Helal valla harbiden iyi becermişsin. Tebrik ederim.
Printable View
Benim En Büyük Başarım İlk Sezon Gsye Cesar Delgado Ve Daniel Calvarhoyu Almak Oldu Hiç Bir Hile Yapmadan Sonra Romaya Gittiğimde Eski Öğrencim:D Cesar Delgadoyu 5 Mn €ya Aldım Pek Fazla Para Harcamayı Sevmem Ucuz Oyuncuları Pahalıya Satmak Daha Cazip
bnm sergio ramos gibi 28,000,000 oyuncuyu 2011'de fbdeyken bedavaya getirdim realden hızlı davrandm:D:D
henry barceya 2009 da 119 a sattım yerine messi yi aldım 100 e
atma bea korny 28.000.000 oyuncu nasıl alıon
cok para verdım tanınmadık oyuncu ama en ıyı oyuncum olan salvatore foti
benımde en buyuk basarım tuncaylaa alexı elımden kacırmak oldu
tuncay villareale alex real madrıde gıttı
onların yerıne ibrahım akını takasla aldım
bıde olıvıer kapo yu aldım sımdı de hugo vıana yı almak uzereyım
bende robinho yu fb ye aldım 102 mn euro
ben beşiktaşa ballackı aldım cesar delgaoyu aldım yabancı kontenjanını açarsam gattusoyla,robinho yu alıcam ikisiyle sözleşmeyi imzaladım sezon sonuna geliyolar tabi kontenjanda yer açarsam
real madritten 2007 temmuzunda ronaldoyu galatasaraa aldım ucret ise 3milyon peşin 6 milyon 12 taksitle. adam baska klup istiyorum diye huzursuzlanıyordu.klubu teklifimi kabul etti ama ronaldoyu getirmek biraz zorladı tabi :)
buffonu milana aldım ama eyi para werdim yaw..52milyon$..:)
d alessandroyu ve nihat ı 2007/08 yılında free aldım hadi almak sorun deil ama oynadığım takım beşiktaştı
ArkadaşLarım Transferleri SS ile Ekleyin o zaman Daha inandırıcı oLur hem ßöyLEce ßir ßirimize Laf atmamış oLuruz..
şu an arsenal ileoynuyorum hlebi 25milyon euro ya intere sattım en fazla 9milyon euroya marcelo(brezilyayı sol kanat geleceğin yıldızı) aldım diğer transferlerim 5 milyonu geçmez...ama inter 60 milyon euroya david villayı cehlse ise 61 milyoana adriano ve 25 milyona cambiasso u aldı ve ribery ye 31 milyon teflif etti...
Maxi Rodriguez`i Inter`e 50 milyon TL`yr sattim.
fenere 8 m eu ya daniel calvarhoyu aldim ....tuncayi 17 m eu ya intere........serkan balciyi 14 m eu ya romaya verdim
Kerlonu galatasaraya aldım 22.5 trilyona
Fredi almistim fenere 12 milyona...ama baya ilerlemistim oyunda
ben fabregas i milan a119 milyon euro ya sattim
Fenerbahçe'ye Podolski , Nedved , Ronaldo , Aimar , Mascherano , Mancini , Larsen , King aldım.Daha çok aldım da şimdi aklıma gelmiyo...
VALLA çok büyük tranfer deil ama bjk ye nakamura aldım bide djemba aldım
sorunlu i**uintayi 18 e bjk ye aldim/ sonraki sene marsilyaya 38 e sattim