Goooooooooollll
aslanım tuncayy hadi 3 gol daha
Printable View
Goooooooooollll
aslanım tuncayy hadi 3 gol daha
bu gol ayakta alkislanir Tuncay klasini konusturdu..
Alex'in kafa vuruşu Üst Direkte patladı :)
Fenerbahçe sol kanattan Aurelio'ya ile hızlı geliyor... Aurelio sol ceza sahasına doğru sert bir orta yaptı... Kezman iyi yükseldi kafayı vurdu top üst direkten döndü...
öf be 2-0 olmuş ya şampiyon oldu gitti Fenerbahçe...
Tuncay ne çaktı be!Ayrıca o pozisyon penaltıydı ve gol oldu tartışmaya gerek yok
FB'liler haftalardir aglarken bu muhabbetler gecilmiyordu nedense, penalti gerci penalti, o ayri. Oguz sahane bir penalti yaptirdi. Normal bir uzun top atiliyor, pozisyonun tehlikeyle alakasi yok, pozisyonun icinde FB'den sadece Kezman var, Antep'te ise Bekir ve Afanou zaten karsilayacaklar, ama Oguz kalesinden 15 metre cikip Kezman'in ustune atliyor, bir de garanti olsun diye elleriyle itiyor, tam komedi ya.
Bu pozisyonun ardindan 2-3 dk sonra uzun bir topta cikip topu auta atacagina yavas bir sekilde oyuna tekrar sokuyor, bir FB'liye denk gelse gol olacak, iste super lig buuuuu!!!!!
Fenerbahçe'de Alex'in yerine Deivid oyunda...
Hadi hayırlı olsun bu maçı da aldık sayılır.
Coşkun Abi'nin de dediği gibi Serdar coştu!Helal vallahi..
Serdar gerçekten süper bir performans gösterdi oynadığı maçlarda.
Evet ve kaleyi ne kadar çok hakettiğini kanıtladı..
FB aldi maci, Serdar 2 poziyon cikardi ve 1 top da cizgiden cikti, boylece Antep'in isi bitti. Fark 7 puan oldu, bakalim BJK ne yapacak yarin. Bir anda ibre FB'ye dondu, gelecek hafta Denizli ile evinde oynayacak, BJK ise Antalya ve Sivas deplasmani, acikcasi isimiz zor.
Serdar da kendini gösterdi maşallah
darısı Volkan Babacan ın başına
İnşallah o adamda gelecek var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet son dakkaya giriyoruz maçta.Artık bizim
Maçı 2-0 Kazandık Futbolcuları Tebrik ediyorum Özellikle( Serdar Kulbilge ) Şampiyonluk yolunda Büyük bir adım attık diye düşünüyorum.:)
Helal olsun bizim takıma.Zico'ya da helal hadi :n::n:
Fenerbahceyi tebrik ederim.
Hepimize hayırlı olsun.Serdar harika.Bu takım inşallah şampiyon olur.
İnşallah her maç böyle oynarsak olur...
Evet her maçı bu havada oynamalıyız bence..
Hak ettik galibiyeti..
ben burda penaltı hakkında olumsuz yorumlar bekliyorum bakalım ne zaman gelicek.maçı kazandık son paslarda biraz daha iyi olsaydık fark artardı
Ne demiştim hatırlayalım... :)Quote:
Originally Posted by Batuhan Önder
Belki iyi bir futbol oynamadık ama Antep kaçırdıklarına yansın. İlk gölü atan kazanırdı onuda biz atınca, iki takımın yapısı bizi sonuça götürdü.
Tuncay'ın golü nefisti. Kontrol edişi, dönüşü ve yarım volesi ile sezonun golünü attı diyebiliriz.
Maçta en iyi değil ama mücadele eden oyuncular Antep'te Faruk Bayari Tuncay, Tümer ve Kezman'dı.
Faruk Bayar çok kaliteli bir oyuncu her maçta elinden geleni yapıyor, mücadele ediyor ve milli takıma girmeyi hak ediyor.
Bu arada Penaltı'yı niye taca atmadık? :)
Sonunda penaltı oldu!
Bu sezon geride kalan 28 haftada hiç penaltı kullanmayan Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının 30. dakikasında kaleci Oğuz'un Kezman'ı ceza sahasının sol çizgisinde düşürmesiyle penaltı hasretini giderdi.
Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu Kezman'ın yerde kaldığı pozisyonda Oğuz'a sarı kartını gösterirken, penaltı noktasını işaret etti. Oğuz'un Kezman'a dengesiz girişinde hakem tereddütsüz olarak penaltıyı çaldı. Alex F.Bahçe'nin 27 haftalık hasretinin son buluşunda topun başına geçti ve penaltıyı gole çevirdi.
Fenerbahçe hakkıyla maçı kazandı. Güzel bir maçtı, her iki takımı da tebrik ederim.
Tuncay mükemmel bir gol attı gerçekten, tamamen kendi becerisiyle.
Serdar yine harikaydı. Gaziantespor'un bastırdığı dakikalarda Diawara'nın kafa şutunu ve diğer şutunu, Bekir'in 2 tane sert şutunu çok iyi çıkardı. Tümer ve Önder'i de kutlamak lazım 2 topu çizgiden çıkardılar.
Serdar kaleyi kaptı artık bırakmaz, haftalardır muhteşem performans sergiliyor, bir tane bile hata yapmadı, maşallah :) Rüştü gelse bile kaleyi alamaz şu an ondan, milli takımı da hakediyor bu performansıyla.
Hakemi de tebrik ederim, tarafsızca, çok güzel bir maç yönetti.
Ümit Özat haftaya cezalı, sarı kart cezalısı, Denizlispor maçında Uğur oynayacak.
Tebrikler Fenerbahceye!!Bravo Serdar,alex,kezman,tuncay,aurelio ve diğerlerine aferin