bu adamlar glb turkiye ligini daha detaylı incelememişler..sezonu actım daha ilk hafta bjk - gs maçı çıktı karsıma..gerçi inönüde biras sefa yaptım ama..böle olmamalı..yani ilk hafta derbi hiçbirzaman olamaz..
Printable View
bu adamlar glb turkiye ligini daha detaylı incelememişler..sezonu actım daha ilk hafta bjk - gs maçı çıktı karsıma..gerçi inönüde biras sefa yaptım ama..böle olmamalı..yani ilk hafta derbi hiçbirzaman olamaz..
beyler şu sakatlanma olayı bende pek olmuyo en fazla 2-3 oyuncu aynı anda sakat oluyo siz antrenmanı ağır yapıyo filan olmayasınız . Çünkü antrenman ortalama ağırlığı heavy(ağır) olunca FM 2006 da da çok adam sakatlanıyodu.
Korsan oyuna elbette karşıyız ama insanların para vererk aldıgı bu oyunlarda bu denli hata olması hiçte yakışık kalmadı doğrusu biz şimdi korsan alanlarımı eleştirelim yoksa oyunu geliştirmek yerine bir iki modifiyeyle piyasaya bilmem kaç dolara süren adamaları mı?
ewt arkadaşlar ben de başta çok kart görüyodum taktiği eğiştirdim normale döndü bi ilgisi warmı bilmiyom 4-5-1 oynuyorum sakatlık da pek olmuyo
kardeş defansif bi taktik oynarsan rakipte biraz fazla atak yaparsa oyuncuların rakibi durdurmak için biraz sert müdahale yapıyo..değişik bi bakış açısı ama takım komutu atak olduğu zaman daha az kırmızı kart oluyo gibi geldi bana..yani oyunun amacı biraz daha fazla gol olsuna dönmüş gibi..oyuncularda fazla defansif oynayınca suyunu çıkarıp onu bunu tekmeliyolar...yada üstünden geçen topa elini uzatıp atılıyolar...gerizekalı bu futbolcular ya...özür dilerim...
sakatlıktan çok fazla şikayetim yok nedense. arada bir oluyor zaten süper lig de bile şu anda her takımın önemli bir oyuncusu sakat(nobre, gökhan, kezman, ısaac v.s)
dikkatimi çeken bir nokta 18 yaş altı maçlarında 30 yaş üstü adamların oynaması. bu bir hata mı yoksa gerçekte böyle bir şey olabilir mi?
benimde dikkatimi çeken bir olay var , juventustayım güney amerikaya scout yollayamıyorum , bu ne iştir anlamadım.
bu hata yani hata demiyimde bir uyuzluk bütün managerlik oyunlarında var yaaa. Hakem oyuncuyu yanına çağrıyo 2 saatte gidiyorlar. Yani buna bir çözüm getiremediler. 2 saaat onları bekliyorum kafaayı yiyorum yaa :(
teknik özellikleri mantaliteleri herşeyi en yüksek en az 8-9 oyuncuyla ligde oynadığım 20 maçta 18 mağlubiyet aldım..hsakatlar makatlar cabas.adamın kadrosunda bi tane düzgün oyuncu yok ben 4-3-1-2 ataking oynuyorum 21 atak yapıyorum gol yok adam bi atakla gol atıo..sokiim böle oyuna..:)
valla ben antenmanları(training) defans-orta saha-forvet diye ayırıyorum hepsini kendi gerekli özelliklerine göre ayarlıyorum(mesela forvette shooting i heavy yaparken defansta light yapıyorum) ama hepsinin workload u medium oluyo en fazla heavy olmuyo ve çok az sakat oluyo.Şu ana kadar BJK yle 9 maç yaptım toplam 2 adamım sakatlandı.
FM 2006 da da vardı bu mesela adam 20 yaş altı takımına 29 yaşındaki yıldızını koyuyodu her gelene çakıyodu sonra bunların takımı. Bi de diğer bir hata da uefa maçlarına 25 kişi yazdırsan da 20 yaş altı takımından istediğin kadar adam sokabiliyodun uefa maçlarına bunda da öyle mi bilmiyorum.
Herkese selam. Beyler transfer yapmak istediğinizde size gelmek istemeyen yada gelmesi mümkün olmayan adamları ayıkladığınız bir seçenek vardır herkes kullanıyordur onu. Bu oyunda o seçeneği tıkladığınızda hangi ligde oynuyorsanız ( Mesela Türkiye ligi ) sadece türk oyuncuları getiriyor ekrana. Bir ayar mı yapmak lazım yoksa bu da bir hata mı.
stefan batan die bi adam aldim isvecli vestel manisa ya adam 1 ay sonra turk vatandasi oldu nasi oldu annamadim
20 tane oyuncum var 7 si sakat olacak şey değil ya
Ben oyunu yeni aldım ve pek memnun değilim. Gözüme bir kaç hata çarptı.
-Kale ağları çok küçük olmuş, gol nasıl atılacak buraya diyorum. :):)
-Oyuncularımın kondüsyonları acayip düşüyor.
-Ben bu oyuna girer girmez Fiorentina'yı alacaktım fakat Fiorentina'nın hiç bir logosu yok ama İtalya Serie A'da mücadele eden bütün takımların logoları mevcut. Neden Fiorentina için yapılmamış anlamış değilim. Ha bir de zayıf bir ekip değil yani.
