Ben hayatımda bu kadar şanslı takım görmedim.
90+2 İbrahim Akın :(
Printable View
Ben hayatımda bu kadar şanslı takım görmedim.
90+2 İbrahim Akın :(
gol olsa ne olur bu takimda sampiyonluga oynuyor yaaa yuh artik futbol denen birsey yok sadece futbol sanslari ile kazaniyorlar
begenilmeyen adam gol atti
İşte budur...Devam... ;)
Bu BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL nereye kadar yaaa. yeter beeeee
Futbolun adaleti yok. Ligin en kötü top oynayan takımı yine şansıyla kazandı maçı. Beşiktaş bu şansıyla şampiyon olur, umudu kestim artık.
tam tahmin ettiğim gibi 30 maçta 41 gol atan beşiktaşın 1 den fazla gol atmasını beklemek hata olurdu zaten
valla bal damlıyor dicem az kalır bal akıyor
Bu kadarda olmaz.
ne tartismasi be maci izledinmi oynayan sivas kazanan besiktas cogu maclarda oldugu gibi yine futbol sansi ile kazandi hersey belli yalanmi soyluyorum
2.yari besiktas saha hic yoktu sadece ricardinho nun vurdugu top direkten döndü oda duran toptu zaten
her zamanki gibi yine mahkum oynadi ve yıne kazandı macı ızleyen varsa bana katılır
Mesajlarınızı yazarken iki kez okursanız tam süper olur!!
Beşiktaş'taki şans Fenerbahçe ve Galatasaray'da olsa, ikisi kopmuştu, BJK yine 25 puan geride kalmıştı.
İbrahim Akın uzun zaman sonra ilk kez forma giydi, kadro dışı kalıp da forma bulan oyuncu 90+2'de gol atıyor. Gol de öyle tesadüf ki, ben auta çıkıyor sandım, gitti gol oldu.
Servet de epeyce bağırdı takım arkadaşlarına, baya hırslı oynadılar ama şans...
ya ben bu beşiktaşın balı yüzünden sinir hastası olucam.nedir bu yaa. bunlar şampiyon olucağına K.Erciyes olsun
İşte bunun adı futbol ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Harbi yuh artık..
sivas rahat 4-5 net opzisyon kaçırdı.. Ligin en az gol yiyen savunması diye tabir edilen BJK savunması 2 maçta 15 pozisyon verdi.. Runje sağolsun..
Radyo Spor yorumcuları maça 10 üzerinden 3 veriyorlar.
Antalya maçından sonra demiştim, bu şansla BJK kesin şampiyon olur. Artık konuşmak bile gereksiz, hiç top oynamadan kaç haftadır 1-0, 1-0 götürüyorlar. Hep nereye kadar gidecek diyordum, son maç şampiyon olana kadar gider bu...
Üzüldüğüm olay Sivas'ın puan alamaması oldu. Galip gelmesi gerekirdi ama olmadı, en azından 1 puanı fazlasıyla haketti ama futbol işte...
valla suan cok sinirliyim ya sans sans nereye kadar
Ben de çok sinirliyim vallahi. Futbolda adalet yok. Şampiyonluğu hakeden Fenerbahçe ve Galatasaray ama Beşiktaş hep götürüyor böyle, bu futbolla, bu şansla...
Tüh yaa,yine mi:(...
Valla ya bu kadar şans nedir.1-0,1-0 her hafta bu şansın ardı arkası kesilmiyo.Bulunduğu sırayı hiç haketmeyen bi takım.Bu futbolla 6-7.sıralarda ancak olurdu..
sarper kardes nereye kayboldun macta olanları aynen yazdım sen tartısmamı cıkarmak istıyorsun dıyorsun bana
Fenerbahce gelecek hafta oynanacak maca cıkmasın bence besiktas ın top neresıne carpsa gol olur artık bu duruma geldi
tigana birde kasılıyor hele baskan o hep kasılıyor
Bu Runje gerçekten çok iyi kaleciymiş ilk geldiğinde kendini eleştirenleri utandırırcasına oynuyor.Sivas'a yazık oldu.İnşallah BJK haftaya bu kadar şanslı olmaz...
geçen sene Galatasaray bu sene beşiktaş bu son dakika golleri şampiyonluk alameti gibi bir şey
Fenerbahçe'nin artık tek şansı bugünkü Denizlispor maçını kazandıktan sonra Beşiktaş maçını kaybetmemek. Fenerbahçe, önündeki 2 haftadan 4 puan çıkarırsa şampiyon olur.