Allah'ım ne olur bir mucize...
Printable View
Allah'ım ne olur bir mucize...
:D:D:D muzice biraz fazla kacmazmi :D:D
GEcmis olsun Uefa kupasinda basarilar:D
Bizim oyuncuların silkinip kendine gelmesi gerekir çünkü Fb yeniliyor....
Bursa'nın sezon başı hedefi düşmemekti zaten. ;)
Bu arada Bursaspor bu maçta kötü oynasaydı taraftar öldürürdü onları.
Bi teknik direktör daha sezon bitmeden bazı açıkLamaLar yapıyorsa,zaten o takımın oynayacağı futboL o kadar oLur.Bizim sonumuz beLLi kasmanın bir anLamı yok bence.
Macin ilk yarisi 2-0 Bursaspor´un üstünlügü ile sona erdi ;)
Ya bu maçta neden İbrahim Akın oynamıyor yaa:mad:
Hehehe. Bursa'da keyifler yerinde. FB'liler haricinde. :(
Aferin Bursa kümede kal seneye inönüye gel olur mu?????
trabzon ne guzel feneri yeniyor biz ilk yari 2 gol yiyoruz... ne diyim bu futbolcular besiktaslilik ruhuyla oynasa boyle olmaz ama bu kadar ruhsuz olunmaz... td i taktik hatalari herseyi bosverin besiktas icin kazanin ama nerde...
Bravo bursaspor.
Tigana giderayak yaptığın harekete bak...
İ.Kaş,Fahri,Güleç,Sedef...
Bunlar ilk 11 değilmi yazıklar olsun sana...
Ayrıca RUNJE'de sene sonunda mutlaka gitmeli.Her gol yediğinde rakip takımın sinir bozucu bağırtısını dinlemek istemiyorum.
Umarım Fb maçının sonucunu öğrenirler ve 2. yarıya daha hırslı başlarlar ve 3 gol atarak kazanırız bakalım görecez ne olacağını ama umarım son gülen iyi güler...
Murat,dediğim gibi daha sezon bitmeden yaptığı açıkLamaLar zaten son haftaLarda nasıL bir tutum göstereceğinin kanıtı idi.
Sadece golleri gördüm şu ki Bursa bu maçı intikam havası ile çıkmış kazanması gerekiyor. Kazancaktır da ama Beşiktaş 2-0'dan 3-2'lik bir galibiyet bekleyemiyorum. Çünkü son maçların da hep 1-0 kazandı. Beşiktaş için mucize.
artık Beşiktaş'ın kazanması çooook zor.
Gerçek Bjk ruhunu taşıyan adamlar çıkar bu maçta 2.yarıda 3 gol atarlar zaten Tigana'dan umudu kesmiş durumdayız...
ya olurmu bu ya sinirden klavyeyi kırcam sen buraya kadar gel Bursa ya yenil... Offf ya 2.likte gidicek... Hadi be Kartal bastır....
valla bu futbol olurmu olur ama zaten fb elden gitmiş:(
böyle bitsin.
Noldu ya bu BJK'ya :(:(:mad:
Gökhan Gülec karsi karsiya kacirdi...
Mehmet Sedef sari kart gördü..
Beşiktaş ikinci yarıya çok hızlı başladı.. Ceza sahasına Ricardinho'nun pasını Bobo bıraktı.. Gökhan Güleç ceza sahasında yerden vurdu.. Kaleci Ömer son anda uzandı ve topa hakim oldu..
Mehmet Sedef cikti,Nobre girdi oyuna..!
İkinci yarı güzel başladı BJK!
Sedef kaçırmamalıydı.
Ah bee golle başlasak çok iyi olurdu...
Hadi Bursa 3 3 3
gelir Aygün gelir:)