galatasaray ve beşiktaş fenerbahçeye yalvarıyor birader al şampiyonluğu git biz istemiyoruz diye,fenerbahçe de yok olmaz öyle şey diye her defasında geri çeviriyor...
Printable View
galatasaray ve beşiktaş fenerbahçeye yalvarıyor birader al şampiyonluğu git biz istemiyoruz diye,fenerbahçe de yok olmaz öyle şey diye her defasında geri çeviriyor...
ANTALYAYA sevgiler ve tebrikler kaybettiğimiz bi haftada ii oldu.
sekocan yeter.
kusura bakmayin çok sinirliyim özür diliyorum
bu hafta anadolu kulüplerinin oldu.epeyce yakınlaştılar.
süpriz yapabilir demiştim fenerin nasıl oynadığını bildiğim için sonuca hazırlıklıydım çok fazla üzülmedim sizde artık alışsanız iyi olur...Antalya'ya tebrikler kuşkusuz 2.yarının en iyi takımı...
Antalya'ya tebrikler
Bu hafta en kritik haftaydı, GS berabere kaldıktan sonra daha da rahatlamıştım, hala puan farkıyla lideriz. Kupa maçı var orada da kötü oyun olur ve kupadan da elenirsek o zaman karamsarlığa düşmeliyiz diye düşünüyorum. Turu atlarsak takım da rahatlayıp iyi oynamaya başlar...
haftaya hersey degiscek
neymiiiş erkenden sevinilmiyecekmiiiş ;)
büyük konuşmak gibi olmasın ama hafta içindeki kupa maçında da fener böyle oynarsa %100 elenir
Haftaya da Bjk Gs yi yenecek İnşallah
İki gündür seviniyordum hatta bazı arkadaşlarımla dalga da geçiyordum. Farkı açtık diye bu kadar şans olur bir takımda puan kaybederek farkı indirdiler. İnşallah bu puanı aramayız.
Bu gün F.Bahçe futbol'un f'sinden oynasaydı berabere kalırdı. Üç pas arka arkaya veremedik. Üç forvet oynadık şut çekemedik. Kezmana top gelir sonra top yok olur. İyi ki yendi Antalyaspor. İnanın Zico bir Yılmaz Vural kadar etmez.
Kariyeri kupalarla dolu,muhteşem oyun okuması,takıma oynattığı muhteşeem futboldan (!) dolayı Zico'yu. Ayrıca böyle müthiş bir ismi takıma kazandırdığı için Aziz Başkan'ı can-ı gönülden tebrik ediyorum.
Güle Güle Zico!
solenecek pek bişi yok bu takım ZİCO YA RAĞMEN bi mucize olupta şampiyon olursa ne ala ama bn hiç sanmıorm bu gidişle Allah'tan rakiplerde kotu oynuo kayıp yasıo walla onlar ii olsa simdiden kopardık ligden... hadi hayırlısı ama bu sene ne olursa olsun seneye zico yu istemiorus!!!!!ayrıca volkan ne zaman bi topu ucarak cıkarıcak cok merak ediorum volkan sadece giren topları ağlardan cıkarıo Allah için onuda cok ii yapıo walla onun kadar ii ağdan top cıkaran kaleci gormedim:(:(:(:(
ŞAMPİYONSUN ANTALYA :) FENERBAHÇE KÜME DÜŞECEK YAŞASIN ANTALYA YAŞASIN gs :D
Turkcell Süper Lig'in 22. Haftası'nın kapanış mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Antalyaspor'un çalıştırıcısı Yılmaz Vural, maçın ardından yaptığı konuşmada, kendisini Avrupalı teknik direktör olarak gördüğünü söyledi.
Vural; son haftalarda iyi oynadıklarını, 1-0'da olsa maçlardan galip geldiklerini ifade ederken, Şubat ayında yapılan 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, Şubat ayının en iyi takımı olduklarını belirtti.
Güncel başarının peşinde olmadığını belirten Vural, 3 Büyükler'de yerli teknik direktörlere görev verilmemesinin sorulması üzerine, kendisini Avrupalı bir teknik direktör olarak gördüğünü söylerken, elindeki imkanla gösterdiği performansın ortada olduğunu ama kendisine hiçbir şekilde destek olunmadığını söyledi.
