bence de bursa yukselir ya bu futbolla iyi isler yapiyolar
Printable View
bence de bursa yukselir ya bu futbolla iyi isler yapiyolar
uinşallah adana demirspor çıkar (ı) (l)
Benim şahsî düşüncem Bursaspor'un tekrar 1.Lig'e çıkması yönünde, inşallah başarırlar ve tekrar Süper Lig'e çıkarlar!
arkadas bu ne ya adana demirspor? oldu olcak edirne olsun bari(edirnespor)Quote:
Originally Posted by Legolas007
aynen ronaldo bence de Bursa çıkar bu sene zaten özledik ya bursa yı 1. ligdeQuote:
Originally Posted by Cristiano Ronaldo
Bursa lider Antalyada ikinci olur ve ikisi direk cıkar.Simdiden baya bi kopdular arkalarındaki grupdan
Bursaspor uzak ara Şampiyon olur...
8-10 takıma tur bile bindirir... (ı)
bence büyük ihtimalle Bursa cıkar
Bursa çıkabilir ama geçensene sakarya kalmayı haketmişti oyuzden sakarya çok iyi (ı) ben ona verdim
Yorum yapmak için yorum yapmayın, rezil oluyorsunuz!! Ne şimdi buQuote:
bari hiçbirşey deme!! Herkes böyle, kısa ve ne demek istediğini belirtmeyen mesajlar atsa ne olur??! Herkesin mesajı 5000'lerde gezer herhalde!!
ösür dilerm dikkat ederim boş bi anıma denk gelmiş (c) (c)
ya beyler birinci belli ikinci kim?????
ya bence 1. bursa 2.antalya 3.sakarya diye sonlanır bu lig..
tek isim var o da bursa olur sampiyon genlde herkes bursaya güveniyo bakalim onlar ne yapcak
İnşallah Elazığspor gelir ama bu hafta Telekom'a 7-0 yenildi.Bizim Ç.Dardanelde lig düşmese yeter.Quote:
Originally Posted by capriceman
ya cidden çanakkalenin düşmesini hiç istemiyorum...onlara sempatim var nedense :mrgreen:
2. saKaRyaA oLur
1 Bursaspor 35
2 Antalyaspor 28
3 Sakaryaspor 26
4 Altay 24
Son puan durumu bu sekilde, insallah ilk uc sezon sonunda Super Lige cıkarlar
ben altayı süper ligde görmek isterim bursa sakarya altay çıksın istiyorum
altay inşallah cıkar benimde altaya sempatim var (ı)
benim antalyaya da sempatim var o çıksın sakarya bursayla
aslında İzmir'in S. Ligde temsil edilmesi cok iyi olur..
Bursa kesin çıkar.Çok iyi oynuyolar (d)
amigosundan dolayımı. :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Amigosu:TECAVÜZCÜ COŞKUN
Amigosu gerçekten Tecavüzcü Coşkun mu :mrgreen:
bende ayni düşüncedeyim....... Bencede 2si çıkAr... Hangisinin şampiyon oalcağı farketmez.... yeter ki 2side çıksın..Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Coşkunu bir çok kez antalya'da motoru ile turlarken gördüğüm war ama antalyaspor'un amigoluğunu yaptığını bilmiordum..Quote:
Originally Posted by gokhanarslan1991
arkadaslar artık su klasik durumu tartisalim Birinci belli ( Bursa ) İkinci kim olacak. :mrgreen:
İkinci Sakarya (d)
bursa 1 antalya 2 gerisi takımların durumuna göre değişir ama sakarya veya altaydan birinin lige dönmesini isterim açıkçası
Şampiyon rocco'nun dediği gibi belli diğer takımlar ise garanti demem ama gönlümden Antalya(Yılmaz Vural'dan dolayı),bide Sakarya geçiyor