var ben her maçtan sonra(ki maçın bizim maçımız olup olmaması önemli değil)hakemler den başlayıp Fener e kadar laf atanlar oldugu için bende cevap vermek istiyorum yoksa Bjk nin ne yaptıgı umrumda bile değil
Printable View
var ben her maçtan sonra(ki maçın bizim maçımız olup olmaması önemli değil)hakemler den başlayıp Fener e kadar laf atanlar oldugu için bende cevap vermek istiyorum yoksa Bjk nin ne yaptıgı umrumda bile değil
takım arkadaşlarına söyle sen o lafları beşiktaş ile ilgili bir konuda takımıma laf atılırsa benbde atarım sessiz kalmam
aynen bende !!tamam artık konu çok dağıldı
Sevgili arkadaşlar burası tek bir takım destekleyenlerin olduğu bir forum değil, dünyanın en sevilerek oynanan menajerlik oyunun Türkiye araştırmalarını yapan resmi web site ve haliyle çok çeşitli takımları destekleyen kişiler burada yazmakta görüşlerini belirtmekte..
Fakat son günlerde süre gelen ve medyadada yer alan ülkemizin 4 büyük kulübü arasındaki diyologlar ve anadolu kulüplerinin başarı elde etmek için verdikleri çabalardan doğan sorunlar, gerek hakem hataları ve bu takımların başkanlarının yaptığı fair play'a aykırı açıklamalar bizleride geriyor.
tatlı tatlı birbirimize takılacağımız bu alanlarda ne yazıkki diğer takımları destekleyen arkadaşların canını sıkacak şekilde tavırlar gösteriyoruz. Ben herkesin sağduyulu davranabileceğini düşünüyorum. Fanatiklik yapan arkadaşları sadece bu sitenin adam olmasını sağlamak için uğraşan yöneticilerin değil buraya keyifle zaman ayıran tüm üyelerimizin yani sizlerinde uyarmasını ve onlara karşılık vermemesini istiyorum. Eğer hep beraber hareket edersek zaten bu forumda kardeşçe bir grup oluştururuz, insanalr bizim kurduğumuz bu oluşuma özenir. hem yarın öbür gün yapacağımız organizasyonlar olacak, futbol maçları fm turnuvaları vs.. yapacağız.. buluşmalarda vay efendim sen bana bunu demiştin al sana :mrgreen: olmaz bir fm severe yakışmaz... lütfen tüm forumda yazan arkadaşlarımız fanatizmi burada bıraksın eğer aşırı fanatizm taşıyorsa bu hislerinizi tatmin edebilmek için kurulan takımların taraftar grubu forumlarına gitsin.
(d)