Ya arkadaşlar ben Dardenel sporla 18 maç yapıp ilk yarıyı bitirdim. Devre boyunca maçta topu topu 3-4 oyuncum sakatlandı ve devre boyunca aralıklarla tpolam 7-8 oyuncum sakatlandı onlarda ihtiyarlar.18 maç boyunca 1 kırmızı kart gördüm.Bir Bucaspor maçında 3 bucalı oyucu atıldı okadar öyle olaylı maçımda olmadım.Ben hata olarak Pazarspora ispanyol teknik adam geldi onu saçma buldum bide manager özellikleri artmıyo mu?
Bu kadar çok sakatlık olmaması lazım. Training demişsiniz ama training'den sakatlanan oyuncum yok herkes maçta sakatlanıyor. Suan Kezman - Appiah - Sobis - Aurelio min. 3 ay yok. Kırmızı kart konusuna pek katılmıyorum hard oynatiyorum takımımı buna ragmen cok kart cıkmıyor. Altyapıdan mantıksız sekilde yabancı oyuncular cıkıyor bunlar bizler icin problem olmuyor adamı kovuyoruz gidiyor ama bot takımlar bunları koymadıgı icin transfer yapamıyor vs... Oyunda hata cok arkadasım Italya liginde oynuyor orada sakatlık pek olmuyormus sanırım Türkiye liginden vazgecicem. İngiltere liginde yabancı oyuncuyu alıyorsunuz aldıktan sonra adama WorkPermit cıkmayabiliyor dogal olarak paranız yanıyor daha coook hata var aklıma geldikce yazarım
Italya ligi cok yavas tempoda oynanir. Bu nedenle sakatligin az olmasi normal.
Hard Tackling - Oyunda kisaca kazanilma ihtimali 50% olan toplara girmek demek. Bu da kart sayisini arttirir. Sizin orneginizde simdilik fazla etki yapmamis cunku o fauller herhalde simdilik pek tehlikeli yerlerde olmuyor. Ayrica hard tackling sonucu sakatliklar da yukselir cunku kontrolsuzce topa girmeler darbeden meydana gelen sakaltiklarin sansini yukseltir.
Ingiltere liginde yabanci oyuncu alip, work permit cikmazsa bu oyuncuyu pilot takimina yollama sansiniz var. Bu da gercek hayatta olan, tatbik edilen ve oyuna eklenmis yeni bir ozellik.
Sakatlik antrenman'in cok agir olmasi nedeniyle maclarda ortaya cikabilir, yorgun dusen oyuncu bunu kaldiramayabilir. Ayrica cok hafif antrenman yaptirarak oyuncularin yuksek tempoda sakatlanmasina neden olabilirsiniz. SI bu oyunda sakatliklari modellerken gercek ortalamalarla karsilastirarak yapiyor. Sans faktoru de tabii ki isin icine girdigi icin bu tip sorunlar yasanabiliyor. Turkiye'deki bazi takimlar dusuk tempolu oynadiklari icin fazla sakatlik olmuyor. Ancak dusuk tempo oynayan takimlara, yuksek tempoda oyna dersen sakatliklarin fazlalasmasindan daha dogal bir sey olamaz.
Bu arada Turkiye ligi icin bulamadim ama Ingiliz ligleri icin mevcut sakatliklar tablosuna bir goz atmaya deger
ya ben bişey sorcam.benim bu manager özellikleri hiç deişmio bi sorun mu var acaba?
ya 6da medyaya ters bi açıklama yapınca hemen sıfırlanıodu.şimdi çok cesur demeçler verebiliyorum çok sevdim o yüzden.bi de takımın yarısını satılığa koyup gönderdim yine bi düşme yok.özellik deiştiği ilk gün takımdan istifa edicem
ya bu benim face packleri ekledim logo kitlerini ekledim,oyun siyah ekranda takılıp kalıyo,application datanın içindeki sports interactive dosyasınıda sildim,oyun acılmıyo,niye anlamadım yav?anlayan cvp yazsın,bir arkadaş noktalı kısma ismini yazmış örnekde vermiş(jesus)onu nereye nasıl yazacaz onu anlatırsa sevinirim?anlamadım nereye yazacağımı yahu?(sırf bu oyun için yeni pc alcam(benimkini hırsız caldıda:-)oyunu kurmayı cözsem pcgolda gidecem cvp bekliyorum,türkçeleştiren arkadaşlara kolay gelsin şimdiden,hergün nette sizi takip ediyorum,emeğe sonsuz saygı,kolay gelsin!
Ya bi türlü logo paketini çalıştıramadım.DaTA KLASÖRÜne kopyalıyorum bi türlü logoları oyun içerisinde göremiyorum..
Ayrıca oyunum orjinal olmasına rağmen 'cache' dosyasını belirtilen yerde bulamıyorum.
Lütfen Yardım edin!:confused: :s_monaco:
bi takıma hazırlık maçı teklif ediyorum,ondan sonra fikstüre girince fikstürde o hazırlık maçının dışında hiçbir maç gözükmüyo..Gelecek maçlarım yok.Aradım,taradım,eski haline bi türlü getiremedim..Neden acaba!!Sizde de böyle mi,yoksa bende mi bi sorun var?Yardım edebilecek birileri varmı???
Turkiyede ustuste 2 sarikarta 1 mac ceza uygulamasi kalkti ama oyunda mevcut.
Gozden kacmis heralde
ek paketlerle duzeltilir umarim
kondisyon problemi var, ama ters yonde yani macta kondisyonlari fazla dusmuyor olacak is deil