sağolun baya iyi oldu da ya ben data large yapmadım soradan değiştiremeem dimi arkadaşlar
Printable View
sağolun baya iyi oldu da ya ben data large yapmadım soradan değiştiremeem dimi arkadaşlar
hollanda ve almanya bölgelerinde iyi olan fenerbahçeye gelebilecek gözlemci bilen var mı?
ofansif özellikleri yüksek olan koçlar
Fausto Salsano(Inter) özelllikle uzun şut ve duran topta çok iyi
Ulf Kirsten(B. Leverkusen) ofansif yönü çok ii
ikisi de çok işime yaradı
Ben son 3 Fm de her zaman bu ikisini almısımdır ve hangi kulübe gitsem yanımda götürmüsümdür: Vincenzo Pincolini- Parma, Gianni Nanni- Bologna
Pincolini yi alamadığım zamanlardada Ventrone yi tercih etmisimdir. Ayrıca Wolfgang Dremmler son 2 fmdeki scout favorim
Defansif özelliği iyi olan antrenör arıyorum
Defansif ozelligi iyi olan antrenor kolombiyali Leonel Alvarez var kendisi asistant manager ama coach olarak da nerdeyse her takima geliyo hem genc ozellikleri gelisiyo mesela working with youngsters 20 defensive coacjing 15 ama bende aldiktan hemen sonra bu 19 oldu. Yani saglam cok alin Leonel Alvarez. Ha bu arada Ergun Penbe de super bir coach oluyo ozellikle defans icin onu da tavsiye ederim.
bende de bir tane var jose luiz alonso c.a sı 193 p.a sı da 193
Jorg stiel
bu adami alin isterr kaleci kocu ister asistan manager ister normal koc yapin adam manyak derece arttirio ozellilkerini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vede adam beles hangi kulup olursa olsun imzalio ve elinizden siz istemesenide buyuk kulupler kapio
yalovaspora gelebilecek bir fitness lasım bana
Tavana var italyan doktor
beyler ben standard dayım bu adamların hiç biri gelmiyor ve gözlemciler arasından da güney amerikalı yok güney amerijka dan oyuncu izletemiyorum önereceğiniz gözlemciler war mı güney amerika için
Jose Ferreirinha Gözlemci
oyuncu potansiyel Y.18
Yetenek Yargılama 18
Taktik bilgisi 20
Portekizli
John Button Gözlemci
Oyuncu potansiyel Y. 20
Yetenek Yargılama 17
Taktik bilgisi 18
İngiliz
Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray'a falan alınabilecek gelen iki gözlemci :)
Colin Lewin DOktor
Fizyo 19
Motivasyon 16
Adam yönetimi 16
Mantık 16
İngiliz
Diğer Özellikleri 1 ile 11 arası :)
arkadaşlar 3000YTL- 7800YTL aralığında lazım
yaw bnde sutter e teklif yaptım bnden sonra altay teklif yaptı bn fb ydim adam bana gelmedi altaya gitti sinir oldum o zamndan beri ne zamn yeni takıma geçsem almiorum o antrenörü:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bi de leverkusenin personallerine bakmanızı tavsiye ederim çok ii adamlar var
arkadaslra ban cok iyi bi fitness coach solliyebilecek olan varmı
world class ların hepsi iyidir onun dışında lyon un fitness koçu var o çok iyi bir de hamburg un var isimleri aklıma gelmedi
coach larda sadece bi ozelligi 5 yıldız yapması yeterli mi yoksa motivating level of discipline man management da onemli mi
Baş Ant:İvan Carminati
Ant:Andreas Seitz
Ant:Manuel Romero
Ant:Ulf Kirsten
Ant:Thomas Albeck
Kal.Koçu:Fred Grim
Fit.Ant:Cyril Moine
Genç Ant.:Edorta Murua
Doktor:Rodolfo Tavana
Doktor:Gianni Nanni
Gözlemci:Cas Harms
Gözlemci:Roberto Battega
Gözlemci:Wolfgang Dremmler
bu baslık sayesınde bırcok isim öğreneceğiz güzel olmuş
Arkadalasr sundugunuz staf yonetim icin cok tessekurler bana lazimdi benim yonteim batmis
baş antrenör isteyenlere alain sutter i öneririm chelseaden gs ye tranfer olmaya ikna ettiğim tek adam ama özellikleri iyi
nanni doktor ve özellikleride ii
Franco Baresi(Milan)
Alain Sutter
engın ıpekoglu-canavar gibi adam bas antroner.sımdı burasasporun gercek teknık dırektoru-arıca Pat Rice arsenalde bas antroner. bu adamı alın takımı ona kurdurun her mac banko yenersınızz
Buradaki isimleri sınıflandırıp kalitelerine göre sıralayarak ilk mesajda aşağıdaki linkte olduğu verilse çok iyi olurdu.
http://forum.turksportal.net/vb//showthread.php?t=28491
scala antrenör
roberto bettaga gözlemci
gerd müller
ulf kirsten
carmiati
vilas boas
paco
Gerd Müller'i denemiştim.Çok faydasını gördüm...
davor suker alın bedava