Hiç birşeyin Tek bir Sonucu olmaz Ya Fener Alıcak Ya Berabere Yada Bursa Belli olmaz yani :)
Printable View
Kardeş Ben kardeş Yapıcam Fener ile Bursayı Merak etme sen Mert :D
bugun aziz yıldırım a bir sürprizim var:D:D
Levent Kızıl ve Engin İpekoğlu iyi bir Fenerbahçelidir.
Levent Kızıl Ulusoy gitsin diye imza topladı, bu da Fenerbahçeli olduğunu gösterir. Mattheus'u transfer eder etmez Bursaspor'a bedelsiz kiralamamız da aradaki bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
Bursaspor'u Fenerbahçeliler sever, antipati duymazlar, şahsen ben seviyorum diğer kulüplere göre...
bursayı herkes sewiyorda..benım anlamadığım bursa-fb ilişkileri sadece yonetim tarafında iyi.taraftarımızı ilgilendirmez diyorum..
Antalya da seviyor mu ? .. :)
İyi bakalım Maçtan sonra söylersin Ne yaptığını mağlum ben gidemicem maça :( Bilet yok kalmamış :)
maça gelseydin aziz yıldırım a tezahurat yapanı gorseydin.bilki o bendendim:D
Aman Fazla Küfür etmeyinde Ceza yemeyelim Beşiktaş maçı seyircisiz Oynanmasın Sonra :n:
Dün akşam Konya yüzümüzü güldürdü umarım bu hafta geçen haftaki futbolumuzu sergileyerek bu maçı kazanırız ve Galatasaray ile olan puan farkınıda açmış oluruz :)
Yoğun güvenlik önlemleri
Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçı için olağanüstü güvenlik tedbirleri alınmasına karar verildi. Bugün oynanacak karşılaşmada bin 500 polisin görev alacağı bildirildi.
İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararlara göre, stat çevresinde ilk güvenlik bariyerinin içerisine biletsiz, kombinesiz taraftarların alınmayacağı, stat kapılarının saat 15:30'dan itibaren açılacağı açıklandı. Taraftarlardan stat kapılarındaki turnikelerde yığılma olmaması için maça erken saatlerde gelmeleri istenirken, alkollü kişilerin stada alınmayacağı belirtildi. Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan biletlerin saat 09:00'dan itibaren gişelerden satışa çıkarılacağı, Fenerbahçe taraftarlarının kendilerine ayrılan tribün dışında diğer tribünlere alınmayacakları bildirildi.
Muhtemel 11'ler
Bursaspor:
Ömer Çatkıç
Hasan
Egemen
İsmail
Volkan
Veli
Ömer Aysan
Sumilikoski
Pancu
Sinan
Burak
Fenerbahçe:
Serdar
Önder
Lugano
Edu
Ümit
Appiah
Aurelio
Deniz
Alex
Tuncay
Kezman
1-1 Bitecek bu maç :)
İki takımada başarılar diliyorum.
İşte 11'ler;
Bursaspor:
Ömer
İsmail
Veli
Sumulikoski
Egemen
Hasan Yiğit
Pancu
Volkan
Frasineanu
Sinan
Burak
Fenerbahçe:
Serdar
Lugano
Edu
Deniz
Ümit
Önder
Appiah
Aurelio
Tuncay
Alex
Kezman
Kalede serdarın oynaması iyimi olur kötü mü bilmem eski takımına karşı oynayacak!!!
berabere bitse tam süper olacak :)
Maç biraz Gecikmeli olsada başladı İki takımada başarılar dilerim :)
maça fenerbahçe başladı
bursa hadi bakalım :D
bursasporun ilk şutu direkten döndü ne şanslı bu fener yaaaa
10. snde zar zor kurtulduk =/