http://forum.turksportal.net/vb/announcement.php?f=196
Alın bir de bunu okuyun...
Printable View
http://forum.turksportal.net/vb/announcement.php?f=196
Alın bir de bunu okuyun...
hımmm güzel bir kaynakmış eline sağlık kardeş
okursan bizde yazi yazdik sormayin diye... zaten kabak gibi yaziyo turksportal diye kosesinde oyunun..bizde bilioz 2006nin yamasi oldugunu!!!!vidyonda cok sacma olmus.cocuklar icin hazirlamisin heralde..uslubundan o anlasilio!
peku arkdasim dielim ben bu turnuwayi kaybettm kulubumuz eksi durumami gecio
Türkiyenin büyük takımları için gelir Chelsea falan ama önemli olan küçücük takımlara getirmek.Ben GençlerBirlği OFTAŞ ile oynuyorum... hadi buyurun getirin birtane.
Gençlerbirliğine "ağabey, gelin 50.000 avro ödeyeyim" dedim, "olur, birde stadları değişelim istersen... hayset birşey" (yani varsaydım) diye cevap verdi.
Çözümü olan varsa paylaşalım.
Saygılar
turnuwayi kaybetsende kazansanda degismiyo bisey para sana kaliyo....
kucuk takimlar icinde zaten stad en fazla 5bin kisilik olur o zamanda chelsea yi getirsen bile bi ise yaramaz... o kadar ufak takimlara cok fazla bi yarari olmaz heralde... ortalamanin uzeri icin dedim ben bu yontemi
ii fkir walla
ya ben hep yapiodum onceden ama ilk defa bu oyunda parayi direk transfer icin harcadiklarini gordum.. haber geliyo yonetim ek transfer butcesi yaratti diye..
bu yontemi denedim bir ton sakat verdim degmez hehe
dedigimi yapin iste kadro 23 kisiden olusmuyomu..iki tane 11 cikarin.. biri ilk yari biri ikinci yari yorulma olmuyo o zaman...
ya ben konuyla alakasız ama bişey sorucam oyunu nasıl türçe yaptın ya nereden buldun onu
eskisini kullana bilidsin
ama bence kullanma,hata çıkartabilir
Güzel yöntem tebrikler.
saolun..turkce hakkinda sormayin..turksportalin eski yamasi
fm2006nin yamasi
ben olsam yapmam ama saol
ne yapmazsin anlamadim..turnuwami... hazirlik maci mutlaka yapmalisin..yoksa profile bakarsan sezon oncesi mac eksigi war yazar.. o yuzden hazirlik maci yapcaina turnuwa yap para kazan en azindan..
bende artik gerek duymuyorum 5.sezona girdim transfere 60-70 weriolar zaten.. ama ilk 5 sene hep yaptim... 15 milyon 15 milyondur
butun sayfalari okumadim.arkadasin dedigi gayet mantikli.ben karsiyakayla oynadim 7-8 sezon 2-3 sezon once zarar etmeye basladim avrupa takimlariyla mac yaptim hasilatlardan baya bi para geldi 2-3500 ortalamayla oynadim hersezon.avrupa takimlariyla mac yapaken 12binle 14bin arasinda seyirci geldi 2-3 milyon dolar kazandim hasitlardan
paylasim icin tesekkürler ;) GS ile ilk sene 5,5 milyon euro du transfer bütcesi , 4 turnuva ayarladim ( milan , inter , sporting , fenerbahce, besiktas, trabzon, werder bremen, lyon,....) hepsi kabul etti ve yönetim bu senenin transfer bütcesini acikladi : 26 milyon euro :D:D
Bi Tane Genç Futbolcu Bul Ama Potensiyeli İyi Olsun Onu 27-28 Yaşına Kadar Oynat Adam Ronaldinho Oluyor 27-28 Yaşına Kadar Gelmeden Satma 27-28 Yaşına Gelince 100 Milyon € Satarsın...
ben de karşıyakayla oynarken baktım klüp kapanacak,sürekli zarardayız,verdim bünyeyi hazırlık maçlarına,turnuvalara...-3m filanken 1.5 sezonda 10m kara geçirdim balanceı...bayern,dortmund ajax filan rahatlıkla geliyor,güzel de paralar kazanılıyor...milli maç olan haftaları da göze kestirdim,onlara da maç bağladım...cardenas,mokoena gibi transferlerle geleceğimiz parlak:))
Evet bu yöntemi bende uyguluyom.Fenerbahçe ile yılda en az 2-3 turnuva yapıp yardımcı antrenöre oynatıyom.Rakipleri de güçlü seçmeye çalışıyo çünkü o zaman daha yüksek bi gelir kazanıyom:D.Üstelik paranın yanında oyuncular da gelecek sezon için oyuncuların kondisyonları daha sağlam oluyo.Seni de tebrik ederim ve çünkü her şekilde faydalı bi yöntem.;)
hiç aklıma gelmemişti güzel bir yol ama ugrasmak lazm
walla siz cinsiniz..tecrübe ayrı mevzu tabi ....saoln bakalım neler olacak...
saolun beyler... ilk3-4 sezon icin kesin uygulamak gerek zaten ondan sonra uygulamam dedim.. hic mac yapmadan basladim sezona... 3-4 sakat geldi direk ilk 2 haftada :(