patchi yükledim sürekli crash yani masaüstüne atıyor hiç oynanmıyor eski 7.00 haline nasıl getirebilirim ???
Printable View
patchi yükledim sürekli crash yani masaüstüne atıyor hiç oynanmıyor eski 7.00 haline nasıl getirebilirim ???
patchi yükledim sürekli crash yani masaüstüne atıyor hiç oynanmıyor eski 7.00 haline nasıl getirebilirim ??? oyunu yeniden yüklüyorum napiyim
Arkadasım burada **** konusunda bilgilendirme yapmak yasak.Ancak Sana sunu söyleyebilirm.Sorununun çüzümü var fakat yanlış yerlerde geziniyorsun.Birazcık arastırırsan bulabilirsin.
C.rack için tıkla...
orjinal fm oyununu kaca nerden alirim?
artik abuk sabuk sorunlar yasamak istemiyorum.
keyif almak istiyorum.
fm 07 nın en yenı patch ının nerden ındırılecegını bılıyomusunuz !!!?
ya bu 7.0.1 new build.. eskideki ozelliklerin ustune mi bunu katmis yoksa sade bu ozelliklermi war... eskisinde suruyle ozellik degismisti bunda 10 satir bisey yazio..
pardon ama win32 uygulaması değildir diye bir sorun çıkıyor. Neden ve nasıl çözebilirim?
Yaw arkadaşlar ben süperligten takım alıorm.oyuncu arattırmaya giriorm.gerçeğe uygun olmayanları temizle diorm.ama çıkan oyuncular hep türkler.yani yabancı oyuncular görünmüyo.nasıl olcak bu bilen var mı??????acil cvp bekliorm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
slm arkadaşlar.ben süperligten bi takım alıorm.oyuncu aramaya giriorm.ordan gerçeğe uygun olmayanları seçtiriryorum.ama çıkan oyuncuların hepsi türk oyuncular oluo.yani yabancı oyuncu çıkmıo listemde.bilen varsa hemen cvlasın bekliormmm
Rapidsharden Indirecem Sorun Cikmaz Demi
Beyler Bende De Sorun Verior Ss Koyacagim Da Nasil Koyacagim Yardimci Olursaniz Sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BEYLER BEN ACMAYA CALISINCA SOLE YAZIO
WINZIP SELF-EXTRACTOR HEADER CORRUPT.POSSIBLE CAUSE:bad disk or file transfer error
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir An Once Yardimci Olursaniz Sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica 7.0.1 Patch Dosyasini Bulamadim Olmazsa Onu Deneyeyim Cvplarinizi Bekliorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler 7.0.1 patch i de indirdim yine ayni sorunu veriyor allahin bi kulu yok mu yaf yardim edecek bunda da WINZIP SELF-EXTRACTOR HEADER CORRUPT.POSSIBLE CAUSE:bad disk or file transfer error
yazior
valla ya bendede aynı sorunu verio ne olcak bu böyle ya bişiler yapın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben başka pcden indirdim si gamesten sona kendi pc e aldım dosyayı.ama olmadıWINZIP SELF-EXTRACTOR HEADER CORRUPT.POSSIBLE CAUSE:bad disk or file transfer error hatasını verdi ne olcak yardım edin beyler
Kardes Ben Sorunu Hallettim
Dosyayi Ben Belgelerime Indirmistim Ordan Olmuyo Bak Simdi Napacaksin Belgelerimdeki Dosyayi C Den Fm2007 Deki Db Dosyasini Icine At Ve Ordan Acmaya Calis O Zaman Kuruluo
ben oraya attım dosyayı ama yine olmadı aynı hatayı verdi.yalınz bişi farkettim normal 701 e ters tıklayıp özelliklerine giriyorum yukarıdaki seçeneklerde archive diye bişi çıkıo ama new build de böle bişi yok bunla alakası olabilirmi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yalnız benim dosya 7.0.1 new build fark varmıdır diğerinle bilmiyom ama yinede söyliyim dedim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar ben bu sorunu çözdüm dosyanın uzantısını şu şekilde yaptım "dosyanınismi.exe.exe" diye yazdım oldu.belki sizdede olur inşallah yardımcı olabilmişimdir
beyler bu yamayi ben yukledim sonra oyun acilmadi editore girdim ozellikler cok degisiyor...fakat bu yamayi yukledikten sonra fm 07 calismiyor bilen biri yardimci olsun ...eyw
Selam arkadaşlar bende de aynı problem var.Yardımcı olursanız sevinirim. !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7,01 patch'de dediğim hatayı veriyor..Bende bu patch'i yükleyeyim dedim ama 2 saattir yüklüyor.. % 35'te şu an..Herkeste bu kadar ağırmı..
Sorunum içinde yorumlarınızı bekliyorum
Arkasim Tekrar download yap..
Arkadaşlar şimdide ERROR: Could not locate FM 2007 installation folder, please browse and open fm.exe diyor..Bunu nasıl hallederim.Setup dedikten sonra verilen hata bu !
oyunun orjinal değildir!!!!
sigames yeni paketi ne zaman çıkarır acaba devre arasında pek çok transfer oldu
C.rack ve muhteviyatı (program vb.) ile ilgili bilgi alamaz ve/veya bilgi veremezsiniz..
Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz..
FenerBahceLi....
yaww bu fm2007 ne bela bişe oldu çıktı kardeşim ya yükliyeceğime yüklediğime pişman oldum valla şimdi si nin ilk yaması 7.0.1 patch i yukluyorum da bide bunu gördüm bu da onun üstüne mi yukleiyor yoksa sadece bunu yuklesek onuda kapsıyor mu?? valla kıl oldum yaa zaten şu dili eng yapmada ayrı bi sinir bozuculuğu!!
aynen usta dediklerine katiliom pek cok yenilikle beraber sorunlarda ardi ardina gelio tam oldu biti derken bi hata daha hadee tekrar bastan kur bastan ayarla harbidende ugrastirio
abi bu 7.1 falan ne işe yarar bi bilen varmı yazsın noolur
arkadaslar bunu yuklemek icinnormal 701'n olmasimi gerekio biri yardimci olsun lutfn 701i yukluorum ama preferencesta yine 700 yazio biri yardim etsn bi yerden secmem falanmi gerekio acil yardm plssss
ya bu 7,0,1 kaç mb bilen varmı
80 mb olması lazım