dani alves---------- Eduardo Ratinho
Printable View
dani alves---------- Eduardo Ratinho
Arsenal dan Ebue yi tavsiye ederim
bana kalirsa lahm
DR diyince aklıma ilk gelen ve benim kesinlikle star olarak gördüğüm iki oyuncuyu sizlere söykiim kaçırılmaz bu futbolcular
1, ronald zubar--> önsezgisi mükemmel bir oyuncu kesinlikle kaçmaz ama yedek kalmayı da hiç sewmez ilginçtir sakatlıktan çıkar çıkmaz kadroda yer almak istiyebiliyor aksi halde üzgün oluyor.Birde sizin taktiğinize ayak uyduramazsa gitmek istiyor;)
2,rafinha--> hemen takıma uyum sağlaması dikkat çekici uyum süreci diye bir zırvalama bu oyuncu için geçersiz vs vs vs... işte süperrrrr:D
valla ben dr olarak mehmet topuz ve serkan balcı kullanıyorum bence çok iyiler
dostuumm fazla düşünmeee!!!eduardoo ratinho!!!! alll beenmessennnn kafamı kesriimm olay budur
Van De Borre
Csaba Feher bence mükemmel....galatasaray'da frikik kullandırıyorum ii de kullanıo(freekick=19)hem defansif hem ofansif yani:)
anthony vanden borre süper bi defans-bek tavsiye ederim..
oyundaki en iyi dr dani alves
valencia lı miguel
dani alves tek aday
yaa en iisi eduardo ratinho
dani alves baya iyi gary neville de kalburüstü olmuş.ha bir de zambrotta var
eleman chelsae de oynuyo manyak gibi para var
ve bize sag beke ne alayım diyo
olum git oyuncular kısmına sag beki sec en kıymetlisini yani birinci siradakine pas parayı
bu kadar basit ....
Cok basit bişey git Micah Richard ı al oraya koy...adam hem DM, hem de DRC daha ne istersin heryerde mükemmel oynar...Ama yok ben bol asist yapan bi sag bek isterim dersen yine cok yönlü Hamit Altintop' tan şaşma derim... Oraya adam cok ama en iyi performans ve cok yönlü olanı alman önemli... Ricah Michard hem genc hem de kaliteli...
Ben Fener e aldım ve su anda Milan ,Chelsea, Real istiyo...
bence carlos magno
Kesinlikle en iyi Dr Uğur Uçar.Milli Takımın değişmez Dr si oluyor.O olmaz sa Mehmet Topuz o da olmazsa Serdar Kurtuluş o da olmazsa Muslu Nalbantoğlu
Puyol,Sergio Ramos ya da Dani Alves derim ama bütün uğraşlara rağmen bırakmazlarsa Pasanen ya da Coloccini yi öneririm...
Bende Chelsea'yim Vanden Borre değişilmez bir isim
bence dani alves tam super ama pahali biraz ama chelsea ye alabilirsin
Carlos Magno , Vanden Borre , Dani Alves ...
zambrottayı tek geçerim
sagnol de baya iyii
tartismasiz schalkeli rafinha mukemml oynuyo alin deneyin