Lig A'da Malatya,Süper Lig'de Bursa..
Printable View
Lig A'da Malatya,Süper Lig'de Bursa..
Ligue 2 Orange-> Bastia
Ligue 1 Orange-> Le Havre
BURSASPOR u yenemiyorum...
V.Manisa ile yeni oyuna başladım bir buçuk sezonum geride kaldı daha bursayı yenebilmiş değilim içerde dışarda sürekli 1-0 mağlup oldum üç lig karşılasmamızdada..
trazonspor ve gençlerbirliği.trabzon beni çohk zorluyo6 maçın sadece1 ni aldım.gençler de son 3 maçta beni yendi son maç 4-0 :@
Türk Telekom Lig A'da Karşıyaka'ya sinir oluyorum.
Tsl = Kayserispor :)
EZeLi ve EBeDi Rakibimiz Amsterdam AJAX, Her macImIz ayrI bi Olay:D
bnde ajaxlayim ama her maci aliyorum nedense heervennde cok zorlaniyorum
arsenal tabikide bi de chelsea
barcayım. en çok zaragoza adamlar her yerde karşıma çıkıyor.rey kupası isp süper kupası şp.ligi lig hepsinde karşıma çıkıyor.
Borisia Dortmunt
Nünberg
Frankurt (cok zor yenıom yada yanıLıom dortmunt'a gercektede uyuz oldum schaLke'yı yendıLer die)
benimde kayserispor beşiktaş ve gençlerbirliği çok zorlanıorum ancak zar zor yenebiliorum çok iyi takımlar ben fenerbahçeyim bu arada
west ham çok zor yeniliyor.tevez falan. süper takım
galatasaray
sinir oluoym nerden beladan gol atıyon ..
Antalyaspor........
Reading forvetleri var leroy lita nefretimi kazandılar takımcak
ingiltere liginde newcastle,ispanya liginde real betis
fenerbahce:ş:
Gecen sene samsunspordu.Simdi birinci ligi oynamama ragmen gene samsun kupadada yenemedim.
Türkcell Süperlig-Beşiktaş
gaziantep
konya
arsenal
ankaragucundeyim----
manisaspor we galatasaray
türkiyede fenerbahçe ve antalya ispanyada zaragoza
Almanya'da Bayern [Dortmund ile oynuyorum] Türkiye'de Denizli [Fener ile oynadığımda oluyor] gerçekçi oyun :D
antalyaspor..
hasemianı satana kadar hannover
adam hic bi mac beni bos gecmiyo ama artık yenebiliyorum:D
Meksika Liginde oynuyorum su anda.En sinirimi bozan takım ise Tigres adamLarı yenene kadar canım cıkıyor vaLLa.
Kayserispor'u her maç ilk yarı 0-0 ikinci yarı 3-0 veya 2-0 çok rahat yeniyorum çünkü mehmet topuz beşiktaşa gitti:zuhaha
Gençlerbirliği,Manisaspor,Trabzonspor geçen senemdede Beşiktaş zorluyordu fakat bir oyuncusu benim maçımda 7 ay sakatlanınca performansı düştü:)
banada trabzonspor çok ters gelioo :D