galatasaraylı değilim ama adnan polat artık taraftarı kandırmasın neymiş puan 1 miş aldı 1 (fenerlide değilim bjklide değilim)
Printable View
galatasaraylı değilim ama adnan polat artık taraftarı kandırmasın neymiş puan 1 miş aldı 1 (fenerlide değilim bjklide değilim)
Taktiksel olarak Galatasaray'ın uzun toplarla pozisyon araması yanlıştı. Biz bunu gördük Gerets de görmedi mi? Hava toplarında üstünb olan G.Antep'e yerden genelde kısa paslarla oynamak gerekirdi. Bu maçta cimbomum yenilmesinde taktiksel hataların rolü büyüktür.
Kesinlikle katılıyorum, eskiden en azından Hakan Şükür varken bu tarz bir oyun anlayışı sergiliyorduk .. Şimdi ise Ümit Karan gibi yerden etkili bir forvet oyuncusuna sürekli top şişirmek saçma oldu.
sabrinin attigi uzun toplarin hic biri faydali olmadi
-hakem bahane futbolcular şahane...ruhsuz takımla nereye kadar?
-boy ortalaması 1.80in üzerinde olan bir takım karşısında ileride tane bücür adamın varken uzuuun toplarla çıkmanın mantığını bana birisi açıklasın lütfen...
-hasan şaş...tribünde olsam iner sahaya dalardım...bir tane bile olumlu haraketi yoktu.sadece top ezdi top kaptırdı o kadar...sıfır bir adam.sıfırdan da az.yenilmemizin en büyük suçlusu...
-eric gerets...uzun top saçmalığını görmedin hadi(!).hasan şaş saçmalığını da görmedin(!)...peki geçen haftaki kadroyu niye bozarsın?okan sağ açıkta çok iyi oynamışken hasan şaş gibi bi el frenini ne diye alırsın kadroya ya?işin ne senin peki?ya bir işe yaramaz mı bir adam ya 90 dakika bir olumlu haraket yapamaz mı?3 tane kornerimizi öldürdü.2 tane duran toptan orta açamadı baraja takıldı...sinirlendim sabah sabah...
-orhan ak ayaklı bomba zaten...hava topuna çıktımı ya düşüyor ya düşürüyor...
-inamoto takıma ısınmaya başladı.eleştirenlerin başında ben geliyordum ama oynar bu saçma takımda...
-carrusca...rüzgar esse düşüyor.süper haraketler yapıyorsun gerisini de getirsene be adam.yere atlıyor hemen ya...
-penaltı pozisyonu diye neyi tartışıyorsunuz bilmiyorum ama bana göre sadece 1 pozisyona penaltı verilebilirdi o da ümit karanın posizyonu.2 kişi arasına aldı biri çekti düşürdü...hakemin takdiri...
-songun aklı başka yerdeydi dün...
-antep spor teknik fukarası bir kadro kurmuş.ama türkiyenin en güçlü en sağlam takımı...tebrik etmek lazım...
Gerets ile sözlesme ne oldu ? Vestel macindan sonra imzalanacak filan diyorlardi. Sizce bu macta bu kadar taktik hatasindan sonra imzalarlar mi sözlesme Gerets ile ?
ya nasıl yeniliriz bu maçta şimdi fb de yencek fark yine açılcak off offf . bi kere galibiyetler serisi yakalasak takım kendine gelicek ama işte olmuyoooo...
döktürmüş yine millet :D
oynayamadık kazanamadık bu kadar basit, bu arada antep yönetimininde yatacak yeri yok o da ayrı mesele ;)
iyi bari galatasaray da yenildi de aradaki puan farkı artmadı
geçen hafta dedik iyi oynamıyoruz bu maç ölçü değil diye bu hafta acısı çıktı takımda birlik beraberlik eksiği var bu çok açık artık seneye yeni hocayı beklicez gibi...
Tahminimde yanılmadım.G.Antep maçı tek golle kazandı.Maçta iki tarafından pozisyonları oldu.İkinci yarının son bölümünde GS'nin önemli pozisyonları vardı.Özellikle Hasan Kabze'nin kaçırdığı pozisyon çok netti.Şampiyonluk yarışı çok ilginç geçiyor.Bir hafta fark kapanıyo diğer hafta tekrar açılıyo.
Fark kapanmaz artık .. İkramlar sürer .. ;;)
Olmuş Bitmiş
Şampiyonluk Gitmiş...