bana göre fenerbahçe ağır basıyor gibi ama bu derbidir sonuç belli olmaz
Printable View
bana göre fenerbahçe ağır basıyor gibi ama bu derbidir sonuç belli olmaz
fenerbahçe palermo-ts maçından dolayı yorgun bide celta vigo maçı var pazar günüde belkide tam anlamıyla konsantre olamıcaklar ve yorgun olacaklar.ibre galatasaraya yakınn
kadıköyde oynanıyor maç galatasarayın şansı tutmuyor orada bence fenerbahçe alır
beraberlik (ki bu benim temennim)
biz alırız (ki bu benim hayalim)
fener alır (istemesemde gerçeğe en yakın olanı)
en doğrusunu söylemişsin.
Derbi maçların favorisi olmaz..Lakin GS futbol,FB de futbolcu olarak ağır basıyor..
sahaya Futbol-futbolcu denkleminden hangisi ağır olursa o kazanacak..
Hangisi ağır derseniz ? ? ? ?
"Yen F.Bahçe'yi at imzayı"
Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Teknik Direktör Erik Gerets'in, sarı - kırmızılı yönetimle pazarlık masasına oturmak için Fenerbahçe derbisini beklediği öğrenildi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Bordeaux yenilgisinin ardından yönetimle yeni bir sözleşme imzalamaya hazır olduğunu açıklayan tecrübeli teknik adam, hem derbiyi kazanmak hem de mukavelesini uzatmanın planlarını yapıyor.
Kadıköy'de tam 6 yıldır tek puan elde edemeyen Cim-Bom'u, zorlu deplasmandan zaferle çıkarak pazarlık masasına eli güçlü oturmak isteyen Belçikalı çalıştırıcının, devre arasına girmeden yönetim kuruluyla görüşüp, "Kararınızı bir an önce verin" diyerek, imza olayının açıklığa kavuşturulmasını isteyeceği kaydedildi.
Planlarını yapamıyor
Sarı - kırmızılı yönetimin kendisi hakkında vereceği kararı geciktirmesi nedeniyle, gelecek sezon için plan yapamayan Erik Gerets, daha önce Başkan Özhan Canaydın ile yaptığı görüşmede yeni sözleşme konusunda söz almıştı.
Yönetim kurulu ise devre arasında yapacağı oylamayla Belçikalı teknik direktörün durumuna karar vermeyi düşünüyor. Ancak Fenerbahçe derbisinin kazanılması halinde Gerets'le nikah tazelenmesine de kesin gözüyle bakılıyor.
İSTANBUL (AA)- Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında 3 Aralık Pazar günü yapılacak 2006 yılının son derbi maçını FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetecek.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Selçuk Dereli'nin yardımcılıklarını Adil Sinem ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Yunus Yıldırım.
alıntıdır
İnş. Fenebahçe'm alacak bu maçı....
Maç Selçuk Dereli'ye verildiyse Allah yardımcımız olsun...
ne selçuk derelimi
tamam oyumu geri alın kesin fener kazanıcak :mad:
Selçuk Dereli ve Adil Sinem ikilisi Fenerbahçe'nin en büyük düşmanıdır. Umarım hakem hataları maça damgasını vurmaz.
fb liler fener düşmanı diyo gs liler gs düşmanı diyo maç sonunda görücez kimin adına daha çok hata yaptığını
:rolleyes:
:rolleyes:
ne güzel istanbul beee ;)
Hep aynı hikaye, bırakın şu hakemlerin gömlek kısımlarındaki yakalarını..
hangi hakemi verirlerse versinler iki taraf da aynı yorumları yapacaktı...
buraya da aynı espriyi yapayım :D
mazlum reloaded :p
Fenerbahçenin bu maçı alıcağını düşünüyorum.fakat bizim de dışarda oynadığımız oyunla türkiyede oynadığımız oyun birbirini tutmuyo.o yüzden biraz korkum var ama yinede fener alır. maçın yıldızı ise appiah olur düşüncesindeyim.ayrıca maç bittikten sonra kim kazanırsa kazansın hakem şöyle yaptı hakem böyle yaptı tartışmalarını şimdiden duyar gibiyim.
fener kaç yıldır bizi yeniyor bu stadda ama bu sefer yeneceğiz ihşallah
ya bu selçuk dereliyi ben hiç beğenmiyorum çok hata yapıyor of ya maça hakem hataları damga vuracak
Selçuk Dereli'ye Maç 2 Beden Büyük Gelecek..
derbiye son 2 gün.biz galatasaray taraftarlari olarak galatasarayin fenerbahceyi yeneceginden hic süphemiz yok.bizim istegimiz galatasarayin en az 3 tane atmasi
1 inci golü kim bulursa o maçı alır atamazsa da zaten 0-0 berabere kalır :n:
işin kötü yanı fenerbahçe celtaya yenildi şimdi bizi yenerek kendisini affettirmek isteyeceklerdir benim korktuğum aslında buydu