sat gitsin
Printable View
sat gitsin
arkadaşlar bjk ile ilk sezonunda şampiyon oldum
bobo yu satup yerinde daha iyi bir oyuncu mu alayım yoksa kalsın mı
sat boboyu ne işin var yerine paran varsa kerlonu al
bobo nun yerine kimi alabilirim sizce
bütçem kısıtlı
kardes bobonun yerine al gökhan ünalı cok ii.pahalıda deil.bobonun parasıyla bile alırsın
saviolayı hiç kacırma derim .ben aldım gs ye döktürüyo.karsı defansı cok rahatsız ediyo bence hemen al
ßoßo'nun Yerine Eddie Johnson İyi Tercih Olur ßen Öyle Yaptım Süper Kardeşim....
bence de iyi tercih olur eddie johnson süper golcü
kardeşlerim bu konu birinin yerini doldurma konusu deil satayım mı-satmayayım mı konusu satmayı düşündüğünüz oyuncuyu yazar fikirleri sorarsınız sat dediğin adama söylersin buraya gelip kimi alayım dememelisiniz
edu dracena ve lugano iklisini satsammı satmasammı satarsam kim alayım yerlerine bide kezman ı satayyımmı
bence satma çok güzel oynuyo kafa toplarındada etkili bitiricilikte süper
ya takıma orta saha oyuncusuna ihtiyaç var ek bütçe vermiyolar m.unit dayım hangi forveti satıyım (rooney,torres) bunlar hariç saha,rossi,carcciolo(palermodan almıştım) önerilerinizi bekliyorum
rooney,torres ikisinden biri satacaksan torresi sat
FERNANDO TORRES,AGÜERO,LUCAS
Rooney (100 Milyon Euro'dan Aşağı Satılmaz)
sat sat paran olsun elinde
alex ve tuncay sanlı tabikide
valla bağ fln kurmam en çok parayı kim verirse 60 milyon $ın üstü herkesi satarım :D
İş paraya bakar.İyi teklife hayır denmez.
yaslanırsa dırekt satarım
###juan roman riquelme###
Torres yoksa Atletico hictir o yuzden en az 80m euro vermeleri gerek o zaman biraz dusunebilirim :D
TORRES 80m eu eder mi hiç bana göre en az 150m eu eder
ben kesinlikle alex ve kezmanı satmam dünyaları werselerde olmaz
Kesinlikle Edu yu satmalısın. Lugano ileride oyunun sayılı defans oyuncularından oluyor. Gerçek potansiyeli ortaya çıkıyor. Ben genellikle sezonbaşında FB için EDU , Deivid i satıyorum .. Yerlerine de Marcelo ve Leyrielton u alıyorum ... Mateus u da satarsanız sizin için iyi olacaktır :)
Fenerbahceyim tuncaya net 23.5 milyon euro verdi tottenham satsammi kezman var deivid var kerlon da gelecek