el stadium muthiş ya :D
Printable View
el stadium muthiş ya :D
Bakalım neler diyecek Cihan :D
Memo, duyduğum kadarıyla seninle ilgili de bişiler açıklaycakmış :D
ben bunu görmemiştim ya baştan sona baktım komediymiş yaw :D çok güzel yapmışsınız beyler takipçinizim
Bekliyorum yeni programı..
Genelde takip etmekle yetiniyorum forumu ama bu basligi yeni gordum ve ozellikle El Stadium'a bayildim. Emegi gecenleri tebrik ediyorum.
Gerçekten program komik.
Geçtiğimiz günlerde Cİhan Oskay'ın El Stadium'a konuk olacağı açıklanmıştı, ancak gün geçmiyorki yeni gelişme olmasın.
Dün gece görsel basında çıkan iddalara göre, Cihan Oskay'In El Stadium'a çıkmsı riske girdi.Söylenenlere göre, bazı gizli isimler Kanal'a baskı yapıyorlar, canlı yayına OSKAY'ın çıkmaması için.Bu gizli isimler ise bir türlü açıklığa kavuşmazken, atılan iddalara göre Barcelona başkanı Zapatero olabilir yönünde.
OooooOOoooooOOoo
Başkaaaan Zapateroo :zuhaha
Başarılar Beyler!!!Barça ya destek Veriorm :D Ama şanslar eşit bence!!
Bide anketi nasıl koydunuz Öğrenebilirmiyim?
Oyuncular,
Valencia(LaKe), Real Madrid(tosunpasa), Sevilla(Murat Özdemir)
İlk başta oyuna Barcelona takımıyla katılan sherryy ayrılmış, Sevilla takımı ile Murat Özdemir 10.Haftada dahil olmuştur.
Merakla bekliyorum..
Abi devamı ne zaman gelecek?
sevilla sherry mi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon üstte yazıomuş :/
Abi devamı ne zaman gelecek?
Tatil döneminde, haftada 1 veya 2 kere verebileceğimizi söylemiştik. Açıklamayı yapmıştım uzun bir aradan sonra. ;;) Yakında ekleyeceğiz programı.
Tamam abi sagol sabırsızlıkla bekliyorum yine programı:D
Evet arkadaşlar daha fazla bekletmeyelim ve tam günü söyleyelim. :) Cihan Oskay'la İspanya'nın Şike Defterini masaya yatıracak olan El Stadium, Pazartesi günü sizlerle.
Mert o günkü randevularımı iptal ettim bekliyorum :zuhaha
Şu kadarını söyleyeyim Fıratcan Abi, DEĞECEK. :p Bomba gibi bir program geliyor. :D
Heycan bastı bak şimdi beni:D beklıorum
Merakla ve heyecanla beklıyorum.
Maalesef yoğunluğumuzdan ve tempodan dolayı buraya vakit ayıramıyoruz. Tabii ki kariyerimizi bitireceğiz. Fakat, bundan sonra 2 EL Stadium programı yapacağız. 1.si Cihan Oskay'lı olan, onu zaten belirtmiştik. (Yarın yayınlanacak) 2.si ise son hafta, yani veda programımız olacak... Bilginize. ;;)
Bitmesi üzücü ama madem işleriniz var o zaman sorun değil.İş oyundan daha önemli.Neyse,genede güzel bir kariyer oldu.Tebrikler :)
Benim gibi kariyer delisi bir adam bile kariyer yapmaya zaman ayıramıyor.Gerçekten bu aralar çok işlerimiz var ilgilenemiyoruz.
Kusura bakmayın.Bu zamana kadar takip edenlere de teşekkür ederiz.
Durun yahu. Ne yazdım görmediniz mi? :) Kariyer bitecek ama, 38 maçın sonunda. Yani 1 sezonu tamamlamış olacağız. ;;) Bu yüzden yarım bırakmış sayılmaz. Sadece El Stadium 3-4 tane daha olacak o kadar...
Zamanında ne umutlarla başlamıştık.. :p
Hala kariyer bitmiş gibi konuşuyosunuz ya... :p
Tosunum Mert ne diyor bak :)
LA LIGA 25.HAFTA MAÇLARI
http://img227.imageshack.us/img227/1027/liga25bb3.jpg
Bu hafta R.Madrid'in maçı ertelendi...