Sedef girdi oyuna.
Printable View
Sedef girdi oyuna.
Murat Murat Murat başka bir şey söylemiyorum:)
Evet öyle helal Murat'a sakat sakat.
Antalyaspor tek kaleye döndü, gol atabilir bu dakikalarda.
Murat harika 2 kurtarış yaptı.
Dakika 69: Beşiktaş kalesinde büyük tehlike... Uğur sağ taraftan ceza sahasına girdi, içeriye çıkardığı topa müsait pozisyonda Ali Zitouni'nin sert vuruşunda kaleci Murat son anda çelmeyi başardı.
Dakika 68: Antalyaspor'un sol taraftan kullandığı köşe atışında savunma topu uzaklaştırdı.
Dakika 67: Ali Bilgin'in kaleye yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda, Murat müthiş bir kurtarışla topu kornere attı.
Dakika 66:
Beşiktaş'ta Burak oyun dışına alındı, Gökhan Güleç oyuna girdi.
Dakika 65: Bobo sol taraftan etkili geldi, ceza sahasına girip kale önüne çıkardı, Ricardinho topa vuramayınca Antalya savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.
Bir gol atamazsak maç gidecek gibi:(
ali zitouni girdi oyuna venet pozisyonlar buldu besiktas gol yiyebilir
Ohoo ne yani çekilip gol yememek içinmi oynayacağız:mad:
Şemsi tabiki daha ne olacak 1-0 yeniyorsunuz :DçKontr-atakdan atarsınız belki
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dakika 77:
Beşiktaş'ta Delgado oyun dışına alındı, Ali Tandoğan oyuna girdi.
Dakika 75: Ali Zitouni'nin uzaktan sert vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
bu mac 1-0 biter besiktas ilk yari iyi oynadigi macta 2. yari bana gore kotu oynayip bu maci 1.0 alir buyuk ihtimal
Off ya ben hiç hoşlanmıyorum 1-0 kazanmaktan:(
banko bjk. çünkü fenerin puan kaybetmediği bir haftada kaybetmek beşiktaş için şampiyonluğun gitmesi gibi birşey olur .bu yüzden banko beşiktaş diyorum...
Geri çekiliyoruz böyle giderse gol yeme tehlikesi olur geçen haftaki Sakarya maçındaki gibi
Beşiktasın bu şansı nereye kadar devam etcek acaba?
Antalyaspor tek kale oynuyor,Beşiktas yarı sahasından bile cıkmaıyor ama yine kazanıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Murat yine cıkardı ya.
Yazık ya gercekten yazık macın hakkı Antalyaspporun ama Beşiktas yıne şansa kazanıyor.:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mac bitti:mad:.Antalyaspora yazık oldu:mad:
Maçın hakkı beraberlikti, ikinci yarı Antalyaspor tek kale oynadı.
Antalyaspor doldur boşaltlarda bile tehlike yarattı, iyi pozisyonlar da buldu fakat kaleci Murat Şahin gole izin vermedi. Maçın yıldızı Murat'tı kesinlikle, takımını kurtardı.
Beşiktaş'ın bu şansı nereye kadar devam edecek hakkaten? Golü buldu mu çekiliyor geriye, rakibi tek kale saldırıyor. Elbette bu şansı bir gün tutmayacak ve Tigana bu geri çekilmelerin bedelini ödeyecek.
Bobo son dakika bomboş gol kaçırdı, atmalıydı onu, dalga geçer gibi aşırtma denedi ama olmadı.
Beşiktaş iyi futbol oynamıyor, önümüzdeki haftalarda çok zorlanacağına inanıyorum.
Eğer bu BJK şampiyonluk adayıysa yazık galatasaraya , kayseriye..
BJK şampiyonluğu haketmiyor. Eğer Fenerbahçe, yani biz şampiyon olmayacaksak Galatasaray veya Kayserispor şampiyon olsun. Ben bu kadar berbat futbol oynayan bir takım görmedim. Galatasaray ve Kayserispor Beşiktaş'tan çok daha iyi futbol oynuyorlar, sadece şansları yaver gitmiyor.
Beşiktaş çok şanslı bir takım, kalecisi ceza alıyor, tüm kalecileri sakat, ama sakatlığına rağmen oynayan Murat var ve o da kalesinde sakat sakat devleşiyor. Kaleye İbrahim Kaş geçseydi BJK bu şansla yine maçı kazanırdı.
sana aynen katiliyorum adnan polatta zaten cok uzuluyor bu duruma
beikstas son 30 dakikayi oldu oldu dirildi murat maci kurtardi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sende haklisin galatasaray zaten ligin genelinde iyi top oynuyor ama besiktas her maci kotu oynayarak kazaniyor bunu dahaoncede dedim sansi da var besiktasin
Beşiktaş ve özellikle Murat'ı tebrik ediyorum sakat olmasına rağmen maçın yıldızıydı
ya varya bu maçı yabancı biri izlese antalya yı şampiyonluk yolunda bjk yi de küme düşme hattında sanar
Evet aynen öyle Antalya süper oynuyor.
Golü attıktan sonra ikinci yarı adete skora yattılar. Zaten Beşiktaş'ın taktiği bu eğer kazandığı skorlara bakarsınız anlarsınız. Bu sezon iki farklı galibiyeti bile yok.
Yılmaz Hoca Beşiktaş'ın takiğini çözmüş ama malasef son vuruşları etkisizdi. Bu Antalya'yı istediği hedeften alı koydu.
Tigana'ya ise tek diyeceğim şey; kürdanı ağzından çıkar takımı yönetmeye bak.
sans bu sene besiktasla
rize maci rize tek kale maci 1-0 bjk aliyor
galatasaray bjk maci yinegs iyi oynuyor mac besiktasin
antalya maci antalya tek kale yine besiktas
Daha bir cok boyle mac var
murat şahin %99 luk 4 net pozisyonu çıkarttı helal olsun....runje olsa idi bence ali bilgini füzesini yerdi(kanımca)(vv)
Bu maçı kayıpsız atlattık mutluyum başka diyeceğim bir şey yok
Ayrıca şampiyonluğu hak edip etmediğimizi ligdeki Fb maçında göstereceğiz
Ligdekini bilmem de, kupadaki maçta Fenerbahçe tek kale oynadı ama yine Beşiktaş 1-0 kazandı 83'te attığı golle.
Beşiktaş haketmiyor şampiyonluğu, 1-0 götürüyor hep.