AZ kaldı AZ
Printable View
AZ kaldı AZ
saat kaçta maç beyler?
20:00 da başlıo
Maç başladı. Süper ataklar yapıyoruz. Gol gelecek! Süper başladık maça. Haydi Kanarya'm haydi Fenerbahçe'm!
ben bi gösteri felan göremedim ?
fener bence bu maci alir..
ilker yasin fenerin orta defansda sorun var diyor ben bir haftadir forumda belirtiyom golude zaten orta gobekten yedi
Yedik golü maalesef :(. Telafisi olacak mutlaka !
goooooooollllllll tumerin ayagina iyi geldi o top
Gooooooooooooolllllllllllll !!!! Tümer Metin !!!
Ah Deivid ah. Seni bu takıma kim getirdi acaba?Çok aramışlar mı ? O gol kaçar mı? Sporting Lisbon taraftarlarının seni neden istemediklerini çok çok çok daha iyi anlıyorum....
30 dakka boyunca ortada Fenerbahçe diye bir takım yoktu. Hayır benim anlamadığım bizim takımlarımızın bu tarz maçlarda canlanması için illa gol mü atması lazım? Fenerbahçe sahaya öyle bir çıkmışki tamam bu maçı kesin kaybettik havasındaydı.. Orta Saha yok, defans kendi kendine bişiler yapıyor.. Takımda sadece Tuncay koşup birşeyler yapmaya çalışıyor..
Neyse Tümer golü attıda Fenerbahçe biraz açıldı.. Oynamaya başladı.. Ama orta saha çok kötü. Alex ve Tümer hiç yok gibi.. (gol hariç) İkinci yarıda Zico'nun sağlam uyarması lazım bunları..
Alkmar'ın adamları Tsubasa'yla Misaki gibi ver kaç yapıyor,defans uyuyor.
defansın ortası evlere şenlik...ofsayt bozuyolar,top kaybediyolar,yerlerini kaybediyolar fenerbahçenin ilerde basarak defansa çok az iş bırakması lazım...
Harfiyen katılıyorum.
Appiah da hem hücumda hem defansta etkisiz. Adamlar verkaç yaparken Appiah öylece bakıyor. Çok kötü bugün.
Şu ana kadar en iyisi Tuncay'dı. Yaparsa Tuncay bir şeyler yapacak. Defans rezalet, Deniz ile bu kadar oluyor. Önder ve Lugano'yu çok arıyoruz. Deivid'i de nerden buldular anlamıyorum, o golü de atamayacaksan neyi atacaksın sen?:mad:
Bu Deivid ve Deniz'i bonservis odeyerek aldığımıza inanamıyorum bu adamları Fenerbahce acilen göndermeli gerekirse üstüne para vermeli ne bu böyle. Deivid bos kaleye gol kacıran bir forvet olamaz hele ki bir Uefa Kupası macında bos kaleye gol kacırıyorsan yarından tezi yok bavulları toplamalısın.
Diğer bir facia Deniz, adam tüm ofsaytları bozdu resmen AZ lehine calıstı 45 dk. bırak Fenerbahce'yi Artvin Hopaspor'da bile oynayabilecek kabiliyete sahip degil bu Deniz. Bu adam için 750 bin $ tazminat ödedigimize inanamıyorum.
Bu arada bir ayrıntıyı unutmayayım; Tümer klasına yakısır bir gol attı gercekten.
Eğer bu taraftar Kayserispor'da olsaydı adım gibi eminim Kayseri bu takımı elerdi.
Takımda düzgün oyuncu kalmadı ki. Semih,Kezman,Önder,Lugano,Aurelio yok. Edu ile Deniz anlaşamıyo.Zico'nun da Deniz'den başka alternatifi yok :( Yani takım batmış bi durumda. Ümit'i Denizle yer değiştirse olmaz Deniz kanatta oynayamaz.Deniz'i çıkarıp Serkan'ı sokabilir kanada.Ümiti de göbeğe almalı
Ah lugano ve önder olacaktı böyle mi olurdu!
Bu arada Deivid ALLAH.......
neyse artık..
Takım toparlandı gibi taraftar ise mükemmel ötesi derbi maçlarındaki gibi bir baskı var sahada..
Ayrıca 50 bine yakın gül dağıtılmış ve bayraklarda varmış herkeste.Maytap şov yapılır mı bilmiyorum ama maytapta dağıtılmış herkeste 2-3 tane varmış.
İlk yarıda FB çok kötüydü :( Bir orta saha bu kadar kolay geçilmemeli. Defans göbeği zaten vasat hata üstüne hata yapıyorlar. inş. ikinci yarıda gol yemeden bir gol daha atarız...
Deivid çok yetersiz kaldı,ayrıca defans patlamaya hazır bomba gibi,Volkan'I zaten biliyorsunuz.
Bu arada kanal d aynı reklam kuşağında tam 10 kez mazotun 1ytl olacağını iddia eden siyasi partinin reklamını vererek Türk televizyon tarihinde bir ilkede imza atmış oldu.
adamlar çok hızlı çıkabiliyolar ... ve uzun pasları çok isabetli .... ama kalecileri bi süpriz yapacak gibi ....
allahın izni ve takımın biraz daha iyi oynamasıyla Avrupadaki tek temsilcimiz fenerbahçe inşallah başarılı olacak
Allah klahretsin bu nasıl savunmadır :mad:
Ard arda 2 gol...
Malesef.. :(
Maçın en başından böyle olacağı belliydi.. Defans gerçekten çok kötü.. Lugano'nun ve Önder'in boşluğu inanılmaz hissediliyor..
Bu kadar..Bu takım.Cümle kuramıyorum...
3. golden sonra artık rövanşta iş çok zora girdi... :mad::(
Edit: GooooLLL Tuncay şanlı dakika 66 :)
gol oldu hemen kanalı değiştirdim avrupa yakasından 1 sahne izledim bi baktım skor 3-1 :( olcak işmi bu yaa ne biçim defanstır ne biçim kalecidir ne biçim takım oyunudur ne biçim antrenördür vs. vs. uzar gider olan Türkiye ye olur ŞL ye tek takım katılcaz yakında :(
Edit: Gol Tuncay 3-2 Hadi Fenerbahçe en azından 3-3 yap skoru
deivid kim yaa ben çıksam daha iyi oynarım:(