Necati eski performansına döndü bu maç ilerleyen maçlarda tekrar güzel gollerini görürüz.Biraz zorda olsa aldık Hasan biraz sinirlerine hakim olabilse
Printable View
Necati eski performansına döndü bu maç ilerleyen maçlarda tekrar güzel gollerini görürüz.Biraz zorda olsa aldık Hasan biraz sinirlerine hakim olabilse
ah bide o kırmızı kart olmasaydı tam süper olacaktı.
erdal keser de kırmızı kart görmüş.
Galatasaray'ın bu maçı kazanacağından emindim şimdi biz o zaten bozuk olan zeminde yarın iyice bozulmuş bir şekilde ligin iyi takımlarından Gençlerle oynayacağız inşallah ankara'dan gazi çıkmayız
Ankarayı ateş bastı !
Maçı izlemedim ama GS kazanmış. Tebrikler.
İyi oynadık ve benim tahminim sayesinde kazandık :D Tebrikler Gs ;;)
Ilk yari cok kotu oynadik ama golu yedikden sonra takimimiz inanilmaz bir baski kurdu hele necati ve hasan cok hislilardi ve bu maci kazanarak artik cikisa gececegiz
necati topcu degil diyorsunuz ama adam yinede gollerini atiyor helal olsun hasanda inanilmaz oynadi hele toplara basmasi hasanin hosuma gitti sadece cok sinirliydi
bende maçı izlemedim,tebrikler galatasaray'a.
arkadaşlar babam hep şöyle der:
"Galatasaray gol yermeden önce genellijkle defansa yapar; gol yerse 2 gol atar" :)
sami abi niye mesajlarımızı sildin :D merak etme bu saatden sonra kimse inanmaz :) sen şimdi bunuda silersin :zuhaha
Maçtaydım. Maçta 70. dakikaya kadar herşey çok güzeldi tribünler futbolcular herşey ama kalecimizin boşa çıkarak 2 gol hediye etmesiyle maçı kaybettik.Maçın hakkı beraberlikti.
Sabri ve Hasan tribünleri provake etmek için ellerinden geleni yaptılar.
Necati'nin ilk golü çok güzel
hasanın yapısında var yakışıyor ona :p :zuhaha
Galatasaray Kazandı Tebrikler..
Necati'den çok güzel bir vole golü
ooo güzel golmüş
Necatinin Golü gerçekten Süpermiş...:p
eet bnde gordum necati nin ilk golu gusel...
Hasan sas edilen bir cok kufurler vardi zaten hisli ve sinirli idi abartmaya gerek yok bir cok futbolcu var bu tur olaylari yapan
Galatasaray 4ay sonra kazandı deplasmanda... Tebrikler... Bu galibiyete ihtiyaçları vardı zaten...
gs kazandı tebrik ederiz ama puan kaybetmesi bizim için iyi olacaktı ama kısmet :) tebrikler tekrar.
vayy be ne provake edici oyuncularımız varmış ;) taraftarda hazır kıta bekliyor zaten hemen ..ne Hasan (sizde meyil varsa Şaş ne yapsın :p)
2-1 den sonra tOp toplayıcı veletleri görmek isterdim :D
maça gelince ilkyarı facia bi futbolun ardından 2.yarı iyi oynadık ve hakettiğimiz bi galibiyet aldık..