sizin baskan konusunca gaz vermek olmuyor.. bizimki konusunca gaz veriyor yani öylemi?
Printable View
maçta olucam bakalım pek umutlu değilim ama yenilmeyiz gibime geliyor
"Karaborsa bilet almayın!"
Sarı lacivertli yetkililer, taraftarlara çağrıda bulunarak, "Kimse karaborsa bilet almasın. Seyircimiz için hala bilet var. 4500 bilet bugün Biletix aracılığıyla satışa sunulacak. Karaborsacılara kanmasınlar. Bileti, Biletix’ten alsınlar" dedi. Öte yandan dün polis, stat çevresinde karaborsacı avına çıktı. Karaborsa bilet satanlar gözaltına alındı.
26.04.2007
Kaynak : Hürriyet
Bende gidicektim ama biLet buLamadım.İnönüdeki maçta orda oLucam inş.SaoLsun Ladies of beşiktaşın bursa temsiLcisi arkadaşım :P Bu akşam kazanıcaz umarım.Fark bekLiyorummmm
Demirören maça gidiyor!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı takımın bu akşam Fenerbahçe ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gideceğini açıkladı.
Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, haftalardır Beşiktaş camiası olarak fair-play ruhunu savunduklarını vurgulayarak, ''Bu anlayışın ifade ettiği, adil şartlarda ve centilmence rekabet ve oyun anlayışını desteklemeye ve buna inanmaya devam ediyoruz. Beşiktaşlı duruşumuzun gerekliliği olan 'Rakibe saygı gösterebilme erdemi' hiç kuşku yok ki bu yaklaşımımıza katkı sağlıyor'' dedi.
Toplumun hoşgörü ve uzlaşma arayışını en çok hissettiği dönemde, Beşiktaş Kulübü Başkanı'nın toplumsal sorumluluğunun, bu arayışa yardımcı olmayı gerektirmekte olduğunu vurgulayan Demirören, şöyle davam etti:
''Bu çerçevede, bugün Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final 2. maçında, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte yerimi almayı, 'Doğru zaman, doğru mekan' değerlendirmesi içerisinde yorumluyorum.
Bu ilk adımın Türk sporu için yeni ve örnek bir davranış olacağına inanıyorum.
BJK olarak amacımız, içimizdeki spor sevgisini büyütüp, içinde var olduğumuz Türk sporuna hizmet etmek ve onu güzelleştirmektir.
Saygılarımla, kamuoyunun bilgilerine sunarım.''
''Üç Büyükler''in son dönemde birbirleriyle oynadıkları derbi maçlarda, genellikle deplasman takımlarının kulüp başkanları maçları statta izlemiyordu.
Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yapılan Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, BJK İnönü Stadı'na gelmemişti.
26.04.2007
Kaynak : AA
almak zorundayız başka yolu yok
Demirören gelirse Aziz Yildirim onun yaninda oturmaz kanimca..
Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu cezali oldugundan Ali Koc yada Murat Özaydinli oturur :)
Aziz Yıldırım haklı olarak gitmez tabii. Gittiğinde ne anası kalıyor ne bacısı.
bence büyük konuşmak gibi olmasın ama 6,5 senedir süren yenilmezliğimiz (kadıköy'de) devam edecek ve finale kalacağız
Bizim başkanda garip adam.Ne gidiyor ki o Stada.Ben oLsam gitmezdim.Aziz yıldırım gelmedi,o da gitmesin.
İnşallah turu geçeceğiz.Maç uzatmalara gidecek gibi bir his var içimde...
fenerbahçe in 2 farklı yenmesi lazım diğer sonuçlarda her türlü beşiktaşım tur atlar :cool: :cool:
fener 2-0 alır........
2 fark zorunlu değilki 1-0 FENERBAHÇEM alsa uzatmalara penaltılara vs. gider o yüzden ben 1-0'a bile razıyım kendi seyircimiz önünde biz uzatmalarada filan 2.golüde buluruz
Kezman'ın keyfi yerinde
Gaziantep'de Tuncay-Alex-Tümer üçlüsünün önünde oynayan ve geçmiş maçlara oranla daha başarılı bir grafik çizen Kezman'ın morali yerinde. Sırp futbolcu bugüne kadar Fenerbahçe'de en çok bu üçlünün önünde rahat ettiğini vurgulayarak "Başarı birliktelikten gelir. Gaziantepspor maçında iyi anlaşıp güzel bir birliktelik yaşadık. Bunu Beşiktaş maçında seyircimizin desteğiyle sergilersek istediğimiz skorla ayrılırız" dedi.
Kaynak: Sabah
26.04.2007
Bu maç çok ilginç olabilir
İşte muhteşem deha Zico.Şimdide Yozgatlı'yı kadroya almamış.Bu adam ya bunamış ya da kovulmak için can atıyor.
Büyük maça az kaldı.. Az sonra çıkacam bende maça.. Umarım yüzümüzü kara çıkartmazlar.
Fortis Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de F.Bahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Dev derbi öncesi Beşiktaş'ın mücadele edeceği 11 belli oldu. Uzun aradan sonra İbrahim Üzülmez 11'de, Bobo ise yedek. Beşiktaş bugün tek forvet...
Runje
Mustafa Doğan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Baki Mercimek
İbrahim Üzülmez
Serdar
Delgado
Burak
Ricardinho
Nobre
hani bunlarda sakat falan yok mu ya..
nobre oynayamacak die biliodum oynou bide ibrahim 3 hafta sora ilk kez sahada
fenerbahçe en iyi 11'i ile sahaya çıkmış inş. turu geçerizz
F.Bahçe
Serdar
Ümit
Önder
Edu
Lugano
Tuncay
Tümer
Aurelio
Deniz
Alex
Kezman
Bizim Tigana'nın bir planı var ama bakalım tutacak mı?
5-4-1 sisteminde oynucak bjk çok kapanıyor fb kapalı defansı zor çözer hadi hayırlısı
Beşiktaş 2-1 alır bu maçı
bu arada bobo neden yedek ??