiz. Üstelik çok yakında ardı ardına versiyonlar çıkacak ;)
Sevgili hemşerim Volkan;
Herzaman ki gibi sen ve arkadaşların yaptım mı en iyisini yaparsınız...
Buna güvenim sonsuz... Maksat en iyi ve en güzelini yapmaksa beklemekte bize düşmektedir...
Bu arada Turksportal ailesinin geçmiş Ramazan Bayramını kutlarım.
Turkcesini dort gozle bekliyorum
EDIT: Oyunla ilgili problemleri sormanın yeri burası değildir. Teşekkürler
valla yönetici arkadaşlar geldiğiniz yere kadar olan türkçe yamayı verin bi zahmet masaüstünde oyun bana ben oyuna bakıyorum
artık % 100 turkçe olmasını istıyoruz..
% 60 bile yeter bana :D Betaymış Fullmüş fark etmez.Çıksın yeter ;)
valla arkadaşlar doğru söylüyo.türkçeyi beklediğim icin daha fm 2007 yi almadım.2007 nin türkçeleşmesni bekliyorum.inşallah yakında cıkar.herkese teşekkürler....
hadi ama yaa nezaman cıkacak bu oyunun türkçesi..ingilizce oynaya oynaya oyundan sogudum valla....:(