Fenerbahçe karşısında gösterdikleri başarılı performansı, tüm Antalya'ya armağan eden Vural, Fenerbahçe'nin 25 kişilik bir kadrosu olduğu için yorgunluk diye bir bahanesinin olamayacağını ve Fenerbahçeli bir oyuncunun, Antalyaspor değerinde olduğunu sözlerine ekledi.
İddialı konuşunca komik duruma düştüğünü ifade eden Vural, kendisine 3 kulüpten biri için destek görmediğini tekrar sözlerine ekelrken, şu an hiçbir kulübün Mart'ta Avrupa'da mücadele edemediğini ama kendisinin 3 Büyükler'den birinin başında olması durumunda, Mayıs'ta da mücadele edebileceklerini iddia etti.
golde volkanin hatasida varmis seyretmis golu
helal olsun yönetime 100.yıl gibi önemli bir senede bize zehir ettiler ya helal olsun
Bu Yılmaz Vural'a bayılıyorum. Ama bir insan hep kendini övmezki ;) Bırak dışardan seni övsünler.
Son maçta şampiyonluğu kaybedebilecek kadar rahat ruhsuz bir takımın başına bu kadar vurdumduymaz bir teknik direktör yakışırdı zaten!Ama tek suçlu Zico değil asıl suçlu bunca yıldır öğrenebildikleri sadece Zico gibi bir teknik direktöre takımı emanet etmeye yetenlerdir.
Tebrikler Antalyaspor
bu laeci bni delirtecek yahu. yeter beaa. topu oleee izlio resmen. ya bi hareket fln yapsa hade neyse sansiz diyecem ama oda deil ki kardesim. resmen bakio topa !!! bence fener seneye yilmaz vurali getirsin. cok babacan bi adam. takimi iyi motive eder. turk hoca lazim kisacasi. yillardir turk liginde bi suru hoca yetisti. onlardan baska kimse daha iyi bilmez bu ligi !!!
Zico maçtan sonra dediki uefa'dan yorgun döndük e peki o zaman neden yedek ağırlıklı çımıyorsun maça...
Antalya çok güzel oynadı tebrik ediyorum ugün okulda maça giden arkadaşlarla iyi dalga geçeceğiz:D
Üç büyüklerden biri adam gibi oynasa fark açılırdı
1)Bu kadro antenörsüz çıksa şampiyon olmalı o yüzden oyunculara bahane bulmak yanlış
sebebine gelince avrupadan elenmişsin artık lige asılman lazım oyuncularını iyi motive edemiyorsun sen nasıl antrenörsün...
herkesin suç bulduğu adam volkan yabancı bir kaleci antrenörü ile çalışıyor bu nasıl iş ya takımda yabancı kalecimi var da yabancı kaleci ant... bulunduruyorsun sen nasıl antrenörsin sen nasıl yönetimsin
herkesin yine eleştirdiği alex bu adam olmassa bu sene şampiyon olamassın eğer bu adam giderse bundan daha iyi oyuncu alman lazım bu oyuncuda açıkça söylüyorum fenerbahçeye gelmez işte bu yüzden bu adamın kafası rahat olacak kafasınınrahat olması için ise kontrat imzalayacaksın sen nasıl yönetimsin
bir diğer husus sen nasıl başkansın ligdeki tüm takımları karşına alıyorsun ve federasyonla çekişiyorsun sen kimsin ya tamam aziz yıldırımsın ama senin karşında 17 başkan koskoca federasyon var bırak bu işleri takımını yönet veya da gitttt sen nasıl başkansın
futbolculara gelince biraz açlık olacak bir takımda geçen sene giden şampiyonluk hiçmi koymadı size bu sene de aynı şey olursa ne olacak sizi o kadar desteklyen taraftara nasıl hesap vereceksin gerçi taraftar umrunuzda bile değil ama olsun
ne yönetim ne futbolcular ne teknik kadro bu sene hiçbirşeyi haketmiyor
ilk önce aziz yıldırım
sonra zico
sonra kadrodaki bazı oyunculara güle güle demeliler
sonra
iyi bir yönetim kurulu
iyi bir antrenör (lucescu)
genç ileridede bize hizmet verecek topçular gelmeli eğer bu şekilde devam ederlese 100. yıldada şampiyon olmayalım bu şekilde gelecek şampiyonluk olmaz olsun
iyi bir antrenör (lucescu)
LUIS VAN GAAL
tebrikler antalyaspor fenerbahce moralmen coktu iyice