sasa iliç seni duydu sanki :D
ama mehmet güvende gercekten büyük bir gelecek var.ilice mükemmel bir pas verdi ama öncesinde süper getirdi topu.spikerden duydugum kadariyla:D
Şunu Unutmayalım Ki ;
Bir Takımın iyi Oynaması için ;
Motive , iyi bir taktik ve Organizasyon Lazım iyi Organize Olan Takım , kafasında belirli planlar olan takım Herşeyi en iyi şekilde yapar ki ;
Mehmet Belki Şanşına Geçti ama Girer Girmez Takım sayesinde Çoştu :)
Mehmet Güven'i beğendim.. İnamoto'nun yerine oynayabilir :)
Okan Buruk Sanki Yeniden Doğdu Bugün :)
:D:D bu arada spiker hakemlerin adlarinin kisaltilmisini okuyo.
-bunlar hakemlerin adlarinin kisaltilmisi,tamami adres gibi,cok uzun :D
-herhalde tamamini okusak mac biter :D
bu spikeri begendim yahu arada sirada mizah yapmasinida biliyo :D
elimizde carusca gibi bir oyuncu varmista kullanmiyoruz + duran toplari cok guzel kullaniyor
top aglarımızda malesef savunmamız hata yaptı yıne
3-2 Fowler ısrarla Topu istiyor Mondragon Vermiyor :)
anam gene gol yedikk.moralleri bozmayalim.yendik sayilir onlari.
taraftar cihanı ıslıklıyo artık
ve eee maç bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oleeeeeey mac bitti 3-2 kazandık son anlarda bastırdı lıverpool ama biz kazandık
holleeey be maci kazandik.sampiyonlar liginden 4 puanla ayrildik.
insan su macta oynanan futbolu görünce bordeaux macina üzülüyor yahu.
öbür sezon insallah sampiyonlar liginde basarili oluruz
macta carruscayi,mehmet güveni tekrardan kazandik.
okan buruk cok tecrübeli ve profesyonel helal ona.
inamoto gün gectikce takima alisiyo,daha iyi olabilir.
cihan haspolatliyi kovun takimdan,basin kicine tekmeyi :mad:
mondi,ilic,ümit karan,inamoto,CARRUSCA,SABRI,okan buruk macta iyi oynayan kisilerdi
Cihan OUT ! Israrla Asırlardır Diyoruz Ya :(
KOSKOCA LIVERPOOL'U DİZE GETİRDİK:D:D:D:D
Takıma iyi moral olur bu maç bursa maçını da alıp kayıpsız bitirelim son haftayı
güzel ve zevkli bir maçtı hakeden kazandı
ilk sayfada galtasaray alır demiştir öylede oldu...
formalite maçı olsa da galip gelmek ülke puanına katkıda bulunmak son maçta güzel oldu.
sanırım artık liverpoollular sabriyi büyük bir yetenek olarak görüyorlar/zannediyorlar.hem liverpooldaki hem bugün oynadığı futbolla gerçekten alkışı haketti keşke her maç böyle olsa dedirtti.forma şansı bulamayan carrusca ise kendini kanıtlama çabasıyla biraz fazla hata yaptı daha cin olmadan adam çarpmaya kalkıştı.evet kumaşı var kesinlikle takımda tutulmalı ama sürekli kadroda yer bulabilmesi için biraz kendini geliştirmesi gerekiyor.mehmet güven de inamotonun kendi yerine tercih edilmesinin ne kadar gereksiz olduğunu kanıtlar nitelikte bir 15 dakika oynadı.asıl takıldığım konu ise liverpoolun bu maçta 18-19 yaşında gençleri oynatmasına rağmen geretsin mondragon okan ergün gibi kulubümüzn demir başlarını tercih etmesi oldu.şu maçta gençleri oynatmayacaksan hangi maçta oynatacaksın ey gerets?
sonuçta aynı inamoto aynı cihan aynı tomas ile bir maçı daha tamamladık.bir liverpool efsanesi fowlerı izlemek galatasarayı tekrar galip görebilmek galatasaray taraftarının en saçma türkülerini dinlemek (!) geceden yanımıza kar kalanlardı.bir seneyi daha artık umutlarımız gelecek seneye diyerekten tamamlamış olduk.
bir de adidas niye böyle liverpoolun ki kadar güzel formalar üretmiyor bize yaw?
tebrikler galatasarayımıza ülkesine katkıda bulunud ve çok önemli bir takımı yendi ben paf takımmış yedek takımmış hiç anlamam yendiği takımın adı liverpool'dur tarihtede bu yazıcaktır o yeter bana hepsini tebrik ediyorum